Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #48

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #48

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

28 november 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

28 november 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Hoewel je wagenwijd openstaat voor bloedhete seks en andere vormen van avontuur, moet je er even niet aan denken om jezelf aan iemand te binden. En gelukkig hoeft dit ook niet. Zolang je van het begin af aan duidelijk bent is er niets aan de hand. Het wordt pas een probleem als je valse verwachtingen gaat wekken. Om je zin te krijgen bijvoorbeeld.

Samen: Er zijn een aantal dingen die je storen binnen de relatie en één daarvan is de voorspelbaarheid in de slaapkamer. Überhaupt de voorspelbaarheid van je partner. Het is al erg genoeg dat je op bepaalde momenten exact weet wat hij of zij gaat zeggen, maar het afgezaagde liefdesspel spant momenteel toch wel de kroon.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je verlangt naar iemand die zijn of haar romantische kant durft te tonen. Hoewel je meestal niet van het zoete gedoe bent, vind je het nu zomaar weleens leuk als iemand met rozen of bonbons komt aanzeilen. Kwestie van de juiste keuze maken en zelf ook de juiste signalen uitzenden. 

Samen: Seks staat deze week op de tweede plaats. Bovenaan je lijstje staat knuffelen. Je hebt nu vooral behoefte aan warmte en genegenheid, het gevoel dat je partner oprecht van je houdt. Gelukkig is dit het geval, dus een beetje strelen en troetelen moet niet al te veel moeite kosten. Wel even zelf om vragen, want uit zichzelf gaat hij of zij het niet doen.

Waterman - sterrenbeeld - still - geel

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Vrijheid, blijheid, totdat je iemand tegenkomt die alles om je heen roze kleurt. Ja Waterman, zelfs jij hebt je zwakke plek. En deze week ontmoet je zomaar iemand die jou vol op deze plek weet te raken. Ook al wil je het niet, je wordt halsoverkop verliefd. Geef je er gerust aan toe, want het is geheel wederzijds. 

Samen: Je hebt meer tijd en ruimte voor jezelf nodig. Misschien is je behoefte aan vrijheid zelfs zo groot, dat je even behoefte hebt aan een break. Leg je partner rustig uit hoe je je voelt en kom samen tot een oplossing. Een pauze hoeft zeker niet het einde te betekenen, die kan er ook voor zorgen dat je elkaar juist gaat missen.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je begint het single leventje aardig zat te raken en vindt het wel weer eens tijd voor actie. En met succes. Je hoeft maar even met je ogen te knipperen en ze staan voor je in de rij. Oké, je bent nog steeds kieskeurig dus meer dan de helft valt af, maar aan de andere kant, eentje is genoeg hè?

Samen: Waar jullie seksleven een beetje aan het indommelen was, komt er deze week weer een beetje pit in. Eindelijk gaat het er weer eens lekker wild aan toe tussen de lakens. Gelukkig kunnen jullie het ook buiten de slaapkamer weer prima met elkaar vinden, ook dat is weleens anders geweest.

Plan je cyclus

24 ,99
Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Ram 21 maart - 20 april Single: Je zit lekker in je vel waardoor je meer toegankelijk bent voor anderen. En die maken daar ook dankbaar gebruik van. Niet dat je nu direct staat te springen om op bepaalde avances in te gaan, maar goed voor je ego is het wel. Degene die je zelf echt leuk vindt geeft helaas geen sjoege, dat is dan weer jammer. 

Samen: Jij en je lief trekken meer naar elkaar toe deze week en worden zelfs een beetje klef. Knuffeltje hier, kusje daar. Gezellig hoor. In bed is het tijd voor iets nieuws dus hop, op zoek naar spannende toys en sexy lingerie voor de broodnodige variatie. Verder hechten jullie veel waarde aan de herinneringen die jullie samen delen en wat de relatie extra speciaal maakt.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Stier 21 april - 20 mei Single: Je hebt sjans van meerdere personen, maar je betwijfelt of er iemand tussen zit met wie je het echt zou willen proberen. Als je bepaalde kandidaten alleen van een foto kent is het zeker aan te raden om diegene eens in het echt te ontmoeten. Doe je dit niet, dan zou het weleens een gemiste kans kunnen zijn. 

Samen: Je bent niet helemaal happy met hoe de dingen nu gaan tussen jou en je geliefde, maar je twijfelt of een gesprek kan helpen. Mogelijk gaat het om dingen die niet zomaar te veranderen zijn, dus ligt de keuze bij jou: erover blijven miepen of het gewoon accepteren. Of optie drie, gewoon je biezen pakken.

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Ogen open, je staat op het punt om in een val te trappen Twin. Iemand die zich heel voorkomend, charmant en sociaal voordoet is stiekem een enorme engnek waar je pas achter komt wanneer je je met hem of haar inlaat. En zie er dan nog maar eens vanaf te komen. Brr.

Samen: De verleiding ligt op de loer en niet alleen dat, je bent zelfs geneigd om je er finaal aan toe te geven. Niet handig, nee, maar wel retespannend. Gelukkig kom je net op tijd weer bij zinnen en realiseer je je op de valreep wat je hebt en dat je dit niet op het spel wil zetten voor een avontuurtje.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Hoe harder je jaagt, hoe sneller je prooi ervan doorgaat. Jammer, want je wil toch wel erg graag weer eens gezellig op date. En de rest. Een kleine troost, degene die jij zo graag binnen wil hengelen is zó niet geschikt. Je kunt beter aandacht besteden aan degene die momenteel op voorzichtige wijze jouw aandacht probeert te vangen.

Samen: Er is meer sprake van wederzijds geduld en begrip en dat is geen overbodige luxe. Eindelijk komen jullie weer eens tot een normaal gesprek zonder meteen de pan uit te flippen. En in bed gaat het ook weer de goede kant op. Meer spanning, meer afwisseling en vooral ook meer gevoel.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Hoewel je open staat voor de liefde, hoeft daten niet echt van jou momenteel. Zelfs chatten vind je al strontvervelend op het moment. Waar kom je vandaan, wat doe je voor werk, wat zijn je hobby's, heb je huisdieren? Liever heb je iemand die je meteen aan je haren het bed in sleept en je alle hoeken van de kamer laat zien. Maar ja.

Samen: De manier waarop jij zou reageren in bepaalde situaties is helaas niet de manier waarop je partner reageert. Sterker nog, je geliefde doet momenteel helemaal niet wat jij graag wil of überhaupt hoopt. Eigenlijk doet hij of zij helemaal niets. Wijze raad voor jou, als je niets verwacht word je ook niet teleurgesteld.

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Hoewel je aan de ene kant wel weer toe bent aan een relatie, zet je aan de andere kant overal je twijfels bij. Echte liefde is mooi, maar af en toe gewoon bloedhete seks met iemand die je amper kent is ook niet echt verkeerd. Settelen versus hoeren en snoeren. Hm, moeilijke keuze. Voorlopig ga je nog maar even voor het laatste. 

Samen: Waar je aan de ene kant behoefte hebt om meer samen met je partner te doen en vaker samen te zijn, lonkt aan de andere kant het avontuur en ben je bang dat je iets mist. Er is natuurlijk niets mis met de gulden middenweg, zolang je buiten de deur maar netjes je broek aanhoudt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Ondanks dat je weet dat iemand serieuze gevoelens voor je ontwikkelt, aarzel je toch niet om een beetje met hem of haar te spelen. Niet bewust om de ander te kwetsen, maar wel om je eigen egootje te strelen. Wat gij niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Oubollig spreekwoord ja. Maar wel tijdloos. 

Samen: Jij en je partner weten het behoorlijk spannend te houden binnen de relatie en gelukkig maar. Als je ergens allergisch voor bent, is het wel dorheid en saaiheid. Gelukkig is dit op jullie niet van toepassing. Al is er natuurlijk niets mis met een avondje gezellig netflixen op de bank. De boog kan niet altijd strakgespannen staan.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Er hoeft maar weinig te gebeuren om zowel jou als anderen in vuur en vlam te zetten. Een likeje, knipoog, compliment of zelfs een ondeugende blik is al genoeg om elkaar de kleren van het lijf te willen trekken. Een week vol passie en hartstocht. Geniet ervan, voor je het weet sta je weer weken op een droogje. 

Samen: Je zit weer eens lekker op je praatstoel, maar gelukkig kan je partner goed luisteren. Een mooie week om fijne gesprekken te voeren waarbij jullie best een beetje de diepte in kunnen gaan. Zeker als jullie samen verder willen kan het geen kwaad om samen te bespreken hoe nu verder. Wie wat doet. En wie wat betaalt, ook niet onbelangrijk.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen

Veel leesplezier

Voor je body & mind