Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #47

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #47

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

21 november 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

21 november 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je bent totaal niet op zoek naar een nieuwe relatie. Sterker nog, een eventuele partner zie je vooral als een belemmering in je vrijheid, een blok aan je been. Het laatste waar je nu behoefte aan hebt is iemand waar je rekening mee moet houden en alles mee dient te overleggen. Jou nog even niet gezien, vrijheid, blijheid. 

Samen: Na alle gedoe uit het verleden weten jullie in elk geval wat je wil en wat je niet (meer) wil. Nu nog even je partner ompraten met betrekking tot de dingen die jij wel en hij of zij niet ziet zitten want hierover is het laatste woord helaas nog niet gesproken. Gelukkig kan dit op een volwassen manier, zonder gesmijt met deuren of andere voorwerpen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Op dit moment is alles mogelijk. Als je nog even single wil blijven is dat natuurlijk geen probleem, maar als je er klaar voor bent om in een nieuwe relatie te stappen is dit ook een optie. Iemand in jouw omgeving wil namelijk niets liever dan jouw nieuwe vlam zijn. De vraag is alleen, wil jij dat ook?

Samen: Waar familiebanden voor sommige mensen heel belangrijk zijn, is het voor jullie vooral belangrijk om sommige familieleden zo ver mogelijk op afstand te houden. Helaas zijn bepaalde figuren in jullie omgeving niet zo blij met wat jullie samen hebben, en zullen ze het ook niet laten hun grote snotkoker in jullie zaken te steken.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Iemand die je op het eerste gezicht helemaal niet zo leuk vond of vindt blijkt toch beter bij je te passen dan je dacht. Hoewel je een bepaalde weerstand voelt bij diegene, heeft hij of zij tegelijkertijd iets wat je enorm fascineert. Misschien wordt het tijd om dit eens serieus te gaan onderzoeken?

Samen: Een langslepend probleem binnen de relatie kan nu eindelijk worden opgelost. Hoewel het niet zonder verbale slag of stoot zal gaan, komen jullie er uiteindelijk wel uit. Om te voorkomen dat jullie in dit molentje blijven ronddraaien is het vooral belangrijk om het er daarna ook nooit meer over te hebben. Klaar is klaar.

Waterman - sterrenbeeld - still - geel

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Iemand die je kent van vroeger toont plotseling meer interesse in je dan je had verwacht. Geef het gerust een kans, zelfs als je hem of haar nooit echt op die manier hebt bekeken, zou het alsnog verrassend goed kunnen werken tussen jullie. Zijn jullie volgens jou te verschillend? Je weet wat ze zeggen over tegenpolen.

Samen: Je maakt je zorgen over iets waar je je partner eigenlijk niet mee wil lastigvallen. Doe het toch maar wel. Je geliefde zal blij zijn dat je het met hem of haar deelt en zal je graag willen steunen of helpen. Echte liefde is onvoorwaardelijk, zowel in voor als in tegenspoed.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je kunt nog zo stellig zijn over wat je wel en niet wil met betrekking tot de liefde, maar als er plotseling iemand voor je staat die jouw gevoelige snaar weet te raken en je ter plekke hoogrode konen, knikkende knieën en hartkloppingen bezorgt, is het de hoogste tijd om alle zeilen bij te zetten. 

Samen: Zowel jij als je lief hebben allebei even behoefte aan wat tijd en ruimte voor jezelf. Schrik niet, dit is heel normaal en kan zelfs bevorderend werken voor de relatie. Hoe minder vaak jullie op elkaars lip zitten, hoe leuker het is om elkaar daarna weer te zien en te voelen. Zo hou je juist de spanning erin.

Plan je cyclus

24 ,99
Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoe harder jij je best doet om iemand naar je toe te lokken, hoe harder diegene zal wegrennen. Hou je hoofd koel en handel daar ook naar. We willen altijd datgene wat we niet kunnen krijgen en dat geldt ook voor degene die jij zo graag tot de jouwe zou willen maken. Wees welwillend, niet wanhopig.

Samen: Kleine irritaties waar je eerder nog niet al te veel aandacht aan wilde geven, dreigen nu uit te monden in flinke ergernissen waar je eigenlijk niet meer over wil zwijgen. Zolang de leuke dingen die jullie samen hebben nog steeds de overhand hebben, is het toch beter om er geen ding van te maken. Degene die jou niet irriteert moet nog geboren worden.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Stier 21 april - 20 mei Single: Je zit prima in je vel, niet in de laatste plaats omdat je in je hoofd ook alles aardig op een rijtje hebt. Je zelfvertrouwen neemt toe en je bent je er zeer van bewust wat je waard bent. Deze zelfverzekerde houding maakt je onweerstaanbaar aantrekkelijk waardoor je deze week de keuze hebt uit meerdere bewonderaars. 

Samen: Jij en je lief hebben het momenteel allebei te druk om echt even tijd voor elkaar vrij te maken. Wanneer het jou schikt komt het je partner niet uit en andersom. Gelukkig liggen jullie wel nog gewoon samen in bed, dus die momenten worden goed besteed. Hoewel de tijd schaars is, is de liefde wel nog steeds aanwezig.

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Het enige wat je mist aan het niet hebben van een partner, is de seks. Geef het maar toe, je zou best wel weer eens lekker van soppenstein willen gaan. Geen zorgen, deze week kom je fijn aan je trekken. Juist op een moment dat je het niet verwacht, ontmoet je iemand met wie je beslist geen verkering hoeft maar die je wel aantrekkelijk genoeg vindt voor de rest. 

Samen: De liefde tussen jou en je partner is sommige mensen in jullie omgeving een doorn in het oog. Jaloezie van derden ligt op de loer en daarmee ook vervelende roddels of opstokerij. Wat je ook doet, laat niets of niemand tussen jou en je lief komen, daarvoor is wat jullie hebben veel te waardevol.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Daar gaan we weer. De knipperlichtrelatie die volgens jou nu écht helemaal finito was, springt deze week op een totaal onverwacht moment zomaar weer aan. Tja, de alternatieven die er in de tussentijd voorbij kwamen waren het ook niet helemaal dus dan toch maar weer (even?) terug op het vertrouwde nest. Kan gewoon. 

Samen: Je hormonen spelen op en degene die hier vaak nog meer last van heeft dan jijzelf, is je partner. Als je nog geen officiële waarschuwing hebt afgegeven, doe dit dan zo snel mogelijk. De wetenschap dat het niet aan je liefje ligt maakt het voor hem of haar makkelijker om je gebrul het ene oor in en het andere uit te laten gaan.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: De liefde staat praktisch bij je om de hoek, dus als je je er ook echt voor durft open te stellen is de kans groot dat er een spannende gebeurtenis gaat plaatsvinden. En niet alleen dat, je krijgt ook nog een flinke portie keuzestress om je oren, want wie ga je kiezen? Jawel, er doen zich maar liefst twee kansen voor. Tip: probeer ze allebei. 

Samen: Verleiding ligt op de loer, en hoewel je meestal wel sterk in je schoenen staat kost het je nu toch meer moeite om je gevoelens in bedwang te houden. Niet dat die ander echt relatiemateriaal is, het is vooral de spanning die je triggert. En de positieve aandacht, want zo, alsof hij of zij je ego weet te strelen!

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Wat voor een ander werkt, werkt voor jou geheel averechts. Blijf dus vooral bij je eigen standpunt en laat je niet omlullen door welk goedbedoeld advies dan ook. Leef lekker je eigen leven en volg met betrekking tot de liefde ook alleen je eigen hart. Of dit nu uitgaat naar een ander of nog even alleen naar jezelf, zolang het voor jou werkt is dit helemaal prima. 

Samen: Hobbeltjes en bobbeltjes verstoren de relatie, maar hoeven niet uit te groeien tot echte problemen als je deze op een rustige manier met je partner bespreekt. Misschien ben je bang dat hij of zij je niet zal begrijpen, maar het tegendeel blijkt waar. Spreken is zilver, zwijgen is goud, tenzij je je klep opentrekt tegen degene van wie je houdt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je hebt het prima naar je zin. Je geniet van de tijd die je voor jezelf hebt en van de leuke dingen die je onderneemt met vrienden. Hoewel er liefde naar je onderweg is, zit je er niet direct op te wachten. Laat je maar gewoon verrassen. Als het iets is, is het iets en zo niet, dan niet. Just go with the flow.

Samen: Een goede week om even serieus voor jezelf te bekijken of het geven en nemen binnen de relatie nog netjes in evenwicht is. Zo ja, grote blij. Zo nee, hoogste tijd voor een goed gesprek. Sommige dingen sluipen er langzaam in zonder dat je er erg in hebt, en vaak ook zonder dat jullie het zelf vervelend bedoelen.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen

Veel leesplezier

Voor je body & mind