Sexy Time - De Tovenaar #10: 'Ik hoop dat je hier klaar voor bent'

Body & Mind

Sexy Time - De Tovenaar #10: 'Ik hoop dat je hier klaar voor bent'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

6 oktober 2022 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Vilain & Gai

Gepubliceerd op

6 oktober 2022 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Vilain & Gai

Het moment waar Maud al de hele tijd op wacht is daar. Hij gaat bij haar binnen. En hoe. 'Dit gevoel is niet te beschrijven.'

Ik schreeuw het uit. Zowel van genot als van schrik. Hij voelt enorm en vult me zo, dat mijn bewegingsvrijheid wordt geremd. Dit voelt nieuw. Overheersend. Oh zo vervuld. Alsof iedere man vóór hem slechts een aardige oefening was en een aanloop voor dit echte spel. Ik druk mijn dijbenen tegen zijn lijf aan en kijk hem in zijn smeltende donkere ogen aan.

'Dit is niet normaal.'

'Vind je het lekker?'

'Ja.'

'We zijn net begonnen. Dat weet je.'

'Ja.'

'Ik wil zoveel met je doen. Hoop dat je tijd hebt voor me.'

Zijn geram gaat door en ik voel hoe mijn binnenste zich naar zijn grootte vormt. Hij kietelt, aait, glijdt en schraapt. Ik verlies mezelf in het genot van zijn mannelijkheid. Dit gevoel is niet te beschrijven, zo oer, zo puur, zo fijn.

'Ik hoef nergens heen. Ik blijf bij je. Ik blijf hier.'

'Goed zo.'

Hij steunt nu op zijn linkerarm en brengt zijn rechterduim naar zijn lippen. En dan, met zijn stoute blik, onafgebroken op mijn gezicht gefocust, betovert hij met draaiende bewegingen mijn klit. Ik krom mijn rug, maar kan geen kant op.

'Oh, wat voel je lekker. Je stroomt helemaal.'

Zijn woorden maken me natter en natter en bij iedere stoot voel ik dat hij dieper en dieper gaat. Ik wist niet eens dat het kon, maar hij lijkt een toegang gevonden te hebben dat voor alle anderen verborgen was gebleven. Ik geef me helemaal over en iedere vezel in mijn lichaam opent zich voor deze man die instant mijn interesse heeft weten te wekken.

'Niet normaal hoe goed dit voelt. Kom hier, ik wil je proeven.'

Verstrooid kijk ik op en voor ik überhaupt iets geantwoord heb, zie ik hoe zijn glinsterende kop zich tussen mijn benen nestelt. Deze keer gil ik harder, want zijn vochtige, koude tong drukt met een uiterste precisie op mijn inmiddels harde knop. Ik weet niet hoe lang ik het volhoud om niet totaal uit elkaar te spatten.

Zijn sterke linkerpalm drukt dwingend op mijn onderbuik. Zijn tong doet dingen die ondefinieerbaar zijn. Ik wist niet dat dit zo lekker kon voelen. Nou ben ik sowieso nooit zo'n baas in het ontvangen en ben zelf liever in control, maar hij laat niks van dat toe. Hij overvalt me zo met zijn verlangen en dwingende geilheid, dat ik geen tijd lijk te hebben om een keuze te maken. Hij heeft me. Hij heeft me helemaal.

Het verlangen stroomt vanuit mijn tenen naar mijn hoofd. Mijn huid rilt en tintelt. Ik span mijn spieren aan, krom mijn rug, en met een schokkende, wilde ontlading kom ik geheel bevredigd klaar. Mijn bewustzijn laat me even in de steek. Ik lig geheel open en smeulend na te genieten van de orkaan, die zonet binnen in mijn lijf heeft geraasd. Het blijft stil. Ook hij verroert zich niet. En even, heel even lijkt de wereld, de tijd, alles om ons heen stil te staan.

'Ik hoop dat je hier klaar voor bent.'

Ik voel ineens hoe een blinddoek voor mijn ogen wordt geknoopt en houd mijn adem in. Ik keer terug in mezelf. Hij creëert hiermee een nieuwe wereld. Een duistere wereld waarin wij samen vertoeven.

'Doe je mond open.'

Hij giet koude wijn in mijn mond. Gulzig slik ik door. Het gehijg heeft mijn keel gortdroog gemaakt en de wijn geeft een welkome streling aan mijn tong. Dan pas besef ik dat hij boven me hangt en de vloeistof via zijn lippen aan de mijne doorgeeft. Dorstig reik ik verder omhoog met mijn hoofd.

'Meer, ik wil meer.'

'Rustig jij.'

Zachtjes drukt hij me terug op het kussen. Ik glimlach gelukzalig. Een warm stuk hard vlees wordt tegen mijn wang aan gedrukt en ik open mijn mond. Mijn onderbuik verkrampt bij het idee aan een nieuwe invasie, en ik kan me niks heerlijkers bedenken dan hem weer diep in mij te voelen. Ik ga hem zo hard maken dat hij, net als ik zonet, in duizend stukjes uit elkaar knalt en zijn controle kwijtraakt.

'Neem me.'

Hij fluistert en drukt nu zijn harde tegen mijn ietwat geopende lippen. Als vanzelf gaan ze uit elkaar en verwelkomen zijn komst.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen