Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #30

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #30

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

25 juli 2022 08:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

25 juli 2022 08:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus  Single: Iemand vindt jou heel erg leuk. Niet alleen om hoe je eruit ziet en wat je doet maar ook omdat je zeer hulpvaardig en sociaal bent. Pas wel op dat deze persoon geen misbruik van je goedheid maakt en het contact uitmondt in éénrichtingsverkeer. Zo’n relatie heb je al eens gehad. En het beviel niet echt. Samen: De sleur sluipt er langzaam in. Niet alleen in de relatie maar zeker ook in de slaapkamer. Eerlijk is eerlijk, als jullie hier niets aan doen zou dit wel eens het begin van het einde kunnen zijn. Wat zou je écht graag willen in bed? Bespreek het niet, maar doe het gewoon. Tenzij het héél kinky is en je partner ervan zou kunnen schrikken. Dan liever wel even van te voren aangeven. Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #29

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Hoewel er meerdere personen zijn die jou aantrekkelijk vinden, is het toch lastig om een geschikte match te vinden. Natuurlijk is het oud nieuws dat je nogal kritisch bent maar het lijkt nu wel helemaal op zoeken naar een speld in een hooiberg. Eerlijk, wat voor soort speld zoek je eigenlijk? Bestaat dat ding überhaupt wel? Samen: Waar je voorheen nog wel eens onaangekondigd kon ontploffen weet je nu op een rustige manier kenbaar te maken wat je dwarszit. Deze volwassen houding komt de relatie zeer ten goede en zorgt er ook voor dat de boel niet onnodig escaleert. Je partner doet extra zijn of haar best om het thuis gezellig te maken, iets wat jij weer heel erg waardeert. Leuk zo, die wisselwerking.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je bent helemaal hoteldebotel maar handelt daardoor ook een beetje als een kip zonder kop. Je wilt hem of haar zó graag dat hij of zij jouw flirtpogingen nu al als benauwend ervaart. Dat wil je natuurlijk niet. Houd een beetje meer afstand en laat hem of haar ook eens als eerste appen of DM-en. Hopelijk kun je het tij nog keren! Samen: Je bent nogal bezitterig en jaloers waardoor je geliefde het gevoel heeft op eieren te moeten lopen. Hij of zij durft amper een like-je uit te delen op Instagram uit angst dat thuis de hel losbarst. Mogelijk ben je wat onzeker en bang je lief kwijt te raken waardoor je zo heftig reageert. Leg het je partner gewoon rustig uit, dan begrijpt hij of zij het misschien beter.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je bent deze week zeer overgevoelig voor prikkels en hebt zó'n angstaanjagend oog voor detail, dat daten nu even niet verstandig is. Niet prettig voor jezelf en al helemaal niet voor degene die tegenover je zit. Het is niet goed of het deugt niet. Behalve jij natuurlijk. Jij wel. Gun jezelf een lol en ga fijn even een rondje om in een verlaten bos. Samen: Hoewel je om het minste of geringste uit je vel kunt springen, werkt het wel lekker bevrijdend. Voor je partner is het natuurlijk minder leuk, zo’n schreeuwende en tierende sirene in huis, maar jou lucht het in elk geval lekker op. Gelukkig kent je lief je langer dan vandaag en kruipt hij of zij ‘s avonds gewoon weer lekker naast je in bed. Alles weer vergeven en vergeten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Zo kom je niks leuks tegen en zo krijg je in één keer een overdosis. Mijn hemel, waar moet je beginnen met zoveel lekkers op je pad. Het beste is gewoon met allemaal gezellig afspreken en appen. Niet iedereen die op het eerste gezicht leuk is, is dat op het tweede ook. En al helemaal niet op het derde. Zo selecteert het zich vanzelf uit. Succes! Samen: Je denkt vaak na over het verleden, aan het moment dat jullie elkaar voor het eerst ontmoetten en aan de periode van het begin van jullie relatie. Praat er gezellig over met je lief om erachter te komen of jullie dezelfde herinneringen delen. Misschien noemt je partner juist weer heel andere dingen op die jij was vergeten en andersom? Best leuk, samen even terug in de tijd.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Als je contact zoekt met iemand, let er dan goed op of de ander zijn of haar leven een beetje op de rit heeft en geen ongeleid projectiel is die constant op jou probeert te leunen. Je hebt je zaken vrij goed voor elkaar, wat een aanzuigende werking kan hebben voor types die dit niet hebben. Geen dank voor dit ongevraagde advies. Samen: Je hebt veel aandacht nodig en bestookt je lief met diverse appjes en snaps. Niet dat je partner dit nu zo erg vindt, maar de kans is groot dat hij of zij gewoon even geen tijd heeft om op al je berichtjes te reageren. Houd vooral voor ogen dat dit niets te maken heeft met zijn of haar gevoel voor jou maar alles met zijn of haar drukke agenda.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Natuurlijk zou het best leuk zijn als je dit jaar samen met iemand kerst en oud en nieuw zou kunnen vieren maar aan de andere kant gaat het je nu alleen maar om drie dingen. Seks, seks en seks. Voor je überhaupt tijd in iemand wilt steken zal hij of zij eerst wat energie in jou moeten steken. De ander kan nog zo aantrekkelijk zijn, als de seks prut is, is de rest ook bagger. Samen: Je geliefde zit wat minder prettig in zijn of haar vel waardoor jij hem of haar graag wilt troosten. Niet alleen door een goed gesprek met je partner te voeren maar ook door hem of haar af te leiden met pikante lingerie, je nieuwste skills op seksueel gebied en een uitgebreide massage. Als je lief nou nog durft te janken…!

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Hoe zeer je je ook aangetrokken voelt tot iemand, de kans is groot dat je te snel handelt en achteraf spijt krijgt. Het is namelijk goed mogelijk dat degene die je helemaal te gek vond daadwerkelijk knettergek blijkt te zijn. En kom er dan maar eens zonder kleerscheuren of stalk-gedrag vanaf. Brr. Samen: Ook al zijn jullie al een poosje samen, er is niets leukers dan flirten met je partner en hem of haar zo gek te maken dat hij of zij niet van je af kan blijven en je zonder pardon het bed in sleurt. Wat ook zeker gaat gebeuren deze week, want je bent helemaal in the mood. Geen tijd is geen excuus, morgen weer een dag!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je zult wel vaker te horen hebben gekregen dat jouw gezicht boekdelen spreekt en je je ware gevoelens niet kunt verbergen. Deze week is het niet alleen je postzegel die alles uit de doeken doet, ook je snavel doet gezellig mee. Hop, alles floept eruit en een beetje tact, ho maar. Prima hoor, als jij je daar lekker bij voelt, maar dan niet lopen janken als je wordt ge-ghost. Samen: Als er al wat sprake was van irritaties, komt er deze week weer een beetje minder druk op de ketel te staan waardoor je iets meer kunt hebben van je lief voordat je stoom afblaast. Sterker nog, je bent zowaar belangeloos aardig en behulpzaam tegen hem of haar. Gewoon omdat je zin hebt om een leuke partner te zijn. Kijk, zo kan het dus ook. Lees ook: Vakantiegangers opgelet: zo ziet je zomer eruit volgens de sterren

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Iemand probeert je te versieren door zo creatief en romantisch mogelijk uit de hoek te komen. Leuk, zou je denken, maar nee. Jij bent er één van 'doe maar gewoon dan doe je gek genoeg'. En die dubbelzinnige grappen mag hij of zij ook wel achterwege laten. Sexy-talk? Bewaar jou! Gelukkig kun je prima aangeven wat je wel en niet aantrekkelijk vindt, al zal dit deze week geen match opleveren. Samen: Aangezien er veel praktische zaken moeten worden geregeld in en om het huis en ook de financiën best wat extra aandacht kunnen gebruiken, komt de liefde even op het tweede plan te staan. Of misschien zelfs wel het derde. Geen prioriteit dus deze week. Aan de andere kant geef je genoeg om je lief om samen duidelijke afspraken en plannen voor de toekomst te maken.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je krijgt meer behoefte aan een relatie en gaat hier dan ook bewust of onbewust naar op zoek. Love is in the air en zelf doe je er nog eens een schepje bovenop door exact de dingen te doen en te zeggen waarvan je weet dat de ander dit leuk vindt. Grote kans dus dat je project slaagt en je ook echt iemand mee naar huis kunt nemen die niet na één keer klaar is. Letterlijk. Samen: Hoewel jij en je partner het heel gezellig hebben samen staat de seks momenteel op een laag pitje. Mogelijk komt dit door de gespreksonderwerpen die deze week de revue passeren en niet direct uitnodigen tot ketsen en kezen. Het gaat er nogal serieus aan toe en voor jouw doen gaat het zelfs behoorlijk de diepte in.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je bent een beetje klaar met losse flodders en zou wel weer eens iemand in je leven willen die jou echt kent, om je geeft en van je houdt. Misschien is het handig om dan eens in een vijver te gaan hengelen waar niet alleen bronstige roofvissen ronddobberen. Zoeken op een andere plek levert meestal ook een ander resultaat op. Samen: Je partner heeft momenteel meer behoefte aan seks en dat is dan helaas kippengaas voor hem of haar. Hooguit wapper je even met je handen daar beneden maar dan is het ook wel klaar. Zó geen zin gewoon even. Wat je dan wel wilt? Voeten op tafel, Netflix aan en een bezorger aan de deur met een zak vette hap met jouw naam erop. Niet sexy maar wel érrug lekker!

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen