Sexy Time: De vakantie #10

Body & Mind

Sexy Time: De vakantie #10

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 juli 2022 19:00

Bron / Fotografie

beeld Vilain & Gai

Gepubliceerd op

28 juli 2022 19:00

Bron / Fotografie

beeld Vilain & Gai

Caro wordt overvallen door Joanna en haar wilde plannen. Ze wordt woedend. Maar niet op Joanna. Er klikt iets in Caro. En ze geeft zich er volledig aan over.

'Joanna, wat doe jij? Ben je wel goed bij je hoofd.'

Voor het eerst in onze vriendschap uit ik daadwerkelijk de woede die ik voel.

'Hey schat, rustig aan. Ik dacht, laten we het feestje uitbreiden. Kom op, we zijn op vakantie. Wanneer ga je dit nog eens meemaken? Van je vriendje hoef je het niet te hebben. Zeg nou zelf, word je stiekem niet een klein beetje opgewonden van het idee? Wees eerlijk popje.'

Een beest wordt in me wakker en ik wil haar aanvallen om alle opmerkingen die ze ooit heeft gemaakt over mijn zogenaamde saaie vriend, over het feit dat ik me inhoud, dat ik niet mijn volle leven leid, dat ik een open relatie maar eens moest proberen en weet ik het wat ze allemaal wel niet naar mijn hoofd heeft gegooid. Ik wil haar duidelijk maken dat ik niet zo ben. Dat er andere dingen belangrijker voor me zijn dat seks, spanning en avontuur. Dat zij het verkeerd ziet.

Toch slik ik mijn woorden in. De boosheid die ik voel is niet gericht op haar, ik ben boos op mezelf. Ik klem mijn kaken stijf op elkaar. Ze heeft fucking gelijk. Zij is de enige aan wie ik mijn diepste fantasieën heb gedeeld. Zij weet dat ik stiekem jaloers ben op haar vrijheid, haar experimenten en haar immer aanwezige after-seks-glow. Hoe ze het doet is me een raadsel, maar ze lijkt gelukkig te zijn met haar leven en de mannen en vrouwen die er een rol in spelen, ook. Alsof ze een deel uitmaken van een kliek, waar ik me nooit bij heb mogen aansluiten.

Ik kijk naast me, naar mijn sexy bezweette badmeester, hij kijkt ademloos op naar mij en glimlacht. Ik trek mijn wenkbrauw omhoog en krul mijn rechtermondhoek.

'Are you sure you want to do this princess?'

'Yes, I am.'

Ik sta op en loop naakt richting de twee jongens en Joanna.

'Take of your clothes', gebied ik en kijk ze streng aan. Ze doen wat ik vraag en lijken wel puppies die niet kunnen wachten om samen te spelen. Voor het eerst zie ik Joanna in een onderdanige rol en het bevalt me zeker. Een heftige energie stroomt door mijn longen en ook al heb ik dit nooit gedaan, ik voel me volkomen in control en vreemd genoeg volledig mezelf.

Ik voel de handen van mijn badmeester op mijn rug en ik kijk achterom.

'Come baby.'

Hij drukt zijn sterke handpalm plat tegen mijn rug aan en met zijn andere arm duwt hij me naar beneden. Zonder woorden kijkt hij de andere twee jongens aan. Ook zij gaan nu door hun knieën en positioneren zich met hun goddelijke, naakte lijven rondom me. Tegelijk beginnen ze mijn lijf te ontdekken met hun lippen en handen. De extase die nu door mijn lijf vloeit is niet normaal zo groot. Alsof ik vlam heb gevat. Ik kreun en kronkel met mijn lijf naarmate het genot toeneemt. Joanna en mijn badmeester staan boven ons drieën en lijken te genieten van wat ze zien. Joanna bevochtigt haar lippen, spuugt in haar handpalm, neemt de halfstijve lid van de badmeester in haar hand en beweegt speels met haar vingers om zijn lul heen. Zijn smeulende blik richting het tafereel dat zich voor hem afspeelt doet me rillen van verlangen.

'Don't just stand there, join us', zeg ik half hijgend, gesmoord door de overweldigende begeerlijke kussen van de twee jongens.

'Zo mag ik het horen.'

Joanna knielt lachend naast me, duwt de jongens zuidwaarts en kust me teder op mijn lippen.

'Schatje, je weet dat ik nooit iets zou laten gebeuren waarvan ik weet dat je het niet wilt. Maar soms heb je een schop onder je kont nodig babe, anders vliegt het leven zo aan je voorbij, in al die slome sleur van je.'

Ik beantwoord haar kus. Steeds harder en harder. De lippen van de mannen zijn nu overal, mijn buik, dijbenen, schaamlippen, klit, en wisselen elkaars route af. Wijdbeens geef ik ze toegang tot mijn alles en voel me één met ze.

Dus zo voelt het, zo voelt vrijheid.

Joanna gaat nu boven me hangen met haar onderlijf en ik zuig me vast aan haar. Ik zie hoe ze door een van de jongens van achteren wordt genomen. Ze gooit haar haren achterover en kreunt. Steeds sneller beweeg ik mijn tong over haar kut. Ik smelt bij het idee hoe we haar laten genieten nu. Mijn mooie vriendin. Mijn bevrijder. Ik voel me gelijk aan haar. We doen dit samen. En deze vakantie luidt duidelijk een nieuw begin aan voor ons beiden.

Einde.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen