Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #50

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #50

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

12 december 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

12 december 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: De meeste single Boogschutters vinden het single leventje wel even dikke prima, maar natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen op de regel. Als jij tot de Boogschutters behoort die wel weer toe zijn aan een relatie, is de kans groot dat er een mooie kans op liefde op je pad komt. Grijp deze met beide handen aan en je gaat heerlijke warme winteravonden tegemoet. Samen: Hoewel je behoorlijk zelfstandig en onafhankelijk bent, heb je nu toch behoefte aan een stukje bevestiging van je partner. Gewoon om even te onderstrepen dat je er werkelijk toe doet. Niet alleen voor hem of haar, maar vooral ook in de maatschappij. Je wilt potdomme gewoon dat hij of zij trots op je is en dit ook naar je uitspreekt. Lees ook: Dit gebeurt er met je lichaam als je lange tijd geen seks meer hebt

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Stukje bij beetje krijg je weer vertrouwen in de mensheid en dus ook in de liefde. En gelukkig maar, want niet iedereen is hetzelfde en niet iedereen is erop uit om jou het leven zuur te maken. Er zijn er ook heel wat die alles voor je over zouden hebben en het vooral leuk met je willen hebben. Sterker nog, ze staan al voor je in de rij. Samen: Als er de laatste tijd sprake is geweest van ruzie en onenigheid binnen de relatie blijkt nu dat jij degene was die ongelijk had. Ook al ben je er niet dol op, het zou fijn zijn als je alsnog even je excuses zou aanbieden zodat het ook echt helemaal afgesloten kan worden. Je lief ligt namelijk nog steeds 's nachts wakker van het ontbrekende woordje 'sorry' in zijn of haar leven.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Iemand die jij heel erg leuk vindt geeft totaal geen sjoege en het feit dat je niet weet waar je aan toe bent houd je behoorlijk bezig. Blijf gewoon leuk doen in DM of op de app. Niet elke dag en vooral niet elk uur. Maar zo twee, drie keer per week een origineel berichtje moet hem of haar uiteindelijk wel overstag doen gaan. Samen: Je lief zit even niet zo prettig in zijn of haar vel en dreigt jou mee te slepen in de misère. Buig niet voor deze sipperij en houd vooral je rug recht. Wijs je partner op de dingen die wél goed gaan. En op het feit dat naar beneden wijzende mondhoeken hem of haar zéker niet flatteren.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Iemand in je omgeving die jou wel leuk vindt, maar waar je zelf geen interesse in had, blijkt nu eigenlijk toch wel leuker dan je dacht. Maak als de sodemieter een afspraak voor een date met dit potentieeltje, met een beetje geduld en goede wil zou namelijk echt iets kunnen worden. Samen: Je gevoelens voor je partner lijken iets te bekoelen. Jammer, maar het is wat het is en gevoelens kun je niet dwingen. Is er misschien iets voorgevallen waardoor je twijfels hebt gekregen of is de koek gewoon aan het opraken? Denk goed na voor je een volgende stap neemt, zowel naar de toekomst als naar het verleden. Ben je klaar of wil je door?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je verlangt wel naar intimiteit, warmte en seks, maar de vaste relatie die hier dikwijls op volgt mogen ze vooral lekker bij zich houden. Je hebt gewoon behoefte aan aandacht en iemand die je zegt hoe mooi en geweldig je bent. Dat doen je besties ook natuurlijk, en je moeder, maar dat is het dan toch nét weer niet. Samen: Plotseling krijg je weer gevoelens voor iemand uit het verleden. Je raakt hier behoorlijk van in de war en weet even niet wat je ermee moet. Nou, niks natuurlijk. En al helemáál niet zeggen tegen je huidige partner. Probeer er zelf achter te komen waarom je zomaar weer verlangt naar die ander en wat diegene heeft of had wat je mist in je lief met wie je nu het bed deelt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Als je zelf openstaat voor de liefde is de kans gigantisch groot dat je deze week een leuke date hebt die zowaar kan uitmonden in een serieuze relatie. En om het je 'makkelijk' te maken kun je nog kiezen uit meerdere kandidaten ook. Maar dan is het wel handig als je eerst beslist of je daar überhaupt al aan toe bent. Samen: Hoewel je best blij bent met de stabiliteit die jullie relatie met zich meebrengt, mis je soms ook best een beetje de spanning van het pas verliefd zijn. Zoals nu eigenlijk. Met een beetje kinnesinne kijk je naar je vriendinnen die nu aan het daten zijn en nog in de fase zitten van het niet weten wat de ander nou eigenlijk wil. Mijn hemel, wees blij dat jij nu wél eindelijk weet waar je aan toe bent.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je staat er best voor open om het even leuk te hebben met iemand, maar zodra de ander verwacht dat je je aan hem of haar gaat aanpassen is daar het gat van de deur. Hoewel jij de touwtjes in handen hebt, bepaalt indirect de ander hoelang de gezelligheid tussen jullie duurt. Hoe eerder hij of zij irritant gaat doen hoe eerder jij er klaar mee bent.

Samen: Er hangt een beetje onenigheid in de lucht maar gelukkig niets dat breuken, barsten, butsen of andere onherstelbare schade veroorzaakt in de relatie. Als jullie gewoon als volwassenen het een en ander kunnen uitpraten is er niets aan de hand en kunnen jullie gewoon weer verder waar jullie gebleven waren. Waarschijnlijk in bed.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Hoewel je graag met je vrienden uitgaat, heb je ook veel tijd voor jezelf nodig. Het is dan ook belangrijk om je grenzen aan te geven en gewoon eerlijk te zeggen dat je het gezellig vond vanavond, maar niet per se behoefte hebt aan een afterparty. Die vier je liever in je eentje in je bed. Met een bord vol bitterballen. En vlammetjes als je die ook nog hebt. Samen: Ondertussen fluit er haast stoom uit je oren, zolang zwijg je al over dingen die je er drie weken geleden al uit had moeten gooien. Hoogste tijd om schoon schip te maken en eerlijk tegen je partner te zeggen waar je mee zit, wat je stoort of wat je gewoon niet zo prettig vindt. Doe dit wel op een rustig moment en niet wanneer je al flink aan het overkoken bent.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je vindt het wel even prima om als single door het leven te gaan. Je geniet van je vrijheid, de rust in huis en het feit dat je gewoon lekker kunt eten wat je wilt en wanneer je wilt zonder dit eerst met een partner te hoeven overleggen. En wie nou nog één keer de term 'vrijgezellig' gebruikt, krijgt een stomp op zijn neus. Samen: Gedoe en geharrewar behoort tot het verleden. Afgezien van het feit dat jij en je lief ook wel een beetje moe zijn van het discussiëren is het de hoogste tijd om het gezellig te maken in huis en plannen te maken voor het kerstdiner. Vreten op aarde. Vrede! Vrede op aarde!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je weet best wat je wil, het punt is alleen dat je bang bent dat het niet bestaat of in elk geval niet in jouw omgeving. Reden te meer om je horizon te verbreden en je grenzen te verleggen. Wellicht woont jouw droompartner wel gewoon buiten Nederland? Misschien toch nog even een Tindertje wagen? Samen: Een familielid stookt onrust tussen jou en je partner. Of dit nou bewust of onbewust gebeurt, in beide gevallen is het schijtirritant, helemaal met de vrolijke kerstbedoening in aantocht. Of is dat nu juist waar de ruzie over gaat? Verplichtingen waar je geen zin in hebt, agenda's die niet matchen, familieleden die niet samen kunnen? Eh… Niks 'moet' hè, Maagd. Jullie kunnen ook gewoon samen in joggingpak voor de tv een broodje döner eten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Dat heb jij weer. Net nu je hebt besloten om nog even young, free and single door het leven te gaan, word je overvallen door de liefde. Op een volslagen onverwacht moment komt er iemand in je leven die je niet had zien aankomen, of slaat de vonk over met iemand die je al honderd jaar kent. Wat een gedoe allemaal zo opeens. Samen: Het loopt even niet zo lekker, maar om nu net voor de feestdagen de handdoek in de ring te gooien is ook weer zoiets. Aan de andere kant misschien juist wel een goed idee als je echt geen zin hebt om met een gezicht als een oorwurm mooi weer te spelen aan de kerstdis. Gelukkig heb je nog een week of twee de tijd om de ruzie met je poepje bij te leggen. Lees ook: In je genen: 6 momenten waarop je net je moeder bent

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Of je de kerst daadwerkelijk met je ex gaat doorbrengen is nog niet geheel duidelijk maar nu de dagen steeds korter en guurder worden verlang je zomaar weer terug naar de warmte van die eikel of eikelin. Eigenlijk konden jullie ook best wel lachen samen. En de seks was ook niet helemaal prut. Waarom ging het eigenlijk uit? Samen: Er spelen een aantal dingen binnen de relatie waar ook de familie mee gemoeid is en als je kinderen hebt misschien die ook wel, maar je ziet het als je plicht om de lieve vrede te bewaren en dus gewoon je muil te houden. Toch is het beter om bepaalde zaken met je partner te bespreken, eerlijk gezegd kun je best een beetje steun gebruiken.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen