Wijn slurpen en over een festivalterrein slenteren: Amsterdam Wine Festival is het beste van twee werelden

Entertainment

Wijn slurpen en over een festivalterrein slenteren: Amsterdam Wine Festival is het beste van twee werelden

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

16 maart 2023 om 20:00

Bron / Fotografie

fotografie Jesje Veling Photography

Gepubliceerd op

16 maart 2023 om 20:00

Bron / Fotografie

fotografie Jesje Veling Photography

Misschien hadden we je al bij 'wijn', maar we gokken zomaar dat je van het woord 'festival' erachter nog enthousiaster wordt. Het Amsterdam Wine Festival is dan ook dé plek om je partner, vrienden, collega's, buren of - kan ons 't schelen - oma mee naartoe te slepen.

Wat je bij een wijnfestival precies kan verwachten? Een groot terrein - in dit geval het Westergasterrein in onze hoofdstad - opgedeeld in verschillende area's. Elke area staat in het teken van een wijnland gelegen op het zuidelijk halfrond en schenkt een uitgebreide selectie aan vino's - zowel klassiekers als onontdekte parels uit dat land - die je per glas of fles kunt bestellen. Bij elkaar telt dit op tot meer dan 300 verschillende wijnen, te proeven vanaf 3 ekkies per glas. We noemden het al, maar het evenement vindt plaats op het Westergasterrein in Amsterdam. Met de iconische Gashouder, het Transformatorhuis, het Leidinghuis en het Klöhnneplein is dat een terrein van meer dan 5.000 m2 en eveneens de bakermat van het Amsterdam Wine Festival. Ruimte zat om van je wijn te nippen, dachten wij zo. Uiteraard met de zon op je smoel. Ben je er niet alleen voor een geslaagde dag, maar wil je ook nog iets opsteken? Tijdens het festival zijn er talloze workshops en proeverijen waar je je wijnkennis wat kan bijspijkeren. Kun je op de volgende terrasmiddag met vrienden doen alsof je ruikt uit welk land je chardonnay komt, dat soort dingen. Een flinke zin in wijn gekregen? Meer info en natuurlijk tickets vind je hier. Dit is een samenwerking met Amsterdam Wine Festival.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen