Zo krijg je een #boobasket (of ieder ander cadeau) van je lover zonder het te vragen

Body & Mind

Zo krijg je een #boobasket (of ieder ander cadeau) van je lover zonder het te vragen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 september 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

28 september 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Het internet is in de ban van de #boobasket, een mand vol herfst- en Halloween-essentials. Denk aan warme sokken, een pyjama en geurkaarsen. Er is alleen één klein probleempje: hoe zorg je ervoor dat je zo'n ding krijgt zonder erom te vragen? Op deze zes subtiele *kuch* manieren krijg je het voor elkaar.

Toepasbaar op ieder cadeau dat je wil hebben. Of nou ja, wil krijgen.

1. Stuur dit artikel door Lekker casual *hint, hint*.

2. Laat genoeg TikTok-filmpjes zien Ach, moet je kijken wat leuk.

3. Betrek iemand in het complot Laat een ander het balletje opgooien. Een moeder, een vriend, een broer. Grote kans dat je lief denkt dat 'ie een waanzinnige verrassing heeft.

4. Geef het zelf cadeau Eigenlijk mag je geen dingen geven en dan hopen dat je iets terugkrijgt. Maar ja, niemand heeft je beloofd dat we met goede ideeën kwamen.

5. Laat het heel terloops vallen Gewoon in een gesprek. Als je lover een beetje snugger is begrijpt 'ie de hint.

6. Spreek af om boobaskets voor elkaar te maken De minst toxic tip uit het lijstje: spreek af om voor elkaar een mandje te maken. Ook toepasbaar op familie, vrienden en collega's. Da's misschien wel nog gezelliger.

Mochten deze tactieken nou allemaal niet werken: doe het lekker cadeau aan jezelf. Dat is nog altijd de beste manier. Niks mis met een portie zelfliefde.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen