Net als bij voeding is de ingrediëntenlijst van skincare producten steeds meer van belang. Skincare freaks checken tegenwoordig alle toevoegingen en afkortingen van de ellenlange ingrediëntenlijst. Kan makkelijker. Dus ontwikkelde Pericarp een product met slechts 1 ingrediënt: Cranberry zaad olie. En dat ene ingrediënt blijkt wonderen te doen voor een stralende huid.

Zo dit dat Een huidolie zonder toevoegingen, hoe dan? Wanneer cranberry zaden worden geperst ontstaat een olie boordevol Omega 3 & 6, tocoferolen en tocotriënolen (ook wel vitamine E genoemd). Dit heeft belangrijke hydraterende voordelen, met name op het gebied van elasticiteit van de huid en algemene ondersteuning van de huid. Een hoop ingewikkelde woorden samengevat: de olie maakt je huid knap en gezond. Precies wat we willen.

Doei Dofheid Zeker in de wintermaanden is het belangrijk om extra lief te zijn voor je huid. De gure kou kan je huid droog en flets maken. Een huidolie is daarom de perfecte toevoeging aan je beautyroutine. De huidolie van Pericarp zorgt trouwens niet alleen voor een stralende toet, maar kan over het hele lichaam gebruikt worden. Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Meld je dan snel aan via het winactie formulier onderaan de pagina. Wij mogen namelijk 10 flesjes van 30 ml weggeven.

Deze winactie is inmiddels afgelopen. Je kunt je niet meer aanmelden.