Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #4

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #4

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

23 januari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

23 januari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je bent erg in trek en krijgt verschillende DM’s of andere aanbiedingen van personen die jou graag beter zouden willen leren kennen. Je gaat een spannende, flirterige week tegemoet met minstens één leuke date. De rest volgt volgende week, want er zijn meerdere gegadigden. 

Samen: Jij en je partner zijn zo geil als gummybeertjes en kunnen haast niet van elkaar afblijven. Spannende appjes overdag en in de avond stomend hete seks. Geniet er nog maar even van want binnenkort gaat het er weer heel wat tammer aan toe. Pieken en dalen tussen de lakens, what’s new.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Als je openstaat voor een nieuwe relatie is dit wel het moment om jezelf ook wat meer open te stellen. Laat zien wat je voor iemand voelt en wees niet bang om een eerste stap te zetten. Niemand wil flirten met iemand die geen enkele sjoege geeft of doet alsof het allemaal niet boeit. 

Samen: Mooie woorden kunnen je gestolen worden. Je hebt liever dat je partner je af en toe even lekker vastpakt, in je nek zoent of op je reet slaat. Als je lief dit niet spontaan doet kun je je afvragen waarom, maar je kunt het hem of haar ook gewoon rechtstreeks vragen. Je kunt maar duidelijkheid hebben. Lees ook: Een goed humeur en hoog libido: zo gebruik je je cyclus in je voordeel

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Het flirten is vaak het leukst van elke (beginnende) relatie. Lukt het wel, lukt het niet. Nou. Als je doorgaat zoals nu lukt het zeker niet. Neem in vredesnaam wat meer afstand. Super leuk dat je je gevoelens kunt uiten en je interesse durft te tonen maar de grens tussen spanning en stalking is momenteel wel heel erg dun.

Samen: Dit is geen goed moment om belangrijke dingen binnen de relatie te bespreken. Natuurlijk moet een en ander worden uitgepraat maar nu even niet. De kans dat een woordenwisseling finaal uit de klauwen loopt met alle gevolgen van dien is nu groot. Zet je frustraties maar even in je notities, ben je het toch even kwijt. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Als je al een poosje twijfelde of je iemand nu wel of niet serieus een kans wil geven, is dit het moment dat je de knoop durft door te hakken. Of het antwoord nu ja of nee is, je creëert in elk geval duidelijkheid voor jezelf. En voor de ander, want die bungelt al een tijdje tussen hoop en vrees. 

Samen: Hoewel je meestal niet zo’n fan bent van veranderingen sta je nu toch open voor een nieuwe manier van seks hebben. Zeker als bepaalde dingen tot nu toe niet helemaal bevredigend waren is de kans groot dat dit deze week wordt opgelost. Het belangrijkste hierbij is dat je je ook echt durft te laten gaan. Gooi per direct die handrem eraf!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Catfish alert! Iemand met wie je contact hebt is niet degene die je denkt of de persoon voor wie hij of zij zich uitgeeft. Wees een beetje op je hoede en hou al te persoonlijke informatie voor je. Stuur aan op videobellen en kap ermee als je het gevoel hebt dat de ander je aan het lijntje houdt. 

Samen: Het is een saaie bedoening. Jij bent moe en je lief heeft geen zin of andersom. Daarnaast heb je het idee steeds vaker dingen tegen heug en meug te moeten doen wat je steeds meer gaat tegenstaan. Diverse taakjes in de vorm van verjaardagen, etentjes, kraamvisites en andere sociale verplichtingen schrap je het liefst gisteren nog uit je agenda. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je bent verliefd op de liefde en dan maakt het niet zoveel uit wie de andere partij is. Je hebt gewoon zin om te flirten, aandacht te krijgen en de koffer in te duiken wat dan ook geheid gaat lukken deze week. Pas wel op dat je prooi niet halsoverkop verliefd op je wordt want die heeft meer verwachtingen van deze uitspatting dan jij. 

Samen: Je partner zit niet zo lekker in zijn of haar vel en heeft behoefte om het een en ander van zich af te praten. Jij fungeert deze week dus als klankbord en luisterend oor. Het is gewenst dat je je grote snavel hierbij even gesloten houdt, de klaagzang gewoon aanhoren volstaat.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Hoewel je niet direct behoefte hebt aan een nieuwe partner vind je het wel interessant om te weten of je nog een beetje lekker in de markt ligt. Hoogste tijd dus om je hengel uit te gooien en er lekker op los te vissen naar complimentjes. En zo is het ook. Iedereen heeft af en toe behoefte aan een beetje bevestiging. 

Samen: Dit is een prima moment om samen een weekendje weg te boeken of een korte vakantie uit te zoeken. Een lange reis bespreken is natuurlijk ook best, mits het budget het toelaat. Op dit moment hebben jullie dezelfde wensen en interesses dus gehakketak over de bestemming en de gewenste faciliteiten blijft nu prettig achterwege. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Jij gaat een behoorlijk verrassende week tegemoet waarin niets is wat het lijkt. Iets wat begint als een onschuldige flirt, mondt plotseling uit in een situatie waar wel degelijk gevoelens bij komen kijken wat je behoorlijk in de war maakt. Het was toch eigenlijk maar een grapje? 'Was' ja. En nu niet meer. 

Samen: Na een periode van gemakzucht gaan deze week de bedprestaties er van beide kanten op vooruit en nemen jullie ook allebei meer het initiatief met betrekking tot het maken van nieuwe plannen. Het lijkt erop dat jullie allebei hebben nagedacht over de relatie en tot de conclusie zijn gekomen dat jullie het echt voor elkaar zijn.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Het kost je geen enkele moeite de aandacht te vangen van de personen van wie je hier behoefte aan hebt. Toch zit er (nog) niemand tussen van wie je meer wil dan dit. Jammer voor hen want zij denken er anders over. Zelfs daten hoeft niet echt van jou. Chatten en DM-en vind je wel even voldoende. Eigenlijk is het ook meer een gewoonte. 

Samen: Tijd om een beetje water bij de wijn te doen, wat je eigenlijk niet wil. Toch is dit de enige optie die je hebt als je een hok met herrie wilt voorkomen. Ruzie hangt in de lucht, vooral doordat je partner zich onbegrepen voelt door je. Wat natuurlijk ook zo is. Een lastige week voor allebei.

Lees ook: Waarom uren bingewatchen goed is voor je relatie

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Een ontmoeting met iemand die enorm veel indruk op je maakt, schopt zomaar je hele planning in de war. Waar deze vooral was afgestemd op een single leven, hou je nu plotseling rekening met de mogelijkheid van een partner met wie je rekening moet houden. En wilt ook vooral. Hebben!

Samen: De kans is groot dat er deze week een document wordt ondertekend. Het kan gaan om een huurovereenkomst, een samenlevingscontract, een koopcontract of iets anders waarmee jullie de volgende stap naar een gezamenlijke toekomst zetten. Zeker weten? Je kunt nu nog terug…

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je neemt het allemaal niet zo nauw met het flirten. Iedereen die naar je lacht is wat jou betreft een potentiële kandidaat om mee op date te gaan of zelfs een relatie mee te beginnen. Zet in vredesnaam die roze bril af Boog. Op deze manier krijg je wel een heel vertekend beeld van de werkelijkheid. 

Samen: Samen is niet alleen. Het klinkt zo simpel maar het is wel iets waar je deze week extra bij stil dient te staan. Voor je het weet sta je voor een keuze en neem je zonder overleg met je partner een belangrijke beslissing die jullie eigenlijk allebei aangaat. Rondvliegend meubilair in 3, 2, 1…

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Iemand vind jou meer dan leuk maar je twijfelt of hij of zij het wel voor jou is. Niemand zegt dat je je ergens halsoverkop in moet storten. Neem alle tijd die je nodig hebt en wees ook vooral eerlijk over de twijfels die je hebt. Let wel, over de twijfels alleen. Niet over de reden ervan; dit zou de ander wellicht als kwetsend kunnen ervaren. 

Samen: Jij en je partner delen steeds meer mooie momenten samen waardoor de relatie hechter wordt. Jullie zijn echt blij met elkaar en hebben zelfs geen oog meer voor anderen, ook niet alleen voor de flirt. En gelukkig maar want je partner is jaloers als de hel. Is dat probleem ook de wereld weer uit. Voorlopig.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen