Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #49

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #49

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

5 december 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

5 december 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Wat je wil is niet altijd wat je nodig hebt, en wat je krijgt is niet altijd wat je wil. Kortom, je bent niet tevreden over de huidige gang van zaken. Je wil het een maar krijgt iets heel anders in je mik. Is dit wat je nodig hebt dan? Nee, ook niet. Schud alles lekker van je af, doe je eigen ding en wacht rustig af tot er iets beters op je pad komt. 

Samen: Je voelt je onbegrepen, maar je wil dit niet tegen je partner zeggen omdat je denkt dat hij of zij je niet zal begrijpen. Wat ook zo is. Lastig, want op deze manier kun je niet optimaal je gevoelens uiten, iets wat juist belangrijk voor je is. Aan de andere kant, praten tegen een muur is ook geen optie. Sommige dingen kun je beter gewoon accepteren.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je hebt een heel fort om je hart heen gebouwd om te voorkomen dat het weer gebroken wordt. Jammer, want je zou best wel weer een leuke relatie willen. Laat je niet weerhouden door nare ervaringen uit het verleden. Zolang je je koppie erbij houdt en op tijd bepaalde signalen herkent, kan er weinig fout gaan. 

Samen: Er is niemand die jou zo goed kent als je geliefde en desondanks – of juist daarom – van je houdt. Bij je partner heb je echt het gevoel van thuiskomen, maar heb je hem of haar dit weleens gezegd? Hoogste tijd om dit alsnog een keer te doen. In een appje of persoonlijk, dat maakt niet uit, dit stukje waardering zal je lief enorm goed doen.

Waterman - sterrenbeeld - still - geel

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je bent tamelijk onder de indruk van iemand, maar diep in je hart roept een stemmetje dat er iets niet klopt. Kennelijk heb je onbewust signalen opgevangen die je met je verstand uit alle macht aan het wegstoppen bent, omdat je hoopt dat het niet waar is. Gelukkig slaapt je intuïtie niet. Laat gaan deze slang.

Samen: Door te razen en te tieren is er nooit een probleem opgelost of een ruzie bijgelegd. Hoe harder jij staat te blazen, hoe harder je liefje zich zal verzetten. Blijf je daarentegen kalm en rustig, dan zal je partner zich ook minder opwinden. Communicatie is niet voor niets key. Zeker deze week.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Er komt een nieuwe liefde op je pad die echt kans van slagen heeft. De persoon in kwestie wil het alleen wel rustig aan doen, terwijl jij daar heel anders over denkt. De gulden middenweg werkt hier helaas niet, je zult je aan het slakkentempo van je kersverse vlam moeten aanpassen.

Samen: Misverstanden stapelen zich op tot je zelfs begint te twijfelen of deze relatie nog wel te redden is. Het antwoord is ja, maar dit zal niet gaan zonder een goed gesprek. Daarbij is horen wat de ander zegt bij lange na niet voldoende, er dient ook echt eens naar elkaar geluisterd te worden.

Plan je cyclus

24 ,99
Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Ram 21 maart - 20 april Single: Iemand in je naaste omgeving ziet in jou meer dan alleen die gezellige troel waar je lekker mee kunt lachen. Hij of zij wil veel meer dan alleen maar gezellig met je kletsen of lol trappen. Maar ja, wil jij dat ook? Om die vraag te kunnen beantwoorden zal je er eerst achter moeten komen wie het is. 

Samen: Je bent meer met andere dingen bezig dan met je partner, en ook al doet hij of zij of het allemaal niet boeit, niets is minder waar. Eigenlijk is je geliefde er best verdrietig onder, vooral als je dingen belooft en vervolgens niet waarmaakt. Een mooie week om het goed te maken en je schatje te verrassen met een onvergetelijke date.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Stier 21 april - 20 mei Single: Omdat je momenteel té graag een leuke nieuwe partner wil, trap je met open ogen in enge gladde praatjes waar je normaal gesproken juist allergisch voor bent. Nu maar hopen dat je vrienden je voor deze misstap zullen behoeden, want dat is wat het is. Een miskleun. Een vergissing. Een enorme bok.

Samen: Je partner hoeft maar even naar iemand te kijken en je denkt dat hij of zij in gedachten al drie keer is vreemdgegaan. Waar het door komt, komt het door, maar feit is dat je je echt een beetje aanstelt. Jaloezie is de lelijkste vorm van onzekerheid. Het betekent dat je denkt dat iemand anders beter, leuker of mooier is dan jij. Kom op Stier, je bent veel meer waard dan dat!

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je hebt op dit moment meer behoefte aan gezelligheid dan aan vastigheid. Oftewel, het liefst heb je gewoon een ordinaire seksrelatie. Wel de lusten, niet de lasten. Wippen als konijnen en daarna weer lekker wieberen. Helemaal zo met de feestdagen voor de deur. Gezellig kerst vieren met de hele schoonfamilie op je lip. Brr.

Samen: Er is wel sprake van seks, maar het is geen vuurwerk. Even erop en eraf omdat het alweer een week geleden is en klaar is Kaatje. Als jullie er allebei genoegen mee nemen, helemaal prima. Zo niet, is het de hoogste tijd voor verandering. En vooral weer voor een beetje spanning.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je hang naar avontuur is groot, dus ga je er deze week vaak op uit. Je hoeft maar ergens binnen te stappen of alle ogen zijn op je gericht. Je flirt zonder te flirten en verleidt moeiteloos precies degene die je wil. Je barst momenteel uit je voegen van het sexappeal, dus maak er vooral gebruik van. 

Samen: Jij en je lief weten er allebei lekker de spanning in te houden. Waar jij de ene keer je schatje verrast met een spannend speeltje of nieuwe lingerie, is het de andere keer je partner die alles uit de kast haalt om je een onvergetelijke vrijpartij te bezorgen. Spoiler, deze week gaat je sekskoning(in) je vastbinden.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Van flirten krijg je geen genoeg, maar van liefde is nog lang geen sprake. Hoewel iemand in je omgeving wel gevoelens voor je begint te ontwikkelen, wil jij hier niets mee te maken hebben. Gelukkig ben je wel duidelijk naar de ander toe en hou je hem of haar niet aan het lijntje. Verder is het zijn of haar probleem. 

Samen: Op zich gaat het prima tussen jou en je lief, afgezien van een enorme donderbui waar jullie deze week midden in verzeild raken. De verwijten vliegen over en weer, om van de beschuldigingen nog maar te zwijgen. Nadat jullie elkaar flink hebben ingepeperd met alles wat lelijk is, is het gelukkig ook weer snel bijgelegd. Maar deksels, wat kunnen jullie tekeer gaan.

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je vindt het heerlijk om uit te gaan en tijd door te brengen met je vrienden. Je hebt ook meer dan genoeg sjans, maar geen van je bewonderaars laat je hartje sneller kloppen. Hoeft ook niet. Ze kunnen beter verliefd zijn op jou dan jij op hen, dat geeft alleen maar hoofdpijn. En slapeloze nachten.

Samen: Hoewel er kapers op de kust liggen, hebben ze geen schijn van kans. Jij en je lief hebben alleen maar oog voor elkaar. Een fijne week om samen iets leuks te ondernemen en plannen te maken voor de naderende feestdagen. Het weekend wordt helemaal top, lang uitslapen en ontbijt op bed. En nou niet weer gaan zeiken over die paar kruimels tussen de lakens.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Jij bent op dit moment wars van alles wat ook maar enigszins naar verbintenis riekt. Reden te meer om extra op je hoede te zijn voor die ene mafkees die je steeds meer lijkt te stalken. Serieus, dit is er eentje met een weeffout. Zodra je naar hem of haar lacht is die gek ervan overtuigd dat jullie een relatie hebben. Doodeng.

Samen: Je hebt meer behoefte aan tijd voor jezelf, maar helaas heeft je geliefde hier weinig begrip voor. Toch is het belangrijk dat je je niet aan banden laat leggen en vooral bij je standpunt blijft. Sluit desnoods een compromis en kom elkaar halverwege tegemoet. Dit moet toch op een volwassen manier op te lossen zijn.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Alsof iemand de deuren van de dierentuin heeft open laten staan. Mijn hemel, wat loopt er momenteel allemaal achter je aan! Overbodig om hier te vermelden dat er niets van je gading bij zit, dat was je zelf ook al duidelijk. Gelukkig stond je zelf ook al niet te springen om een nieuwe relatie, en nu al helemaal niet.

Samen: Het vlammetje tussen jullie laait plotseling weer hoog op. Heerlijk om je weer zo geliefd te voelen door je eigen partner en zelf ook weer die kriebels te voelen wanneer je naar hem of haar kijkt. Bereid je voor op veel avonden vroeg naar bed, zowel jij als je lief lust er wel pap van deze week.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen

Veel leesplezier

Voor je body & mind