Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #8

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #8

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

20 februari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

20 februari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: De persoon met wie je contact hebt toont aan de ene kant interesse maar neemt aan de andere kant weinig initiatief. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor jou. Wanneer gaan jullie eens doorpakken en elkaar écht goed leren kennen? In dit slakkentempo wordt het natuurlijk nooit iets. 

Samen: Jij en je lief zijn deze week nogal prikkelbaar en kunnen weinig van elkaar hebben. Of het nu gaat om hoe jullie praten of naar elkaar kijken (of juist géén oog hebben voor elkaar), het is niet snel goed. Niet alles zeggen wat je denkt is een goede remedie om de boel niet onnodig te laten escaleren.  Lees ook: Een goed humeur en hoog libido: zo gebruik je je cyclus in je voordeel

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je bent nogal competitief, of beter gezegd: jaloers. Iemand die jij heel erg leuk vindt heeft ook oog voor anderen en nog erger, hij of zij liket foto's van derderangs types die minstens acht filters over hun bakkes heen gooien en hun figuur fotoshoppen tot in de hel. Als je ze op straat tegenkomt zijn ze onherkenbaar. Schijtirritant want jij bent écht mooi.

Samen: Het gaat waanzinnig goed tussen jou en je lief. Jullie vinden het heerlijk om samen te zijn en zonder anderen erbij nieuwe dingen te ondernemen. Deze week is zeer geschikt om leuke nieuwe plannen voor twee te maken. Jullie interesses komen ook nog overeen dus geen gebakkelei dit keer. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je bent zeer gevat en weet anderen moeiteloos aan het lachen te maken met je droge opmerkingen. Het leuke is dat je zelf vaak niet eens in de gaten bent hoe grappig je bent. Dit is momenteel misschien wel je grootste charme. Je bent echt en forceert niets. Ook online steel je de show met leuke posts én spontane DM’s.

Samen: Jij en je lief blijven deze week liever samen dan dat jullie met vrienden op stap gaan. Ook bezoek is niet iets waar jullie nu op zitten te wachten. Vind je het moeilijk om 'nee' te verkopen aan je vriendinnen, zet dan gewoon je telefoon even op vliegtuigstand of demp bepaalde meldingen in WhatsApp. Wat je niet ziet hoef je ook niet te beantwoorden. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Deze week wordt het pijnlijk duidelijk dat die ene ex nog steeds in je hoofd zit vastgeroest. Niet dat je hem of haar nu direct terug wilt, maar eerlijk, hij of zij wist wel raad met je tummie. Toch is het beter om het te laten voor wat het is. De herinnering is beter dan hoe je het nu zou ervaren.

Samen: Jij en je lief hebben behoefte aan een frisse wind binnen de relatie. Waar bepaalde dingen anders moeten, moeten andere zaken gewoon helemaal stoppen. Ga nog eens goed met elkaar in gesprek en wees duidelijk tegen elkaar over waar de ander per direct mee moet nokken en wat eventueel een fijn alternatief is. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Als jij deze week niet onder begeleiding op stap gaat, ga je er geheid helemaal af. Vermijd dus even die knettergekke vriend(in) die het slechtste in jou naar boven haalt maar kies voor een avondje uit met de braverik uit je cirkel. Gewoon lekker thuis blijven is in dit geval natuurlijk de meest veilige optie. 

Samen: Je lief is op zijn zachtst gezegd een beetje labiel. Wispelturig wankelt hij of zij zich door de week heen tot zijn of haar gedub en gedraal helemaal je huig uit komt. Toch is het beter om je niet te laten gaan en vooral geduld met hem of haar te hebben. Jij bent momenteel de enige stabiele factor in huis. Voor de verandering. 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Heet, heter, heetst! Jij gaat een opwindende week tegemoet waarin je flink aan je trekken komt. Of het nu lang of kort geleden is dat er aandacht werd besteed aan je klamme kets, wat er nu staat te gebeuren zal je niet snel meer vergeten. Nu maar hopen dat dit in positieve zin zal zijn.

Samen: Het wordt een turbulente week. Niet dat nu direct het einde van de relatie in zicht is, maar de irritaties zullen wel flink hoog oplopen. Wat vooral niet helpt is een oude koeien parade. Laat het verleden voor wat het is en houd je alleen bij de actuele ergernissen, die zijn al erg genoeg. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je bent het even beu om zomaar iemand op de bonnefooi mee te nemen. De kans op een afknapper is toch altijd aanwezig. En om nu weer in andermans nest verzeild te raken, nou nee. Liever richt je je op je vrienden. Geen seks dus in het vooruitzicht maar wel veel gezelligheid en nog meer lol. Veel leuker dan een duffe wip met een bezopen bierfiets. 

Samen: Jij en je lief zijn helemaal happy met elkaar. Als er al gedoe is geweest de laatste tijd zijn jullie allebei  bereid om alle ellende achter jullie te laten en met een schone lei te beginnen. Is er geen sprake geweest van gezeik dan komt dat er voorlopig ook niet. Jullie zijn volledig steady.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je staat open voor een nieuwe vlam en bent ook bereid om hier zelf naar op zoek te gaan. Goed nieuws, want je sterren staan zo gunstig deze week dat de kans zeer groot is dat dit je ook gaat lukken. Of het alleen lust is of ook echt liefde zal de tijd moeten uitwijzen maar het begin is in elk geval goed.

Samen: Zowel in bed als daarbuiten hebben jullie het meer dan gezellig samen. Jullie gaan minder jullie eigen gang en ondernemen meer als stel. Klein aandachtspuntje, zodra het te klef wordt krijg je weer meer behoefte aan je eigen ruimte, maar dat is ook oké. Juist de afwisseling tussen zoet en zelfstandig maakt de relatie leuk.

Lees ook: Waarom uren bingewatchen goed is voor je relatie

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je hebt via de chat contact met iemand die je wel leuk vindt maar voor wie de vlinders nog ontbreken. Verwarrend, je vindt het leuk om een berichtje van hem of haar te ontvangen maar de behoefte om dezelfde persoon als een hyena te bespringen is er nog niet. Misschien hebben jullie wel een klik maar is er geen chemie. Kan.

Samen: De communicatie tussen jou en je lief gaat erop vooruit. Je praat minder, maar zegt meer en dat geldt ook voor je lief al lult die nog steeds vijf kwartier in een uur. Toch is er meer begrip voor elkaar en worden bepaalde vaagheden eindelijk helder. Qua seks is er wel nog wat winst te behalen maar ook daar valt over te praten. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je bent wat onrustig en bang dat je iets mist. Mede om deze reden struin je alle social media platforms af en swipe je je op Tinder helemaal het rambam. Helaas zonder succes maar je weet tenminste wel zeker dat je niets of niemand over het hoofd hebt gezien. Op naar de volgende ronde. 

Samen: Dit is een mooie week om meer aandacht te besteden aan de familie. Bij wie zijn jullie al een poosje niet langs geweest en wie hebben jullie al te lang niet uitgenodigd? Hoogste tijd om dit weer eens te doen. Ook voor koppels die aan gezinsuitbreiding denken is dit een goed moment om hier samen nog eens over te praten. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: De liefde is niet ver weg meer en hier merk je deze week al de voorbode van. Je krijgt meer aandacht en de kans is zelfs groot dat iemand een serieuze move maakt richting jou. Hoewel je geniet van de aandacht twijfel je of je wel zit te wachten op alles samen doen en klef en bef op de bank zitten. Eigenlijk vermaak je je alleen ook prima. 

Samen: Hoewel je het nog steeds prima vindt om in een relatie te zitten vind je het minstens net zo belangrijk om je vrijheid hierin te behouden. Vragen als 'waar ga je naar toe?' of 'hoe laat ben je thuis?' kunnen je gestolen worden. Als je partner dit soort dingen naar je appt kun je beter rustig zeggen dat dit je benauwt. Anders vraagt hij of zij het de volgende keer weer.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je hebt zin om verleidelijk voor de dag te komen, wat dit een mooie week maakt voor een nieuwe outfit, een kappertje of als het budget niet erg meewerkt in elk geval een mooie nieuwe lipgloss. Jouw natural born sexiness doet de rest, dus succes verzekerd. Jou zien ze zéker niet over het hoofd.

Samen: Jullie seksleven is prima en was het tot voor kort nogal knudde, dan gaat het er deze week flink op vooruit. Jullie voelen elkaar beter aan en zijn ook beter in staat om gewoon duidelijk aan te geven wat jullie willen. Als er nog sprake is van onuitgesproken wensen op dit gebied, gooi het er maar uit. Wie weet zitten jullie meer op één lijn dan je dacht. En zo niet, dan weet je dat ook maar meteen. 

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen