Anna Karolina #246: Sasha's zoete overwinning

Column

Anna Karolina #246: Sasha's zoete overwinning

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

11 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

Fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

11 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

Fotografie Tom ten Seldam

Het is iets heel raars. Dat je jezelf niet meer kan stoppen. Dat je hart hapert, maar dat je lichaam blijft voldoen aan de verwachting van de ander. Dit is precies wat er gebeurde die nacht.

Ik ging flink over mijn grenzen heen en dat voelde ik aan alles, maar vooral op het moment dat ik klaarkwam in haar hand. Als undercover agent doe je er alles aan om geloofwaardig te zijn en dat vereist flink wat acteerwerk, maar om jezelf te geven, jezelf seksueel over te geven voor het verhaal, dat is echt andere koek.

Ik wist dat ze een escort was, verdomme nog aan toe, ik had haar zelf uitgezocht. Privé heb ik nooit betaald voor de liefde, maar daar is na vanavond verandering in gekomen. Er was iets bijzonders met deze dame. Iets wat haar rol oversteeg.

'Kijk me aan als je klaarkomt.'

De manier waarop ze het zei. Alsof niet zij op auditie kwam, maar ik. Het was een test. Een grote test. Je weet het nooit in deze kringen. Voor hetzelfde geld is juist zij ingehuurd door iemand, die mij op de proef wilde stellen. Daar leek het bijna op. Dus ik moest, ik moest mezelf bewijzen als klant.

Op het moment dat ik mijn zaad voelde stromen pakte ik haar stevig vast en trok haar hoofd naar de mijne toe. We waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Dit keer won zij. Ik kwam brullend klaar en haar ogen glinsterden van trots en haar zoete overwinning.

'Zo. Komen er nog meer verrassingen vanavond? Wie was die vrouw eigenlijk? Je vriendinnetje? Wilde ze niet blijven kijken naar ons?'

Sasha loopt met haar slanke lange benen van me weg, spoelt haar handen af en steekt een sigaret op. Ik kijk haar na en haal, overdonderd door alles wat zich hier afspeelt, mijn hand door mijn bezwete haren.

'Ik heb de vrouw nooit eerder gezien.'

'Nou, geloof me maar, die kom je nog wel tegen.'

'Waarom denk je dat?'

'Omdat ik zie wanneer een vrouw meer wilt dan wat ze krijgt.'

Ik knijp mijn ogen ietwat dicht en kijk haar onderzoekend aan.

'Geldt dat ook voor jou? Wil jij ook meer?'

Ze draait zich lachend om.

'Wie wil er niet meer?'

'Ik heb een klus. En ik wil dat jij het gaat doen?'

'Een klus? Ho ho, ben jij een pooier of zo? Ik werk voor mezelf, dus vergeet het maar.'

'Ik verzeker je dat het geld dat je ermee verdient het echt de moeite waard maakt. En je helpt er ook anderen mee.'

'Zie ik eruit als een welzijnswerker?'

'Je ziet eruit als iemand die wel ergens om geeft, ja. En als ik je vertel dat je gedurende een korte periode de rol van je leven moet spelen en je daarmee zowel jonge vrouwen kan helpen als een grote klootzak van de aardbodem kan doen verdwijnen, dan heb ik zo het idee dat je daar best wel oren naar hebt.'

Haar blik verraad haar gewekte interesse.

'Wie ben jij?'

'Ik ben Damir.'

'Je naam alleen zegt niks. Wie ben jij en voor wie werk jij?'

'Voor mezelf, net als jij. Laten we het daar maar op houden. Des te minder je weet, des te veiliger.'

'Dat geld waar je het over hebt, is het genoeg om mij uit deze wereld te halen?'

'Zie het maar als je vervroegde pensioenregeling. Ik verzeker je dat het legaal is, dat je veilig bent, dat ik ervoor zorg dat jou niks overkomt en dat je wegloopt met genoeg geld om een totaal nieuw leven te starten.'

Ze blaast wat rook uit en stapt weer mijn kant op, alleen nu laat ze één voor één haar kledingstukken op de grond vallen en toont ze mij haar naakte ik, op haar netkousen en hakken na.

'Als jij mij weet te bekoren vanavond hebben we een deal.'

Ze slaat haar armen om mijn hals en ik zie blonde haartjes onder haar zwarte pruikje tevoorschijn komen. Ik ruik haar zoete, bedwelmende parfum en de warmte tussen haar benen drukt nu brutaal tegen mijn been aan. De vrouw is dubbel en dwars haar geld waard, maar ik ben hier niet voor mijn eigen plezier. Ik versteen en doe een poging om mezelf los te trekken uit haar bevangen blik.

Geïrriteerd pakt ze mijn kin vast.

'Komt er nog wat van? Neuk me, of ik ben weg.'

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen