Domien Verschuuren over plots afteren bij een wereldberoemde dj: 'Ik moest mezelf even knijpen'

Entertainment

Domien Verschuuren over plots afteren bij een wereldberoemde dj: 'Ik moest mezelf even knijpen'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

4 februari 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

interview Thea Tijssen, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

4 februari 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

interview Thea Tijssen, beeld BrunoPress

Qmusic-dj Domien Verschuuren, zanger Duncan Laurence en presentator Tim den Besten waren voor 'het Q-hotel in de sneeuw' vorige week in Zell am See Oostenrijk. &C was ook van de partij en vroeg het drietal - helemaal in het thema van après-ski - naar hun ultieme the day after-anekdote. Nou, die hadden ze wel. Vandaag: Domien Verschuuren belandde halsoverkop op een wel heel spectaculaire after.

Domien: 'Een paar jaar geleden was ik bij het Amsterdam Dance Event (ADE, red.) en werd ik via-via benaderd om ergens nog een drankje te doen. Prima. Ik stapte in een taxi met allemaal mensen die ik niet kende. Of nou ja, ik kende één persoon. Toen we er waren, liepen we een huis binnen en deden daar een drankje. Vervolgens werd er gebeld en gepraat en ineens gingen we weg. 'Waar gaan we naartoe dan?' vroeg ik. 'Naar Martijn, want die heeft nog een feestje thuis,' was het antwoord. Lees ook: Leo Blokhuis: 'Zou graag weer met Matthijs van Nieuwkerk samenwerken' Wij weer de taxi in om naar 'Martijns' huis te gaan. Daar aangekomen, stappen we de lift in en opeens sta ik in de gang die ik herkende van de Instagram-stories van Martin Garrix! Toen moest ik mezelf even knijpen: wat ís dit joh? Ik kende Martijn een beetje van de keren dat ik hem interviewde en nu stond ik opeens in zíjn huis, tussen allemaal mensen die ik kende van het uitgaansleven. Sommigen van hen had ik jaren niet gezien. Ik dronk een biertje, heb gedanst en nieuwe mensen leren kennen. Martijn heeft een heel tof huis met een zwembad, dus je kon zelfs zwemmen. Aan het eind van deze 'after' stond ik in de lift en dacht: wat is mijn nou overkomen? Ik heb toen stiekem een foto gemaakt van die bewuste gang. Toen ik dit verhaal vertelde aan vrienden, moest ik die foto laten zien als bewijs. Martijn deelt graag zijn succes met vrienden en bekenden. Heel tof dat zo'n guy zo gastvrij is. Juicy details over dat feestje heb ik niet. En als ik ze wel had, had ik ze niet verteld. Ik wil namelijk graag nóg een keer worden uitgenodigd, haha.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen