Vier manieren om het missionarisstandje nieuw leven in te blazen

Body & Mind

Vier manieren om het missionarisstandje nieuw leven in te blazen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 oktober 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

2 oktober 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Is het missionarisstandje nog steeds favoriet, maar zijn jij en je lover wel toe aan een nieuwe uitdaging? Probeer dan één van deze (of allemaal) variaties op het populaire standje waarbij je bedpartner bovenop jou ligt. Verandering van spijs doet namelijk eten. Eh, seksen.

1. Een steuntje in de rug Is je partner/(voorbind)dildo niet zo groot geschapen of ben je gewoon fan van extra diepe penetratie? Dan is dit een makkelijke truc om de standaard missionaris naar een hoger level te tillen. Leg een kussen onder je billen zodat je heupen iets omhoog komen. Een kleine toevoeging die voor een grote verandering zal zorgen. 

Lees ook: Oppassen geblazen: zo herken je iemand met het golden penis syndrome

2. Zonder wrijving geen glans Heb je een drukke dag achter de rug, wel zin in seks, maar niet in te veel gedoe? Dan is dit het standje voor jou. Als jullie op elkaar liggen, duw dan allebei je benen tegen elkaar aan. Dit zorgt ervoor dat elke beweging nog intenser voelt, want: meer wrijving. Zowel voor je partner als voor je clitoris. De kans op een orgasme bij dit standje is dan ook groot, vooral als je je heupen langzaam heen en weer rolt. 

3. Goed uitzicht  Volgens onderzoek vinden vrouwen het erg opwindend om gewild te zijn, en met je partner op zijn of haar knieën en jouw benen over zijn of haar schouders, lukt dat aardig. Vooral liefhebbers van diepe penetratie kunnen dit standje vast waarderen. Doet dat het hem nog niet helemaal voor jou? Zorg dan dat je bedgenoot ook je heupen vastpakt. Dat moet het klusje wel klaren terwijl jij geniet van je uitzicht. 

Lees ook: Hip tussen de lakens: peggen en nog vier sekstrends van 2022

4. De X Bij dit standje begin je in dezelfde houding als bij de gewone missionaris, maar dan draait de bovenliggende partij vervolgens 45 graden naar één kant zodat diegene als het ware één been van de onderliggende partij omhelst met diens benen. De lichamen moeten nu samen ongeveer een X vormen. Nu kan bovenligger jou zijwaarts penetreren. Omdat jullie schuin op elkaar liggen heb jij een goed uitzicht op zijn of haar rug en billen. Niet verkeerd.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Meer lezen