Case: &C x Nivea: Lekker in je lijf

Cases

Case: &C x Nivea: Lekker in je lijf

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

23 juni 2023 om 11:00

Gepubliceerd op

23 juni 2023 om 11:00

&C x Nivea: Lekker in je lijf

Campagne Lekker in je lijf

Concept In deze driedelige online portrettenserie prikkelen en inspireren we vrouwen tussen 20-45 jaar om het uiterste uit zichzelf te halen door drie onbekende, ‘gewone’ vrouwen met verschillende maten een podium te bieden op andc.tv. 

Ze zijn allemaal actief bezig met body positivity en dus een grote inspiratiebron voor andere vrouwen. Ze laten zien dat je met elk lijf mag genieten van het lekkere weer, inclusief blote benen en armen.  Deze vrouwen activeren we om mee te doen met deze campagne via een activatie-oproep (andc.tv &  social)

Altijd in combinatie met een mooi interview met de modellen, waar ze vertellen over zelfacceptatie, wat haar tips zijn voor zelfliefde en voor selfcare. Ook geven ze advies mee aan vrouwen die het gevoel hebben dat ze zichzelf nog niet compleet mogen laten zien.

Campagneperiode April - Mei 2023 Media inzet

Zo zorgt Eva (36) mét drie jonge kinderen voor voldoende selfcare

Zo leerde Deusa (43) van elk putje en elke rol van haar lichaam te houden

Dit betekent zelfliefde voor Marjolein (21): ‘Een gevoel van zorgeloosheid’

06 Adv Nivea EIND

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio