Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #31

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #31

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

1 augustus 2022 08:00

Gepubliceerd op

1 augustus 2022 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je komt iemand tegen die precies dezelfde interesses heeft als jij en die ook wars is van sleur en saaiheid. Hoewel jullie helemaal geknipt lijken voor elkaar doet een andere overeenkomst die jullie hebben deze prille liefde snel de das weer om. Jullie zijn beide snel verveeld. Dat wordt dus even flink rollebollen en daarna weer op naar de volgende. What's new...? Samen: Als jullie plannen hebben om een huis te kopen of verkopen is dit een goed moment om je hier meer in te verdiepen en op korte termijn serieuze stappen te zetten. Verder is dit een heerlijke tijd om samen te ontspannen, vakantie te vieren of als jullie thuis blijven een gezellig feest te organiseren met al jullie vrienden. Weinig budget? American party! Lees ook: Vakantiegangers opgelet: zo ziet je zomer eruit volgens de sterren

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je verwacht het niet maar degenen die interesse in jou tonen voldoen niet aan jouw wensen. Of mogen we het beestje inmiddels gewoon bij zijn naam noemen en het hebben over 'eisen'? Dat is namelijk wat het is. Het universum wordt er helemaal gammel van. Wéér geen match voor Maagd. Aan jou zal het echter niet liggen, jij date ondertussen gewoon vrolijk door. Met een kritische blik, dat dan weer wel. Samen: Iemand binnen de familie heeft extra hulp nodig waardoor er weinig tijd overblijft om knus te doen met je lief. Ook andere familie gerelateerde zaken vormen momenteel een obstakel voor de liefde. Denk hierbij aan georganiseerde bijeenkomsten als verjaardagen, reünies en andere verplichte gezelligheid.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Doordat je veel afspraken en activiteiten gepland hebt staan kom je ook veel nieuwe mensen tegen en daar zit toevallig ook iemand tussen met wie je een hele leuke klik hebt. Niet dat jullie nu direct samen een relatie in rollen maar de spanning is wel duidelijk voelbaar en wellicht zit er ook een vervolgafspraak in. Toch leuk. Samen: Als je kinderen hebt, heb je hier deze week je handen vol aan. Ze willen de gekste dingen doen en natuurlijk ook nu meteen. De plannen die jullie hadden gemaakt met vrienden kunnen helaas niet doorgaan. Er wordt jammerlijk roet in het eten gegooid. Hoogstwaarschijnlijk door hún kroost. Zo leuk dat kleine grut.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je geeft je ogen goed de kost, alleen zie je helaas nog niet echt iets wat je bevalt. Er worden veel leuke gesprekken gevoerd en vooral online ben je lekker actief. Desondanks is er niemand die jou langer dan een half uur kan boeien en ontbreekt op alle fronten het 'wow' gevoel. Jammer maar helaas. Dan toch maar weer lekker netflixen. Alleen. Met je roseetje en je veel te volle kaasplank. Samen: Doordat je vaak terugdenkt aan die mooie tijd van weleer laait ook de verliefdheid van destijds weer op. Zeker als jullie al langer bij elkaar zijn is deze opleving binnen de relatie zeker geen overbodige luxe. Het wordt een heerlijke week vol liefde en bonkige seks. Ook net als vroeger, anytime, anyplace, anywhere. Gekker dan dit wordt het niet.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Hoewel je wat leuke online contacten hebt, heb je tijdens de chats toch een beetje behoefte aan actie en olie op het vuur. Met prikkelende opmerkingen weet je je gesprekspartners flink uit de tent te lokken en zelfs een beetje boos te maken. En laat dat nu juist hetgeen zijn waar je op hoopte. Gewoon even klaar met dat zoetsappige gekweel. Samen: Een heerlijke week om samen met je geliefde door te brengen. Zeker als jullie allebei vrij zijn van werk is dit het ultieme moment om optimaal te genieten van elkaars gezelschap en elkaars down under. Neem rustig de tijd voor elkaar. Voorspel en naspel kun je dat eten? Met andere woorden, die vluggertjes van de laatste tijd heb je nu wel een beetje gehad.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Daten vind je prima maar je hebt geen zin om direct je hele autobiografie uit te rollen. En laat je nu net iemand treffen die precies wil weten wat je allemaal hebt meegemaakt, hoe je bent geworden wie je bent, wat jou gevormd heeft, wie je exen zijn, waarom het uit is gegaan, waar je naar op zoek bent, wat je wilt en wat je niet wilt. Nou, zo'n date dus. Die wil je niet. Samen: Het is niet alleen belangrijk om jullie meer op de thuissituatie te focussen, jullie hebben ook echt zin om lekker kneuterig met jullie woning bezig te houden. Denk hierbij niet alleen aan praktische zaken aan klussen die nog moeten worden gedaan, maar ook aan het creëren van een gezellige sfeer in en om het huis waarbij jullie je allebei echt fijn thuis voelen. Met de nadruk op 'allebei'. Jullie smaken komen namelijk nog niet helemaal lekker overeen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Flirten blijft niet bij flirten alleen en mondt uit in een spannende date en kokendhete seks. Dit smaakt naar meer en gelukkig zit dat er ook in. Deze fling zou wel eens de hele zomer kunnen duren! Nu maar hopen dat hij of zij niet verliefd op je wordt want dan houd je het meestal voor gezien. Jouw bedwants moet wel iets onbereikbaars over zich houden anders slaat de verveling toe. Samen: Jij en je lief gaan prima samen maar als jij je deze week op een feestje of andere bijeenkomst iets te uitbundig gedraagt en iets teveel aandacht krijgt naar de zin van je partner gaat er even iets mis bij hem of haar: jaloers! Mogelijk blijft het bij wat gemok en gemor maar als er drank in het spel is kan het ook zomaar gebeuren dat de hel losbarst en je allerlei huisraad om je oren krijgt.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je geniet van alle aandacht die je krijgt op social media maar van eentje krijg je het oprecht warm. En laat hij of zij nu net degene zijn die het minst contact zoekt. Zal je altijd zien. En nu? Blijven genieten van de aandacht die anderen je geven en ondertussen werken aan een waterdicht plan om hem of haar alsnog binnen te hengelen. Geduld zal nodig zijn maar het is ook weer geen mission impossible. Samen: Net als je je hebt voorgenomen wat meer tijd door te brengen met je partner, komen je vrienden met een waanzinnig leuk voorstel op de proppen waar je eigenlijk geen nee tegen kunt zeggen. Of überhaupt wilt. Dat wordt hommeles thuis. Nou ja, zo'n ramp is het nu ook weer niet. Nog één avond zonder jou overleeft hij of zij ook nog wel.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je bent klaar met het genoegen nemen met the next best thing. Op papier weet je exact wat je wilt alleen ben je hem of haar nog steeds niet tegengekomen. Zó veeleisend ben je nu ook weer niet dus op zich zou het geen problemen moeten opleveren om iemand te vinden die aan jouw ideale plaatje voldoet. Beter nog even geduld hebben dan instemmen met een net-niet-date. Samen: Het strand is voor jullie nu de ideale plek om nader tot elkaar te komen. Zeker als er een belangrijk gesprek gevoerd moet worden is de zee een heerlijke, rustgevende omgeving om in alle rust je zegje te doen. Doe dit wel met enige tact want elke vorm van (opbouwende) kritiek wordt door je lief als een persoonlijke aanval geïnterpreteerd. Lekker op je tenen lopen in het mulle zand.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Iemand die normaal gesproken niet jouw type is maakt je vreselijk aan het lachen waardoor je spontaan verliefd wordt op zijn of haar geweldige persoonlijkheid en gevoel voor humor. Gelukkig is er sprake van wederzijdse aantrekkingskracht en gaan jullie een samen een vrolijke week tegemoet die mogelijk uitmondt in flink wat pret in bed. Samen: Het is zo'n drukke week dat er van de liefde weinig terecht komt. Je huis is een zoete inval voor buren, vrienden en familie die graag in je gezelschap verkeren en van je kookkunsten genieten. Allemaal leuk en aardig maar aan het einde van de week ben je zo uitgewoond dat je blij bent dat iedereen weer is opgemieterd. Een potje rolbezemen is dan wel het laatste waar je zin in hebt. Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #30

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je hebt zin in een romantische zomer en met zijn tweetjes lukt dat net iets beter dan in je uppie. Dat betekent dus flink op jacht en het afstruinen van zoveel mogelijk social media platforms en datingsites op zoek naar een geschikte kandidaat. Uiteraard wed je niet op één paard maar op een hele kudde. Let er wel een beetje op dat je niet té opdringerig uit de hoek komt. Al wed je op een heel circus, dan wordt het helemaal niks. Samen: Je hebt echt zin om iets leuks met je lief te ondernemen en dan hebben we het niet over samen naar de bios of gezellig uit eten. Natuurlijk is dat ook fijn, maar deze week heb je behoefte aan iets meer actie. Met zijn tweeën of samen met vrienden naar een pretpark, kanoën, bungeejumpen, karten, muurklimmen of indoor skydiven. Nu alleen je schatje nog zover zien te krijgen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je hebt behoefte aan flirten en niet zomaar een beetje. Het liefst wil je de hemel in geprezen worden en weer terug. Daar zijn een paar stunning selfies voor nodig. Niet een hele batterij maar gewoon één of twee klappers. Eén in je feed, één in je story. Een heel bataljon hartjes verzekerd en een héle dikke kans op een leuke date met een bewonderaar die je precies geeft wat je nu nodig hebt. Samen: Een afspraak wordt uitgesteld of gaat voor het gemak gewoon helemaal niet meer door. Helaas, het is wat het is. Ook al ga je nog zo hard uit je plaat, er is niemand die er ook maar iets aan kan veranderen. Uiteindelijk heb je alleen een lelijk rood hoofd, gevaarlijk hoge bloeddruk en een onprettig snelle hartslag ervan gekregen en gaat de afspraak nog steeds niet door. Kies wijs, haal je schouders op en verzin iets anders leuks.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen