Aangezien we beide smetvrees hebben is de parenclub geen optie

Column

Aangezien we beide smetvrees hebben is de parenclub geen optie

Tess Milne
Door

Tess Milne

Gepubliceerd op

29 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

Fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

29 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

Fotografie Tom ten Seldam

Ouderschap en je seksleven in stand houden. Het is de holy grail van menig ouderschapsforum. Hoe maak je de tijd? En hoe hou je het spannend?

Op vraag 1 is het simpele antwoord: Sesamstraat. Hop, gewoon die ochtendfilmpjes aanzetten en de deur op slot. Je kinderen zijn allang blij dat ze een keer ongestoord naar een beeldscherm kunnen staren en als ouders verklein je de kans op een echtscheiding.

Op de vraag hoe houd je het spannend, zijn er meerdere antwoorden mogelijk. De parenclub, de tantra weg of een illuminati 'private'-achtig feestje. Nu ben ik erachter gekomen dat mijn Engelse oudoom een hoge functie bij de Freemasonry – vrijmetselarij – beklede. En hoewel het voor sommigen vast heel kinky kan zijn, heeft de weg van duivelsaanbidding mij nooit echt getrokken.

Aangezien mijn man en ik allebei smetvrees hebben is de parenclub met – zo beeld ik me in – tijgerprint kleedjes over witlederen banken, geen optie. En dus besluit ik een boek over tantra te luisteren. Alleen al de stem van de vrouw die het boek inspreekt doet de temperatuur in je lichaam verhogen.

Uiteraard ga ik Pandora's box van de kunst van seks met jullie delen. Heel simpel gezegd is het mannelijk en vrouwelijk lichaam als een batterij. Het vrouwelijke punt(-) zit in de vulva. En het mannelijke punt(+) zit bij de vrouw in haar borsten. Bij de mannen is het andersom. Daar zit het vrouwelijke punt(-) in de borstkas en het mannelijke energiepunt(+) in het kruis.

Het gaat er om dat je het circuit verbindt. Omdat het mannelijke energiepunt een plus is werkt het veel beter om een vrouw op te winden door haar borsten aan te raken. Nu klink ik misschien als een tantraloog maar dit is puur de theorie. Ik heb letterlijk 1 opdracht uitgevoerd en dat is elkaar een minuut lang aankijken in de ogen.

En dat is vreemd. Als rennende ouders kijk je elkaar namelijk bijna nooit meer aan. Ik proest het ongemakkelijk uit terwijl ik al 12 jaar een relatie heb met deze man. En toch. Ondanks het ongemak voel ik me daarna op een andere manier met hem verbonden. En er hoeft geen zweepje aan te pas te komen. Fijne Pinksteren he! Of is dit heiligschennis? In dat geval gebruik ik de woorden van mijn redacteur: &C you in hell!

delen
Tess Milne

Tess Milne (35) is presentator en hopt al meer dan tien jaar langs op je beeldbuis. Daarnaast is ze ook nog schrijver en moeder van de jongens Cairo (5) en Skye (2).

Wil je ook lezen

Wij hebben de allerleukste producten voor jou en je wonderspruit op een rijtje gezet!