Mehdi ‘Sjaak’ Chafi vertelt Thijs Boermans over het ontstaan van zijn bijzondere bijnaam

Entertainment

Mehdi ‘Sjaak’ Chafi vertelt Thijs Boermans over het ontstaan van zijn bijzondere bijnaam

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 mei 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

18 mei 2023 om 18:00

Mehdi ‘Sjaak’ Chafi vertelt Thijs Boermans over het ontstaan van zijn bijzondere bijnaam - &C x Center Parcs

Mehdi ‘Sjaak’ Chafi vertelt Thijs Boermans over het ontstaan van zijn bijzondere bijnaam - &C x Center Parcs

In de online videoserie Match made in Nature koppelen &C en Center Parcs twee BN’ers aan elkaar. Samen dompelen ze zich onder in de natuur, waar ze de dagelijkse drukte even vergeten en zichzelf én de ander beter leren kennen aan de hand van – soms confronterende – vragen. Verrassende antwoorden en bijzondere anekdotes gegarandeerd.

Wat is er fijner dan opgehaald worden in een bootje? Opgehaald worden in een bootje met een goed gevulde picknickmand, een dekentje en gezellig gezelschap erin. Acteur Thijs Boermans is de gelukkige. De kapitein? Artiest Mehdi Chafi, beter bekend als Sjaak.

De twee zijn in het wonderschone Terhills Resort by Center Parcs, in het Belgische Dilsen-Stokkem. En niet zomaar: om elkaar beter te leren kennen én om even op te laden in de bosrijke omgeving. Want da’s wat er gebeurt in de natuur: je laat de daily hustle achter je en gaat de connectie aan met de natuur, jezelf en anderen. Al je zintuigen staan op scherp, je kunt écht jezelf zijn en creëert herinneringen voor het leven. Dag opsmuk, hey ware ik.

Sjaak: ‘Ik heb echt een leuke jeugd gehad, los van al dat gangstergebeuren’

De diepte in Natuurlijk helpen we ze daarbij een handje, en wel met een setje vragen die ze elkaar kunnen stellen. Terwijl ze over het fantastische meer dobberen (praktisch om de hoek, hè?) gaan ze de diepte in: waar zijn ze opgegroeid en hadden ze een gelukkige jeugd? Ja, zeggen de Amsterdammers. Goed, het ging niet helemaal ‘volgens het boekje’, met gescheiden ouders en een afwezige vader, maar beiden kwamen niks tekort.

Iets luchtigers dan: hun namen. Hoewel je zou denken dat er weinig achter de naam ‘Thijs’ zit, heeft-ie er toch een goed verhaal over. Net als Sjaak over die van hem. Of nou ja, over zijn bijnaam 'Sjaak' dan. Of moeten we Aardappel zeggen, of Zuurkool?

Hoor je dat? Chillend op het water komen de verhalen los. Ze zouden er vast úren kunnen zitten, maar dat zou zonde zijn van alles wat er is te doen en te zien. Even tijd voor een ritje op een mountainbike dus, om eh… ja, vervolgens weer de boot in te gaan. We geven ze geen ongelijk. Ze varen langs de vrijstaande cottages met op de achtergrond het enige nationale park van België. En hoor je de vogels en het water?

Thijs: ‘De mensen achter juicechannels kunnen over lijken gaan’

Niet dat ze ophouden met kletsen, hoor. Zo vertellen ze elkaar over hun angsten en stippen ze het onderwerp juicechannels aan. Staan ze er zelf weleens op? Thijs is sinds zijn deelname aan Expeditie Robinson weleens de pineut. Niet erg, vindt-ie, al is het geen fijn idee dat er inmiddels miljoenen paparazzi in Nederland rondlopen.

Thijs en Sjaak ronden hun gesprek af met een knuffel en woorden waarin we ons helemaal kunnen vinden. Thijs: ‘Grappig dat je elkaar op zo’n bootje opeens zo leert kennen.’ Sjaak: ‘Ik heb er een nieuw broertje bij, man.’

Center Parcs - Terhills Resort

Helemaal opladen Zin gekregen in tripje naar onze zuiderburen, om op te laden en te connecten? Mensen zijn het gelukkigst als ze samen zijn, en de natuur brengt ons samen. Dat weten ze in Terhills Resort by Center Parcs, waar luxe en natuur worden gecombineerd, maar al te goed. Het heeft – naast een adembenemende omgeving – 250 stijlvolle en vrijstaande cottages aan het water. Als je wil zelfs met een eigen steiger. Er zijn cottages voor 2 tot 12 personen, ook voor gasten met beperkte mobiliteit. Je vindt er bovendien een wellness, kunt er suppen, heerlijk eten en struinen door Nationaal Park Hoge Kempen. Je laadt er kortom helemaal op.

Dit is een samenwerking met Center Parcs.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio