Sexy Time - De Tovenaar #9: 'Lekker he?'

Body & Mind

Sexy Time - De Tovenaar #9: 'Lekker he?'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

29 september 2022 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Vilain & Gai

Gepubliceerd op

29 september 2022 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Vilain & Gai

Nadat hij haar bíj́na heeft laten komen (maar net niet helemaal) is de beurt aan Maud om hém te verwennen. Maar dan doet ze iets waar ze direct spijt van heeft.

Ik bevochtig mijn lippen en vouw ze als origami papiertjes om zijn lid. Alsof ze ervoor gemaakt zijn, zo voelt de eerste aanraking met zijn perfecte roze dop. Hij voelt groot, kloppend en vooral erg stijf. Ik ben gewend om flink wat voorwerk te moeten verrichten om een man zo hard te krijgen, maar in zijn geval is dat allemaal niet nodig. Trots en hard als een rots buigt hij nauwelijks mee en zijn krachtige karakter doet me stromen van geilheid. Tintelende schokjes binnenin me glinsteren vol verwachting. Ook al geniet ik van dit hele voorspel, ongeduld speelt op en ik wil zo snel mogelijk zijn alles in me voelen. Alsof een stemmetje in me schreeuwt om meer.

Ik begin hem te likken over de gehele lengte en bijt heel zachtjes in zijn strakke huid. Met mijn rechterhand ga ik langzaam op en neer en met mijn linkerhand speel zachtjes met zijn ballen. De betovering is nu aan mij en ik geniet van zijn lijf dat zich in alle bochten lijkt te wringen nu, om niet te snel klaar te komen. Het luistert nauw, maar ergens weet ik precies wanneer het moment daar is om te stoppen en het moment om door te gaan met het tergend spel. Hij kreunt en een druppeltje voorvocht ontsnapt als een heerlijke traktatie en siert zijn eikel. Ik proef hem. Zijn smaak vermengd met mijn speeksel is buitenaards lekker en mijn lippen vormen zich ineens in een ondeugende glimlach.

'Lach je me nu uit?'

Ik veer op. Hij moet het hebben gevoeld. Zogenaamd onschuldig kijk in zijn donkere speelse ogen en veeg theatraal het vocht van mijn lippen weg.

'Ik zou niet durven.'

'Wat vind je ervan?'

Zijn blik glijdt van mijn lul naar mij en ik bespeur een tikkeltje verlegenheid wat me onwijs opwindt.

'Mooi.'

'Mooi? Dat is voor het eerst. Ik heb nog nooit een vrouw horen zeggen dat ie mooi is.'

'Nou, dan hoor je het voor het eerst.'

'Ik heb zo het idee dat ik wel meer dingen voor het eerst ga ervaren met jou.'

'Oh, denk je dat?'

Een vreemdsoortig geluksgevoel overvalt me. Natuurlijk had ie me beet met zijn norse, bijna arrogante gedrag van gisteren, maar dit jongensachtige, pure stukje, dat hij nu opvoert, werkt nog heftiger in op mijn ziel.

Ik voel hoe mijn huid gloeit, hoe het vuur binnenin hoger en hoger laait. Ik wil deze man vanaf het eerste moment dat ik hem heb gezien en dat is alleen maar sterker geworden. Het feit dat ik niks snap van mezelf, van wat hier precies gebeurt en hoe we hier eigenlijk zo snel zijn beland, maakt dit alles magisch en betoverend. Alsof het zich afspeelt in een droom. Een wereld die niet de realiteit is. Ik ben op een plek beland met een vreemde, waar ik nog nooit ben geweest. De persoon voor mij ken ik niet. Ik weet niet eens zijn achternaam. Ik weet zijn leeftijd niet. Zijn relationele status. En hoe vreemd het wellicht ook mag klinken; ik wil het allemaal niet weten. Juist het niet weten, het niet willen weten, maakt dit alles zo krachtig en oer. Alleen wij tweeën spreken deze taal en alleen wij begrijpen wat zich hier afspeelt.

Ik kom ietwat meer omhoog en duw mijn borsten naar voren. Ik zie zijn blik afdalen en voor ik het weet tuit hij zijn lippen en brengt ze richting mijn linkerborst. In een reflex sla ik mijn rechterhand voor mijn borst.

'Ze zijn gevoelig. Sorry, ik hou er niet van.'

Ik hoor hoe mijn harde woorden de betovering verbreken en heb nu alweer spijt van mijn banale actie.

'Laat me, heel even. Ik doe het heel voorzichtig. Als je het dan echt niet wil hou ik onmiddellijk op.'

Dankbaar kijk ik hem nu aan. Hij heeft het moment gered. Hij doet dat onverklaarbare en betovert me in een tel met zijn ongeziene kracht. Ik heb geen weerwoord meer en sluit mijn ogen. Bijna onvoelbaar, voorzichtig zachtjes en vochtig koud voel ik zijn zachte lippen op mijn harde tepels en zucht van genot. Zo heeft niemand voor hem het nog aangepakt. Hij lijkt bijna in een trance om mijn linkerborst te zweven met zijn lippen en ik ril van het onrustig verlangen. Met mijn rechterhand pak ik hem bij zijn kale kop en duw hem ietsje dwingend tegen mijn lijf aan.

'Lekker he?'

'Je maakt me gek. Ik wil je. Ik wil alles van je.'

'Denk je dat je genoeg boetedoening hebt gedaan?'

'Ik zal het doen, ik zal meer doen, maar nu alsjeblieft, laat me je voelen. Alsjeblieft, ik kan niet meer.'

Zijn glimlach wordt duivels, zijn armen krachtig en dwingend en terwijl zijn blik strak op me blijft gericht, pakt hij zijn harde in zijn rechterhand en duwt 'm in een harde stoot bij me naar binnen.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen