Sexy Time - De Tovenaar #11: 'Ik ben fucking jaloers'

Body & Mind

Sexy Time - De Tovenaar #11: 'Ik ben fucking jaloers'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

13 oktober 2022 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Vilain & Gai

Gepubliceerd op

13 oktober 2022 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Vilain & Gai

De Tovenaar maakt een ander mens van Maud. Maar ook een ongeduldig mens. Tijd om de rollen eens om te draaien, vindt ze.

'Hoe doe je dat? Fuck, niet normaal. Het lijkt alsof je hem beter kent dan ikzelf. Alsof je een handleiding hebt tot mijn lul. Je doet precies... fuck wat lekker.'

Ik krul mijn mondhoeken omhoog en een gevoel van geluk vult mijn lijf. Heerlijk om te voelen dat hij geniet. Dat ik hem geef waar hij naar snakt. Ik neem hem steeds dieper. De tranen prikken in mijn ogen.

'Stop, stop even. Ik wil nog niet komen. Wacht.'

Zijn twee handen drukken tegen mijn slapen en dwingen me voorzichtig mijn spel te staken. Heel langzaam trekt hij zich terug uit mijn gulzige mond en ik kijk hem smeulend na. Hij is mooi. Een perfect glimmend lid. En te bedenken dat het een paar minuten nog in mij zat. Alles aan deze man doet mij rillen van lust. Ik schrik van mezelf en van zijn uitwerking op mij. Mijn hart verkrampt. Ook al is dit pure aantrekkingskracht en seksueel, dierlijk verlangen, iets zegt me dat deze man meer zal zijn dan dat. Het kan niet bij maar één keer blijven. Dat mag gewoonweg niet. Ook al heb ik dit nooit tevoren gedaan ik kan nu al concluderen dat ik niet zonder wil en kan.

'Kom, we gaan even pauzeren. Ik wil de hele nacht van je genieten.'

Zijn belofte maakt me warm vanbinnen. Ik grijp naar zijn hand en laat me begeleiden terug naar het eten.

Het is een zwoele, warme avond en gek genoeg voel ik me niet bloot in zijn bijzijn. Mijn naaktheid voelt eerder vertrouwd en heel natuurlijk. Het lijkt wel de tuin van Eden hier en wij als de enige op aarde.

'Ik vind het fijn met je', zijn ogen kijken zacht.

'Ja, ik ook met jou.'

'Had jij dit gedacht, ik bedoel, dat dit zo zou zijn tussen ons?'

'Ik wilde je al vanaf de eerste keer dat ik je zag. Je deed iets met me. Ik voelde het overal in mijn lijf. Het was er gewoon. Ik ..'

'Vertel?'

'Ik heb mezelf de belofte gedaan die dag dat ik je wilde en zou krijgen ook.'

Hij lacht breed en het lijkt er toch echt op dat hij bloost.

'Ik maak je toch niet verlegen he?'

'Beetje wel.'

De afwisseling van zijn jongensachtige houding en zijn woeste jagersblik doen me nog meer verlangen naar zijn alles. Ik neem een hap van het eten, maar niets komt meer in de buurt van de goddelijke smaak van ons. Ik wil hem proeven, bijten, likken, alles. Nietsvermoedend stopt hij een toast in zijn mond. Ik schuif onrustig om mijn kussen. Ik ben jaloers. Ik ben fucking jaloers op het eten en dat het wel zijn aandacht krijgt en zijn lippen in mag. Deze wachtstoel is niks voor mij. Mijn geduld raakt op. En bij zijn tweede hap houd ik het niet meer.

'Heb jij je ooit laten blinddoeken?'

Hij proest het bijna uit en gebaart dat zijn mond vol zit en hij niet kan antwoorden.

'Volgens mij lijken wij best veel op elkaar.'

Eindelijk slikt hij door en antwoord nieuwsgierig:

'Hoe dat zo?'

'Ik vermoed dat jij er net zo min als ik van houdt om de controle weg te geven en los te laten. Heb ik een beetje gelijk?'

'Ja.'

'Het verschil is dat ik het wel heb gedurfd en heb toegelaten. Ook al ken ik je niet eens. Nu is het jouw beurt.'

'Mag ik nog wel even een hap in mijn mond nemen.'

'Nee.'

Ongeduldig duw ik mezelf omhoog en ben ik het nu die een blinddoek voor zijn ogen spant. Hij haalt iets bij me naar boven wat me een ander mens maakt. Ik wil dingen met hem doen die ik nog nooit eerder gedaan heb. Zijn lijf ziet en voelt zo fijn aan. Hij lijkt wel omgeven door een parelmoer glans, gebeeldhouwd als een marmeren beeld dat zo in de beroemde beeldengalerij van Florence kan staan.

Met mijn hand masseer ik zijn ballen en wek al snel zijn lid, dat binnen no time weer rechtop staat. Ik laat mezelf op hem zakken en zucht diep. Zijn lippen gaan van elkaar en ik druk de mijne erop. Dit voelt niet meer alleen maar geil. Hier is gevoel mee gemoeid. Alsof wij dit vaker hebben gedaan. Alsof hij al die tijd al in mijn leven is geweest is. Hoe kan dit? Hoe kan deze vreemdeling zo vertrouwd aanvoelen?

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen