Sexy Time: De vakantie #9

Body & Mind

Sexy Time: De vakantie #9

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 juli 2022 14:00

Bron / Fotografie

Vilain & Gai

Gepubliceerd op

23 juli 2022 14:00

Bron / Fotografie

Vilain & Gai

Caro gaat volledig op in het trio met Joanna en de sexy badmeester. Tot ze merkt dat het helemaal geen trio meer is.

Ik hang aan hem, naschokkend, bloter dan bloot en helemaal overgeleverd. Heel mijn zijn zat in deze ontlading. De geilheid die ik voel voor Joanna, het nieuwe verlangen naar hem, het verbodene, de broeierigheid van deze plek. Maar vooral het gevoel van loslaten. Loslaten van wie ik denk dat ik moet zijn en gewoonweg alles maar te laten gebeuren waar mijn lijf naar hunkert.

'Don't stop now. Keep going.'

Joanna's woorden klinken nu zacht en ik zie dat haar blik dat ook is geworden. Ze streelt mijn inmiddels bezwete plukken haar uit mijn gezicht. De sexy badmeester hangt stil boven me en kijkt me strak aan. Ik knik en geef aan dat het okay is. Het ontroert me ergens dat hij zo lief en begaan is en duidelijk niks tegen mijn zin in wil doen.

Na het klaarkomen voelt alles binnenin me gevoeliger en strakker. Alsof alles zich vastgezogen heeft aan zijn paal en nu weer, vanuit de stilstand, in beweging wordt gebracht. Ik gil het uit. Zijn harde glijdt zo diep in me dat het lijkt alsof hij een deur heeft gevonden, waar ik het bestaan niet eens van wist. Hier wordt ontgonnen terrein beroerd en ik sper mijn ogen open van verbazing. Ik veer op en grijp hem bij de hals. Ik trek hem naar me toe en kus hem vol op zijn brutale lippen. Hij kust me terug en alles verdwijnt om ons heen. Zijn stoten ontwaken een gevoel in me dat mijn hele wezen overneemt. Ook al ben ik zonet nog gekomen, alles verkrampt weer in me en lijkt zich voor te bereiden op ronde twee.

Ik gooi mijn hele gewicht erin en zit binnen een tel op hem. Door dit nieuwe standje beukt hij nog dieper in me en ik gooi mijn hoofd naar achteren van genot. Als een bezetene pers ik mijn dijbenen tegen zijn lijf aan om meer grip te hebben, en begin op hem te rijden. Ik kantel mijn heupen en neem hem helemaal in me. Dit is neuken of hoog niveau. Het is zo verrukkelijk dat een glimlach zich als vanzelf vormt op mijn lippen. Thuis houd ik er eigenlijk meer van om ietwat afwachtend te zijn, maar hier lijk ik een heel ander persoon. En dan merk ik dat Joanna niet meer in de kamer is.

'Where is she?', prevel ik in zijn oor terwijl ik me iets langzamer op en neer laat zakken.

'I am happy she is gone, beautiful.'

Hij reikt naar mijn borsten en omvat ze met zijn gebronsde handen. Het aanblik van mijn knedende vingers in mijn vlees windt me op en geeft me een impuls om mijn ritme op te voeren.

'You make me so crazy baby. How did I deserve this?'

'I can ask you the same thing.'

Ik hoor het mezelf zeggen en lijk wel een ander persoon. Mijn binnenste lijkt inmiddels gewend aan de grote binnendringer en voegt zich als vanzelf naar zijn grootte.

'Baby, I am coming.'

Hij knarst met zijn kaken en kijkt me geconcentreerd aan. Zijn heupen stoten nu hard en bijna ongecontroleerd steeds dieper en dieper in me. Zijn grote handen hebben de regie over mijn heupen en hij beweegt ze precies op een manier dat ie binnen een paar harde, rake stoten in de lucht blijft hangen en compleet leegloopt in me. Een brul ontsnapt aan zijn prachtige lippen. Ik reik met mijn hand richting mijn klit en stimuleer deze nu hij nog in me zit. Ik wil mijn orgasme samen met hem. In de versmelting.

'Baby, oh, what are you doing to me.´

Zijn hoofd beweegt van links naar rechts van genot. Ik kreun en ben blij dat hij me mijn gang laat gaan. Geen idee hoe hij het volhoudt om zo lang nog stijf te blijven, maar het is precies genoeg om mij ook voor de tweede keer tot een hoogtepunt te brengen. Deze keer voelt het oh zo anders dan zonet. Het is eerder een hemelse kramp die diep binnenin me aanzwelt en ineens loslaat.

Helemaal smeulend van al het genot liggen we op elkaar, onze bezwete lijven tegen elkaar geplakt. Een zoete, smeulende lichaamsbrei. Ik streel zijn borst en hij mijn wang, als we gegiechel horen aan de andere kant van de deur en we Joanna ineens met twee andere jongens binnen zien stappen.

Wordt vervolgd.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen