Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #32

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #32

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

8 augustus 2022 08:00

Gepubliceerd op

8 augustus 2022 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Hoe beter jij in je vel gaat zitten, hoe beter je overkomt op je omgeving. Leer meer van jezelf houden, wees trots op wie je bent en krijg wat meer maling aan wat de buitenwereld eventueel over je zou kunnen denken. Alsof anderen voortdurend bezig zijn met waar jij wel of niet bezig bent. Geloof het of niet Loekie, niemand boeit het. Iedereen is veel te druk bezig met zijn eigen kippen. Samen: Je lief begint te klagen dat je nooit tijd voor hem of haar hebt en eerlijk gezegd heeft je partner wel een punt. Vraag jezelf eens eerlijk af of je het echt zo druk hebt of dat je je agenda expres volpropt met afspraken om minder vaak thuis te hoeven zijn. Is dit niet het geval, dan wordt het de hoogste tijd om je prioriteiten eens bij te stellen. Lees ook: Vakantiegangers opgelet: zo ziet je zomer eruit volgens de sterren

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je kunt prima met jezelf door één deur en dat is ook wat je nu het beste kunt blijven doen. Lekker met jezelf die deuropening in en uit stiefelen. Met iemand anders gaat het namelijk niet lukken deze week. Foute types en ander oneerlijk gespuis zijn erop uit om je in de maling te nemen of op een andere manier van je te profiteren. Als je er even goed over nadenkt kun je zo aanwijzen. Samen: Het gaat er niet om wat er gebeurt, maar hoe je ermee omgaat. Dat je partner een paar puntjes van kritiek heeft wil natuurlijk niet zeggen dat het meteen game over is en je per direct op zoek kunt naar andere woonruimte. Neem één en ander gewoon aan ter kennisgeving, doe er je voordeel mee en ga verder met je leven. En je relatie. Dramaqueen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je zit behoorlijk in een dilemma. Wil je nog even vrij blijven, is het de moeite waard om die ene aanbidder beter te leren kennen of ga je toch voor die andere persoon die ook interesse in je toont? Goed, het is een luxe probleem. Maar desondanks niet minder lastig om mee te dealen. Wat dacht je van gewoon eerlijk zeggen dat je twijfelt? Samen: Liefde is een werkwoord zeggen ze. Liefde op zich niet, maar een relatie onderhouden valt wel degelijk onder arbeid. Elkaar jaar in, jaar uit blijven boeien is gewoon hard werken. En eerlijk gezegd gooien jullie er momenteel nogal met de pet naar. Alles kabbelt maar een beetje voort en hey, daar is de slameur. Ja, dat is een ander woord voor sleur. Je weet wel, die treurnis waar jullie nu middenin zitten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je bent zó verliefd, maar het is ook zó weer over. Nu ben je weer helemaal in love maar je weet dat het volgende week of die week erop zomaar weer afgelopen kan zijn met de lust. Want ja, dát is wat het is. Niks verliefd. Het is gewoon ordinaire seksuele aantrekkingskracht wat je voelt. Als je dat nu wat meer zou accepteren zou het allemaal een stuk minder ingewikkeld zijn. Samen: Net als bij elke relatie het geval is, is het bij jullie ook niet altijd koek en ei. Zo ook nu. Irritaties en ergernissen wisselen elkaar in rap tempo af maar zolang er 's avonds nog flink geketst wordt hoef je je geen zorgen te maken. Het is zo klaar als een klontje, jullie zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Iemand uit het verleden kruist je pad en eerlijk is eerlijk, het laat je niet onberoerd. Of het nu een ex is waar je echt iets mee hebt gehad of iemand op wie je een heimelijke crush had, de kans is groot dat jullie iets afspreken en het alsnog beregezellig wordt. Of beregeil natuurlijk. Samen: Plannen die jullie eerder maakten maar wegens omstandigheden even moesten wachten kunnen deze week worden hervat. Helemaal niet erg dat er even een pauze in werd gelast, jullie zijn het nu meer met elkaar eens dan toen. Het enige wat nog een obstakel zou kunnen vormen is het onverwachte slippertje van één van beiden dat op de loer ligt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Hoewel je diverse kansen krijgt voor een date zit er niemand bij waarvan je echt blij wordt. Misschien is dat ook meteen wel de oorzaak van tegenvallende afspraakjes. Vaak geef je iemand het voordeel van de twijfel terwijl je eigenlijk al weet dat het niets voor je is. Zeg alleen ‘ja’ als je hart tijdens het appen alleen al een sprongetje maakt. Samen: Er ligt al een poosje iets als een steen op je maag. Dit is het juiste moment om schoon schip te maken en alles eruit te gooien wat je dwars zit. Doe je dit niet, dan wordt de drempel steeds hoger en blijf je met die enorme vracht kommer en kwel rondlopen tot je zelf groen ziet van ellende.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Doordat je momenteel je handen vol hebt aan je eigen dingen, heb je niet in de gaten dat er ondertussen iemand als een joker staat te springen om jouw aandacht. Leuke appjes, hartjes en comments op Insta, DM's… of dacht je soms dat hij of zij bij iedereen zo overdreven uit de hoek komt? Samen: Maak deze week wat extra tijd vrij voor elkaar en bekijk hoe jullie samen verder willen en wat nu de eerste prioriteit is binnen jullie relatie. Wees ook open over je gevoelens, je partner zal het super fijn vinden om te horen wat hij of zij werkelijk voor je betekent.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Iemand van wie je het nooit had verwacht blijkt meer voor je te voelen dan alleen vriendschap. Goede timing, want je was net weer toe aan een leuke relatie. Durf er gerust voor open te staan en het een kans te geven. Zó'n verkeerd type is het nu ook weer niet en daarbij heb je verder toch geen reet te doen. Samen: Nadat even de klad in de romantiek was gekomen bloeit deze nu langzaam weer op. Je geniet hiervan tot precies halverwege de week. Dan begint je lief meer beslag op je te leggen en bepaalde verwachtingen te creëren waardoor je het lichtelijk benauwd krijgt. Wees direct duidelijk over wat je wel en niet prettig vindt en houd niemand aan het lijntje, vooral jezelf niet.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Eindelijk lukt het je om jezelf los te maken van die akelige ex waar je zo lang om hebt getreurd en dat zal tijd worden ook. Met het helen van je hart worden ook je ogen meer geopend en wordt het je plotseling duidelijk dat die aardige knakker of knakster in je omgeving niet voor niets zo vriendelijk tegen je is. Samen: Jullie hebben het zo leuk samen dat iemand in je omgeving hier spontaan rode vlekken van krijgt en hier ASAP verandering in wil brengen. Deze persoon is duidelijk jaloers en waarschijnlijk verliefd op één van jullie. Mogelijk heb je het niet eens in de gaten en gaat deze vorm van negativiteit volledig langs je heen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Hangend op de bank vraag je je af wat de reden zou kunnen zijn dat je nog steeds geen leuke vent of vriendin hebt gevonden. Lees deze zin nu nog eens. 'Hangend op de bank.' Dat is exact wat er dient te veranderen als je toe bent aan een leuke relatie. Ga de straat op, haal je telefoonscherm uit je gezicht, kijk rond, maak oogcontact en heb gewoon weer eens lekker seks. Samen: Jij en je lief hebben het super gezellig samen en maken leuke plannen voor de toekomst. Jullie zijn zo zeker van elkaar dat jullie best de volgende stap durven nemen. Let wel, samen een volgende stap zetten is niet als twee blinde dodo's in het diepe springen. Alles netjes zwart op wit zetten voorkomt een hoop gedoe als het onverhoopt ooit minder plezierig wordt. Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #30

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Juist wanneer je het niet verwacht wandelt er iemand je leven binnen die alles op zijn kop zet. Natuurlijk kun je hard to get spelen en doen alsof je totaal niet onder de indruk bent, maar de kans dat je hier achteraf spijt van krijgt is zeer aanwezig. Durf je van je kwetsbare kant te laten zien en dit verhaal zou nog wel eens heel mooi kunnen aflopen. Of verder gaan, het is maar net hoe je het bekijkt. Samen: Na een periode van ups en downs en zelfs een fase van giga drama komt de relatie eindelijk weer in wat rustiger vaarwater. Jullie hebben meer begrip voor elkaars standpunten, luisteren beter naar elkaar en laten elkaar warempel rustig uitpraten. Wel komen jullie voor een belangrijke keuze te staan met betrekking tot een situatie waarin jullie het wéér niet met elkaar eens zijn. O jee.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Het feit dat je bepaalde mensen (exen en andere vage flirts) uit het verleden mist betekent niet dat je graag weer met hen in contact zou willen komen, het zegt meer dat je vooral terug verlangt naar de periode waarin deze figuren een rol speelden. Laat de herinnering vooral de herinnering. In vredesnaam. Samen: Houd je tijdens een ruzie met je partner bij de feiten in het hier en nu en dwaal niet af naar iets dat zes weken geleden is voorgevallen en wat daarna allang is uitgesproken, dit is totaal niet meer relevant. Je bent een schatje hoor, maar een discussie met jou voeren is alleen al om deze reden zéér vermoeiend.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen