Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #6

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #6

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

6 februari 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

6 februari 2023 om 09:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Erotiek hangt in de lucht. En niet alleen dat, met een beetje geluk vind je het ook nog in je bed. Je ligt sowieso lekker in de markt dus het moet niet al teveel moeite kosten om ergens een lekker ding op de kop te tikken. Hoe dan ook ga je een gezellige, flirterige week tegemoet.

Samen: Alles is liefde. Als het goed is. Dit heb je namelijk zelf in de hand. Gaat je voorkeur deze week uit naar een bak herrie in de tent, is dat uiteraard ook wat je krijgt. Als je een kutweek wilt, moet je gewoon lekker gaan zeuren en zagen. Maar ja, wie wil dat nou? Nou. Jij soms. Lekker ruziemaken om het ruziemaken. Al was het alleen maar voor de goedmaakseks.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Het universum trekt deze week zomaar voor de lol weer een vers blik aanbidders voor je open. Waar ze vandaan komen is je een raadsel maar leuk is het wel. Althans, sommige kun je goed handelen. Helaas zitten er ook een paar finale mismatches bij, aan jou de taak om hier zo snel mogelijk weer vanaf te komen. 

Samen: Dit is geen goed moment om meningsverschillen uit te praten. Ten eerste gaat dit niet lukken, ten tweede gaat de situatie er niet op vooruit. Jullie kunnen beter de moeilijke onderwerpen laten rusten en je richten op de dingen waar jullie het wél over eens zijn. Het liefst in romantische sferen, dan wordt er misschien ook weer eens gekukeleuut. Lees ook: Een goed humeur en hoog libido: zo gebruik je je cyclus in je voordeel

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je bent helemaal hot and happening en moet de bewonderaars haast van je afslaan. Wat je dan ook driftig doet want alles wat je ziet is kut of kneus. Niets aantrekkelijks aan. Jammer hoor. Wat dat betreft is kwaliteit echt vele malen beter dan kwantiteit. Even verder kijken nog. 

Samen: Het zou leuk zijn als je lief ook eens met die dikke batterij van de bank af zou komen om iets leuks met je te doen. Helaas, het zit er niet in deze keer. Beter kun je met een vriend(in) afspreken om samen iets gezelligs te ondernemen. Dan kun je tenminste nog een beetje lachen want je partner ziet momenteel nergens de lol van in. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Omdat je nu vooral verliefd bent op de liefde loop je de kans te vallen voor iemand die eigenlijk helemaal je type niet is. Je geniet vooral van de aandacht die hij of zij je geeft maar verder is het weinig soeps. Hier kom je pas achter nadat je je roze bril hebt afgezet. Ai… te laat. 

Samen: De stabiliteit binnen de relatie neemt toe, evenals het vertrouwen. Het gaat echt heel goed tussen jou en je geliefde wat dit een perfect moment maakt om officieel te gaan, of als jullie dit al zijn om nieuwe stappen te zetten naar een gezamenlijke toekomst. Wat is het volgende op jullie lijstje?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Alles wat je zegt komt verkeerd over op anderen en alles wat je potentiële dates eruit gooien valt bij jou finaal fout. De communicatie tussen jou en je omgeving verloopt op zijn zachtst gezegd nogal rommelig. Aan wie dit ligt laten we maar even in het midden, waarschijnlijk is iedereen momenteel een beetje onhandig. 

Samen: Fijn dat jij en je lief een koppel vormen. Nu maar hopen dat dit na het weekend nog steeds het geval is want er is flink wat gedonder op komst. Misschien is het beter om elkaar deze week gewoon even te vermijden en ook het appverkeer op een laag pitje zetten. Beter voorkomen dan genezen. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Positieve ontwikkelingen in flirt-en flikflooiland zijn naar je onderweg. Een spannende week vol interessante maar ook opwindende gesprekken is in aantocht. Een week waarin er ook flink wat selfies gemaakt gaan worden. En de likes én de DM’s je om de oren vliegen. Je hebt het er maar druk mee. 

Samen: Jij en je lief werken je allebei de vlekken om de relatie weer een beetje (terug) op de rit te krijgen. Met succes, dat wel. De onzekerheid neemt af, wispelturigheid vermindert, stabiliteit neemt toe en ook de seks krijgt een flinke boost. Gelukkig is alle inzet niet voor Jan Doedel. 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je hebt er echt zin in deze week en gaat dan ook fanatiek op zoek naar flirt en voosmateriaal. Warempel loop je iets leuks tegen het lijf waar je een spannend avontuurtje mee beleeft. Tot je eigen verbazing voel je ook sinds lange tijd weer eens echte vlinders. Hoe leuk! 

Samen: Jij en je partner hebben een flinke to do list die jullie graag ook helemaal willen afwerken. Deze week staat het volgende punt op het programma dat jullie samen willen aanpakken. Ook op het romantische vlak zit het helemaal goed. Tussen de bedrijven door gaat het er in de slaapkamer ook lekker bedrijvig aan toe. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Op het gebied van daten heb je al zoveel teleurstellingen te verwerken gehad dat je er even tabak van hebt. Voor jou even geen afspraakjes meer. Ja, met vrienden. Gezellig naar een club of kroeg. Zal je zien, kom je daar prompt een verse date tegen. Trap je er toch gewoon weer in met je dronken reet.

Samen: Een week vol drama is in aantocht. Wat een gedoe. Bezitsdrang, jaloezie, een hele kudde oude koeien, de hele riedel komt weer eens gezellig in zesvoud voorbij. Wat een drama. Hadden we al gezegd dat er drama komt? Nee? Er komt drama. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Online is the place to be voor de liefde deze week. Er komt zoveel leuks, moois en spannends voorbij dat je er bijna hebberig van wordt. En waarom ook niet. Leer iedereen die je interessant vindt beter kennen, lach, praat, flirt maar bovenal: geniet! Ook van die top date die eruit voortvloeit. 

Samen: Jij en je geliefde zijn vrij zeker van elkaar en hebben het ook echt leuk en gezellig samen. Het enige puntje is dat er in de slaapkamer wel wat meer vuur bij kan. Meer passie en hartstocht en vooral ook meer spanning. Aan jullie om samen uit te zoeken welke fantasieën jullie met en voor elkaar kunnen realiseren. Niet verlegen zijn, voor de draad ermee.

Lees ook: Waarom uren bingewatchen goed is voor je relatie

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je staat best open voor een leuke flirt of zelfs een spannende date maar dan wel op voorwaarde dat de ander jou met respect behandelt. Het laatste waar je nu zin in hebt is egocentrisch gedrag, een ongeïnteresseerde houding,  (onbedoelde) botte opmerkingen of ander onattent gedrag. Is er tegenwoordig nog iémand die weet hoe het heurt?

Samen: Jij en je partner brengen vernieuwing aan binnen de relatie door dingen te doen die jullie samen nooit eerder hebben gedaan of deze in ieder geval alvast te plannen. Verder gaat alles op een positieve manier zijn gangetje en wordt er vooral aandacht besteed aan lekker koken en eten. Nieuw recept?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je bent er helemaal uit, dít is degene die je wilt. Met hem of haar ga je héél lang samen blijven en misschien wel samenwonen en baby’s maken. Tot je de ander iets beter leert kennen, dan weet je het plotseling niet zo zeker meer. Of eigenlijk wel. Het is hem of haar toch niet. Foutje bedankt.

Samen: Jij én je partner doen er deze week verstandig aan om in het voorbijgaan even de tenen in te trekken voor de ander er bovenop gaat staan. Zowel jij als je lief kunnen weinig hebben en beginnen bij het minste of geringste te steigeren. Zelfs een simpel ‘goedemorgen’ kan nu als sarcastisch worden ervaren. Lastig. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Als je al een poosje een oogje had op iemand is dit het moment om toe te slaan of misschien word je verrast en besluit de ander plotseling een move te maken. Hoe dan ook is de kans groot dat deze week de vonk overslaat en is het tijd is voor meer interactie. Spannend, maar de vooruitzichten zijn goed.

Samen: Jij en je lief vinden een manier om op een betere manier met elkaar om te gaan. Na wat kleine ergernissen en irritaties de laatste tijd hebben jullie besloten om je vooral weer te richten op de dingen die jullie wél leuk vinden van elkaar. Dat zijn er namelijk veel meer. En eerlijk, níemand is vrij van hinderlijkheden.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen