Dries Roelvink over verslaving Dave: 'We gaan hem er weer bovenop krijgen'

Entertainment

Dries Roelvink over verslaving Dave: 'We gaan hem er weer bovenop krijgen'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

26 september 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

26 september 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld NL Beeld

Dries Roelvink heeft op Instagram gereageerd op zijn interview met tijdschrift Privé waarin hij vertelt dat zijn zoon Dave weer in een afkickkliniek zit. 'Ieder huisje heeft z'n kruisje zei mijn moeder vaak,' schrijft Dries bij een foto van het artikel.

'Ook bij ons is het niet alleen allemaal rozengeur en maneschijn vrienden. Wij houden heel veel van Dave en we gaan hem er weer bovenop krijgen,' besluit hij. Lees ook: Koen van Dijk kickt in docuserie voor de tweede keer af: 'Ooit wil ik de marathon kunnen lopen'

Dave zit sinds drie weken weer in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, zo vertelde Dries in het artikel dat zondagavond verscheen. Zo'n drie jaar geleden worstelde Dave ook al met een drank- en drugsverslaving. Daarna richtte hij samen met onder anderen Najib Amhali, die ook kampte met verslavingen, een afkickkliniek op in Abcoude.

In de reacties op het Instagrambericht van Dries kunnen hij en zijn zoon Dave op veel steun rekenen. 'Heel veel liefs schat,' schrijft Shirma Rouse. Connie Witteman wenst de familie Roelvink veel sterkte. 'Hoe hoger de golven, hoe dieper de dalen,' schrijft ze.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen