Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

27 februari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

27 februari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je vindt de liefde best leuk maar ziet momenteel ook veel praktische nadelen. Eigenlijk wil je nu vooral liever alleen de lusten en niet de lasten. In je eentje vermaak je je namelijk ook prima, alleen heb je voor bepaalde dingen nu eenmaal toch nóg iemand nodig.

Samen: Jij en je lief gaan lekker samen. Geen sleur, geen ruzie en nog steeds helemaal lijp van elkaar. Hoewel er hier en daar een kaper op de kust ligt om onrust te stoken binnen jullie relatie krijgt hij of zij hiervoor geen kans. Jij en je partner hebben alleen maar oog voor elkaar en niemand die daar verandering in brengt. Lees ook: Een goed humeur en hoog libido: zo gebruik je je cyclus in je voordeel

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je voelt je lekker vrij en blij en straalt dit ook uit naar je omgeving. Dat je met deze vibe types aantrekt die vooral uit zijn op een snel avontuurtje boeit je niet zoveel. Sterker nog, je vindt het helemaal prima. Graag opstellen in rijen van twee!

Samen: Jij en je partner worden steeds serieuzer met elkaar en maken ook steeds meer plannen waaruit blijkt dat jullie echt wel samen verder willen. Toch barst er één dezer dagen een klein bommetje. Geen enkel probleem, echte liefde overwint ook irritatie, sarcasme, cynisme, onredelijkheid en koppigheid. Fijne week.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Dit is een ideale week om er lekker op los te flirten. De kans dat je iemand tegenkomt waar je echt de flapperende vlinders van krijgt is aanwezig dus geef je ogen goed de kost. Ook online kun je zomaar een klik met iemand hebben die je lang niet meer hebt gehad. Een spannende week met veel nieuwe mogelijkheden. 

Samen: Je partner kakt een beetje in op het seksuele vlak en lijkt ook buiten de slaapkamer weinig interesse voor je te hebben. Nu de buit binnen is denkt hij of zij kennelijk geen moeite meer voor je te hoeven doen. Verkeerd gedacht vriend(in). Hoogste tijd om je schatje uit te leggen hoe het écht werkt.   

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je bent bijzonder populair en de aandacht die je van alle kanten krijgt spoort je alleen maar meer aan om te flirten, DM's te sturen en je Snapchat rond te strooien. Spelen is leuk, tot je iemand ontmoet die je écht beter wilt leren kennen. Dan wordt het opeens een stuk spannender en krijg je er zomaar hoofdpijn van, want… is het ook wederzijds?

Samen: Jij en je lief zijn dol op elkaar en laten geen moment onbenut om elkaar dit ook te laten blijken. Het is niets anders dan lieve woordjes, spannende appjes, grappige selfies en gevoos en geveugel wat de klok slaat. Zoet maar zalig. Geniet ervan!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Leuk hoor, al die reacties die je krijgt op je foto's op Insta. En als je op Tinder rondfladdert heb je hier ook aan aandacht geen gebrek. Toch begint het je een beetje te vervelen en denk je eraan om even een social media break in te lassen. Helemaal geen gek idee. Eigenlijk is het vooral een gewoonte. Of nog erger, een verslaving. 

Samen: De spanningen tussen jou en je lief lopen hoog op. De oorzaak is jouw eigen jaloezie, bezitsdrang en onzekerheid die je op jouw partner projecteert. Hij of zij mag alleen maar naar jou kijken. Lieve Kreeft... Ten eerste kun je een volwassen persoon niets verbieden en ten tweede moet je dat ook helemaal niet willen. Kopje venkelthee?

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Via via leer je leuke nieuwe mensen kennen maar de kans dat hier een leuke vriendschap uit voortvloeit is groter dan dat er een nieuwe vlam aan je fiets blijft hangen. Ook prima. Je hebt sowieso nog niet echt de behoefte om te settelen. Gaan en staan waar je wilt zonder gedoe of gezeur hou je best nog een poosje vol.

Samen: Het gaat er rustig aan toe tussen jou en je lief maar niet in negatieve zin. Het is eerder gezellig dan sleurig en de sfeer thuis is kalm en ontspannen. Jullie hebben allebei even tabak van volle agenda's en ook een hok vol visite kan jullie nu even gestolen worden. Lekker genieten van elkaar dus, lekker koken voor twee in plaats van voor tig.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je bent jong, vrij en single en zo gedraag je je ook. Je doet wat je wilt en laat wat je niet wilt. Helaas is er iemand in je omgeving die zich daar helemaal de puisten aan stoort en je het liefst de zijne of de hare zou maken. Dit persoon moet je dus op elke mogelijke manier ontwijken; deze engnek is hard op weg een obsessie voor je te ontwikkelen. 

Samen: Het gaat fijn tussen jou en je partner. Jullie doen leuke dingen samen en genieten van de gezamenlijke herinneringen die jullie tot nu toe hebben gemaakt. Een mooie week om weer eens een plekje te bezoeken uit de tijd dat jullie elkaar pas leerden kennen en daar de dingen te doen die jullie destijds ook deden. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Prima dat er mensen zijn die jou meer dan leuk vinden maar het is absoluut niet wederzijds. Misschien moet je hier ook iets duidelijker over zijn. Bepaalde types zijn er nog steeds heilig van overtuigd dat er meer in zit dan alleen vriendschap maar wat jou betreft is zelfs dát geen optie. 

Samen: Je lief komt met een plan aanzeilen waar je totaal niets voor voelt. Toch vind je het sneu om nee te zeggen dus zeg je maar ja. Beste keuze ooit want het wordt al met al toch nog leuker dan je dacht. Soms is flexibel zijn zo slecht nog niet en pakt een gunst die je voor je schatje doet ook voor jezelf goed uit. 

Lees ook: Waarom uren bingewatchen goed is voor je relatie

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Mensen verrekken collectief hun nek wanneer je voorbij komt. Vooral tijdens het uitgaan zijn alle ogen op je gericht. Helaas zit er niemand tussen naar wie jij zelf bewonderend kunt kijken. Het is het allemaal net niet. Qua uiterlijk dan want qua persoonlijkheid zit er wel degelijk iemand tussen waardoor je volledig uit je doen raakt. 

Samen: Soms zou je het fijn vinden om gewoon eens niet overal antwoord op te hoeven geven.  Om gewoon eens niet een half uur achtereen naar de verhalen van je partner te hoeven luisteren. Vooral deze week heb je behoefte aan meer rust en stilte om je heen. Geef dit gerust eerlijk aan in plaats van jezelf halve dagen op de WC op te sluiten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je hebt veel behoefte aan tijd en ruimte voor jezelf en kunt slecht tegen mensen die jou claimen en opeisen. Lastig, want juist nu is er iemand die niets liever doet dan met twee benen tegelijk in je aura stappen. Hoe meer afstand jij neemt, hoe meer hij of zij jou opzoekt. Wees eerlijk over wat dit met jou doet.

Samen: Je geniet deze week met volle teugen van wat extra aandacht van je geliefde. Sterker nog, als een krolse kat kruip je zelf zomaar uit het niets bij hem of haar op schoot. En waarom ook niet. Zolang je niet uit het niets een dikke staart krijgt en naar hem of haar blaast is alles oké. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je staat wagenwijd open voor een onenightstand die er dan ook haast zeker van komt deze week. Je staat binnen de kortste keren in vuur en vlam maar met hetzelfde gemak is de brand net zo snel weer geblust. Geniet gewoon van het moment maar niet zonder je Pipi Vangkous: veiligheid voor alles.

Samen: Het ene moment sponzen jullie de scheuren in de spouwmuren, het andere moment plakken jullie elkaar het liefst achter het behang. Wispelturiger wordt het haast niet. Toch hangt er over het algemeen een zeer erotische sfeer in huis en is de grens tussen haat en liefde dunner dan ooit. Spannend…

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je hebt zin in avontuur dus ga je hier ook bewust naar op zoek. Hoe fouter de types hoe leuker je ze vindt. Ook sta je nu meer open voor kinky seks en andere ongebruikelijke experimenten. En waarom ook niet? Lekker alles uitproberen, al is het alleen maar om te ervaren dat het toch niet zo jouw ding is. Weet je dat ook weer.

Samen: Het gaat er rustig aan toe tussen jou en je geliefde. Weinig actie in de slaapkamer ook maar eigenlijk vind je dat nu allemaal wel even prima. Je libido is toch niet heel erg hoog en er staat nog een heleboel op Netflix wat je graag nog wilt zien. Valt allemaal lekker op zijn plek zo. Is er nog paprikachips?

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen