Sexy Time - De Tovenaar #13: 'Zo voelt het dus'

Body & Mind

Sexy Time - De Tovenaar #13: 'Zo voelt het dus'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

27 oktober 2022 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Vilain & Gai

Gepubliceerd op

27 oktober 2022 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Vilain & Gai

Maud en de tovenaar schieten van de ene in de andere emotie. En Maud vindt het heerlijk. Al kennen ze elkaar pas een dag, weet ze het zeker: 'Hij hoort bij mij en ik bij hem.'

Alsof wij in slechts twee dagen tijd verschillende etappes van liefde hebben doorlopen, open ik mezelf voor hem als nooit tevoren. Alles aan zijn kus smaakt ineens zo vertrouwt. Zijn tong glijdt bij me naar binnen en klikt zich vast als een sleutel in het slot. Onze ademhaling begint synchroon te lopen en ik zou zweren dat Pluto gelijk had toen hij schreef dat we gedurende ons leven eeuwig op zoek blijven naar ons andere wederhelft, om ons weer compleet en één te voelen.

Zo voelt het dus, het in elkaar klikken met het andere deel. Hij past precies. Eenieder voor hem was het net niet. Het wordt ineens zo kristalhelder allemaal. Je hoeft iemand niet een lange tijd te kennen om te voelen dat het echt is. Dat je samen hoort. En dat is precies het gevoel dat me nu overspoelt. Gisteren waren wij nog vreemden voor elkaar, en nu, een dag later, wil ik niet meer zonder hem. Hij hoort in mijn volgende hoofdstuk. Hij hoort bij mij en ik bij hem.

Ik beantwoord zijn kus pijnlijk hartstochtelijk. Klem mijn benen om zijn lijf alsof mijn leven ervan af hangt. Ook zijn schild lijkt gezakt en ik voel hoe zijn begeerte agressief tegen me aandrukt. Wat wij ook bedenken of lijken te willen zeggen, onze lijven doen waar ze zelf zin in hebben en wij verworden slechts tot slaven der aangewakkerd verlangen. Zijn harde kruipt bij me naar binnen en ik vorm mezelf, als zacht deeg, om hem heen. Dit is niet normaal zo lekker. Dit moment is hemels, goddelijk, tergend lekker.

'Ik hou het niet lang meer. Geen idee wat je met me doet, maar ik ga ontploffen zo.'

Hij hijgt in mijn oor en ik lik zijn gloeiende hals. Met zijn grote klauwen ondersteunt hij mijn billen en begeeft zich richting de kussens. Ik blijf hem kussen, bijten, likken, alles wat ik met mijn mond kan doen. Woest legt hij me neer en ramt zichzelf diep in me. Ik reik met mijn armen naar achteren en krijg greep op een houten bank, die ervoor zorgt dat ik zijn harde stoten beter op kan vangen. Mijn borsten deinen als razende golven op zee.

'Harder, ik wil meer. Ik wil je helemaal. Ga door.'

Ik hoor de woorden die klinken als foute porno teksten, maar het is het enige waar ik aan kan denken. Aan het nooit meer stoppen. Aan harder en alles van hem. Soepel trekt ie zich ineens terug, om me in één snelle beweging om te draaien, en zichzelf te positioneren tegen mijn hunkerende billen aan. Hij plant natte kussen op mijn rug, kneed met zijn behendige handen in mijn vlees en dan langzaam, maar uiterst doeltreffend, stopt ie zijn harde lul in mijn hunkerende hitte. Een kleine kreet ontsnapt aan mijn lippen door de diepte die hij weet te raken.

Het gaat niet lang meer duren of hij zal mijn vuur enigszins blussen met zijn hemelse sappen. Dat hij het nog zo lang heeft weten vol te houden is me een raadsel. Aan alles voel ik dat hij op exploderen staat. Hij pakt mijn handen nu één voor één en vouwt ze in het midden op mijn rug. Met zijn rechterhand drukt hij mijn borst tegen de grond en neemt mijn gebalde vuist in zijn hand. Mijn billen steken plagend omhoog en geven hem zicht om mijn alles. Hij ramt en ramt en ik kan me niet heugen ooit zo diep te zijn geraakt. En dan het geluid. Het steeds sneller hijgen. Het bijna kermen van de aankomende ontlading. De brul. Het ongecontroleerde stoten. Hij komt, hij spuit, en ik glimlach lieflijk tot mezelf.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen