Spetterende soloseks: 5 tips voor onder de douche

Body & Mind

Spetterende soloseks: 5 tips voor onder de douche

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

30 juli 2022 08:00

Bron / Fotografie

Tekst: Lianne Kooistra

Gepubliceerd op

30 juli 2022 08:00

Bron / Fotografie

Tekst: Lianne Kooistra

Met warm weer spring je vaker onder de douche. Om af te koelen, tuurlijk. Of om op te warmen? Want met deze vijf solosekstips, stap jij gegarandeerd verhitter onder de douche vandaan dan dat je eronder ging.

1. Knappe kop De douchekop is goed voor spetterende hoogtepunten. As always, is persoonlijke voorkeur natuurlijk bepalend. De een vindt het heerlijk om de douchekop helemaal tegen de clitoris aan te drukken. De ander zet 'm liever eerst op standje krachtig om de harde waterstraal er vervolgens van een afstandje op te richten. Dan zijn er nog de standjes. Als je 'op het droge' ook niet staand masturbeert, waarom zou je er onder de douche ook niet gewoon lekker bij gaan zitten, liggen, hurken of wat werkt voor jou. Moet wel passen in die cabine natuurlijk, yoga doen we in de sportschool. Lees ook: Dawn dating en nog 3 nieuwe trends op dategebied 2. Vrije handen De waterstraal van de douchekraan kun je ook gebruiken. Dit vereist enige handigheid en de afstand tussen de muur en de straal moet groot genoeg zijn, wil deze oefening in lenigheid lukken. Ga op je rug liggen, je billen licht omhoog gedrukt en je benen tegen de muur. En dan jezelf zo positioneren dat je precies onder de warme straal uit de kraan komt te liggen en aan iets denken dat je opwindt. Groot voordeel is dat je nu je handen en vingers vrij hebt voor vaginale en/of anale stimulatie. 3. You're hot and you're cold Met Kate Perry's deuntje in het hoofd stap je onder de douche voor wat vuurwerk. Een wisseldouche, maar dan voor la vulva. Je kan afwisselen met een koude en warme(re) straal voor een tinkelende sensatie. Wel oppassen dat je de kraan niet te heet draait als je lekker in het moment zit. Daar is de dunne vaginahuid niet goed tegen bestand. Wat ook kan: een bakje ijsklontje mee onder de douche nemen. Dat maakt het contrast tussen warm en koud nog groter en maakt je hoogtepunt nog intenser. 4. Plakdildo Ken je de zuignap dildo al? Zo niet: het is wat je denkt dat het is. Een dildo met een zuignap. Daarmee plak je ‘m dus makkelijk tegen de muur. Een tegelmuur zoals in de badkamer is ideaal voor deze dildo. Pas de hoogte aan en bepaal de hoek, diepte en snelheid om tot een vaginaal of anaal hoogtepunt te komen. Dat is de eerste keer misschien een beetje zoeken. Daarna is het een kwestie van tegeltjes tellen en niet vergeten voor de volgende keer. Lees ook: Doe maar niet: 23 openingszinnen die jullie niet meer kunnen horen 5. Olympische waterspelen De kers op de taart: het seksspeeltje. Niet elk speeltje is geschikt voor onder de douche of in bad, maar als je even zoekt op waterdichte vibrator is er zát te vinden. De Satisfyer Pro is trouwens ook waterdicht. Goed nieuws voor als het nogal gehorig is, want die Satisfyer hoor je niet. Zelf stilletjes klaarkomen, zal een grotere uitdaging zijn. Soppen voor het soppen First things first, voor je aan de slag gaat, is het goed even te checken hoe de douchekop of waterkraan erbij hangt. Kalkaanslag of zeepresten kunnen de boel goed verzieken, in termen van infecties. Dat wil je niet. Eerst even soppen en goed afspoelen in dat geval.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen