Tindertrauma: de onenightstand die niet maar one night bleef

Body & Mind

Tindertrauma: de onenightstand die niet maar one night bleef

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

11 januari 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

11 januari 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2022 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Selma zag haar date liever gaan dan komen, maar daar dacht hij zelf anders over.

Selma (32): 'Ik was net vrijgezel na een lange relatie en toe aan avontuur. Gelukkig was daar Kai: een vrijgezelle man die in dezelfde stad als ik woonde. Ideaal, want door corona zat een uitje er niet in en dus hoefde ik niet al te ver te fietsen om een filmpje te kijken bij hem thuis. Toen hij me drie zoenen gaf als begroeting, rook ik meteen zijn niet al te frisse lichaamsgeur. Het leek er niet op dat deze man vlak voor mijn komst had gedoucht, maar misschien was het ook wel gewoon angstzweet. Hoe dan ook: ik had weleens iets lekkerders geroken. Maar ja, ik wilde zo nodig avontuur, dus alleen hierop wilde ik hem niet afschrijven.

Lees ook: Tindertrauma: Mia's date sloot zichzelf op op de wc om niet te hoeven betalen

Achteraf gezien had ik naar mijn gevoel moeten luisteren. Niet alleen zijn geur was ranzig, ook zijn humor. Ik voelde totaal geen klik met Kai. Toen dacht ik nog dat dat wel zou groeien, omdat ik een onervaren dater was. En daarom besloot ik hem nog een kans te geven en een tweede keer op date te gaan: dit keer bij mij thuis. En eigenlijk had ik er best wel zin in. Zie je nou wel, dacht ik, het valt allemaal best mee. Eenmaal aangekomen waren zijn intenties duidelijk: Kai had zijn laptop vast meegenomen omdat hij de volgende dag moest werken. Ik was too stunned to speak en wist niet zeker of ik goed had gehoord wat hij zei. Ik besloot er maar een fles wijn in te gooien, hier hadden we het later nog wel over.

Eenmaal op de bank ging Kai recht op zijn doel af. Kijk, dit was het avontuur waar ik op zat te wachten. Ik probeerde alleen nog niet te denken aan hoe ik me onder zijn long stay uit zou lullen. Maar dat was een probleem voor later, eerst moest ik nog maar eens zien te dealen met het eerste probleem: toen de kleren uitgingen rook ik weer die killing geur die hij ook had tijdens de eerste date. Niet echt lustbevorderend, kan ik je vertellen. Al helemaal niet in combinatie met zijn bedprestaties, die ook behoorlijk tegenvielen. We verkasten naar de slaapkamer en na pak 'm beet drie minuten kwam hij klaar, en had hij geen puf meer om mij aan mijn trekken te laten komen. Hij viel als een blok in slaap.

Lees ook: Tindertrauma: Kiki's date ging na tien minuten weg maar wilde wel nog effe tongen

Hem wakker maken en wegjagen vond ik lullig, en dus liet ik hem maar liggen. Hij lag heerlijk te ronken, maar ik had een horrornacht. Ik deed geen oog dicht, en hoorde alleen maar hoe hij naast me lag te snurken en scheten liet. Gadver. Rond een uur of 5 viel ik in een lichte slaap.

De volgende ochtend kwam ik beneden en zat hij doodleuk aan mijn keukentafel in een teamsvergadering. In mijn kleine huisje kon ik hem niet ontwijken, dus besloot ik extra lang te douchen. Toen ik het douchegordijn dichttrok schrok ik me rot: Kai had zijn douchespullen al geïnstalleerd in mijn badkamer. Hoe kwam ik ooit van deze gozer af? Zou hij überhaupt ooit nog weggaan? Godzijdank vertrok hij in zijn middagpauze. Hij gaf me een intense knuffel en chocola en vroeg of ik meeliep naar de auto. Ik bedankte en appte nog geen uur later dat ik het hierbij wilde laten. Wat een horrordate.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen