Sexy Time: De Tovenaar #4: 'Sorry, ik ging te ver'

Body & Mind

Sexy Time: De Tovenaar #4: 'Sorry, ik ging te ver'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

29 december 2022 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Vilain & Gai

Gepubliceerd op

29 december 2022 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Vilain & Gai

Maud herkent zichzelf niet meer terug. Daar staat ze dan. In een sfeerloze ruimte met een onbekende man. Ze wilt hem. Hij wil haar. Plots staat ze daar, alleen, in de schemer.

Zijn handen zijn overal, net als de mijne. Zijn adem hijgt in mijn hals, ik bijt in de zijne. Een honger voelen naar iemand die je niet eens bij naam kent, is het meest hemelse genot. Het overrompelt je, en doet je voelen dat je leeft. Dit gaat totaal niet om verbinding op zielsniveau, dit zijn twee hongerige wolven die zich tegoed doen aan elkaar. Ons denken lijkt volledig uitgeschakeld. Het enige dat spreekt zijn onze ogen en ledematen. 

'Zeg me dat ik alles met je mag doen,' hij kijkt nu bijna smekend in mijn ogen.

'Dit is gek, maar ja, alles mag. Doe met me wat je wilt.'

Ik herken mezelf niet eens meer. Ik ben een totaal ander persoon in zijn nabijheid. Afwachtende spanning vervult me. Ik ken deze man niet. Ik heb dan ook geen idee wat hij zich allemaal in het hoofd haalt om met me te doen. Maar juist dat niet weten zorgt voor rillingen over mijn hele lijf. 

Ik wil hem helemaal. Ik wil mezelf volvreten met zijn hele zijn. 

Hij rukt zich van me af, loopt naar de deur van het magazijn waar we nu staan en dimt het licht. 

'Een beetje sfeer is wel zo leuk.'

De speelsheid in zijn stem doet me vermoeden dat ik hem, naast een ontiegelijke sexy man, ook best aardig zou kunnen vinden. Ik hijs mezelf op het bureau en bungel met mijn benen. Hij komt naar mij toe, doet mijn benen uit elkaar en gaat ertussen staan. Ik voel zijn opwinding door onze kleding heen rijzen. 

'Je weet zeker dat alles geoorloofd is?'

Ik knik, ook al weet ik niet waartegen ik ja zeg. En dan verandert zijn blik. Alsof hij zonet een groen licht heeft gekregen om eindelijk zijn ketens te laten vallen en zijn wilde, lustige ik tot leven te wekken. Nu, als een wild dier op jacht, buigt hij zijn kop en glijdt als een slinkse slang mijn mond binnen. Fuck, wat doet hij dat lekker. Ik voel zijn stijve harder drukken tegen mijn vulva en voel het verlangen groeien. Vuurwerk komt vrij in mijn lijf en ontploft een voor een op onverwachte plekken. Ik schok van genot. 

Manisch trek ik aan zijn kleding. Geen tijd voor voorspel. Alsof we de minuten horen tikken en allebei bang zijn om zometeen onder de betovering uit te komen, pellen we de stukken stof van elkaar af. Bij het bruut naar beneden trekken van zijn boxer, deint zijn lid als een vlezige veer op en neer en dan is er geen houden meer aan. Het laatste stukje stof dat mij bedekt, vindt nu ook zijn weg naar de grond en ik zie zijn blik langzaam over mijn lijf glijden. 

Ik ken hem niet, ik weet niet wat hij denkt, maar zijn ogen liegen niet. Een smeulende blik rust om mijn alles. Ik spreid mezelf voor hem en gun hem een vrije blik op mijn vrouwelijkheid. Ik sta open, en lijk compleet gereduceerd tot een orgaan dat slechts een ding wil en kan op dit moment, en dat is zich laten vullen door zijn kracht en magie. 

'Wacht hier.'

Ineens, zonder aankondiging, glipt hij de deur uit en laat me in de schemer achter. 

'Waar ga je naartoe?'

Geen antwoord. Dit meen je niet. Op het moment suprême weglopen. Die gast is gek. Ik sla mijn armen om me heen en voel nu pas de kilte van deze seksloze ruimte. Dat had ‘ie dus niet moeten doen. De betovering is instant verbroken en ik voel het schaamrood op mijn wangen gloeien. Ik gris mijn kleding van de vloer en sluip de kamer uit. 

'Kom hier,' zijn stem klinkt nu zacht en lief.

'Ik, sorry, ik weet niet wat me bezielde. Ik moet weg. Fijne avond.'

Ik laat hem met een rare, lange stok in zijn handen achter en vraag me angstig af wat hij daarmee van plan was. Buiten adem kom ik thuis en plof op bed. De smaak van zijn speeksel sluimert in mijn mond en smaakt kruidig. Een beetje zoet en rauw. Ik streel mijn lippen en voel de zijne nog drukken als een achtergebleven stempel. Fuck! Nu moet ik dus een nieuwe plek vinden om al mijn pakketten te verzenden. Lekker dan. Dit was zo’n handig adres. Ik baal van mezelf en kijk verveeld op mijn telefoon. En dan slaat mijn hart over. Ik ben het pakketje helemaal vergeten, dat ligt daar nog! Hij zal toch wel weten dat ‘ie het gewoon moet scannen. Geen haar op mijn hoofd om weer terug te gaan naar de plek waar ik me zonet zo schaamteloos heb gedragen. 

'Waarom ging je nou weg?'

Ik staar naar de zin afkomstig van een onbekend Instagram-account en weet direct van wie deze afkomstig is.

Mijn vingers trillen. Hij kan natuurlijk zien dat ik online ben en dat ik zijn bericht per ongeluk heb gelezen. Bijna wil ik het wegdrukken. Maar iets houdt mij tegen en ik besluit te antwoorden.

'Sorry, ik ging te ver.'   'Jij? Wij bedoel je. Kom op, zoals al eerder geconcludeerd voelen wij allebei hetzelfde.' 'Ja, maar dat betekent niet dat we eraan moeten toegeven. Ik doe dat niet zomaar.’ ‘En ik wel?' 'Weet ik veel. Ik ken je niet.' 'Nou, laten we elkaar dan leren kennen. Wat zeg je ervan? Morgenavond eten?'

Wordt vervolgd.

Sexy Time columnist Anna Karolina is even op vakantie, daarom herhalen we deze spannende reeks. Donderdag 5 januari vervolgen we de 'De yoga-retraite'-reeks. Zin in!

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen