Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #2

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #2

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

9 januari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

9 januari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je bent deze week lekker communicatief wat je goed kunt gebruiken bij het flirten. De ene na de andere briljante openingszin komt eruit gerold, dus wed vooral op meerdere paarden. Insta, Tinder, op je werk, bij de tandarts, kan gewoon. Toch heb je nu online de meeste kans van slagen, zwart op wit komt het allemaal nóg beter over. 

Samen: Dit is een ideale week voor een goed gesprek. Voor jou dan. Je partner is helaas nog steeds niet van het klessebessen waar het om persoonlijke zaken gaat, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat hij of zij wel kan luisteren. Zet maar aan die spraakwaterval, je hebt heel wat op je lever.

Lees ook: Dit gebeurt er met je lichaam als je lange tijd geen seks meer hebt

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Tijdens het uitgaan met vrienden of het op bezoek gaan bij iemand anders die je kent, loop je zomaar de kans op liefde. Sowieso leer je deze week nieuwe leuke mensen kennen, dus het kan zomaar gebeuren dat daar een leuke fling tussenzit die misschien wel uitdraait op een relatie. Jezelf ervoor openstellen is alles wat je hoeft te doen. 

Samen: Jij en je lief trekken meer en meer naar elkaar toe en hebben ook steeds vaker de behoefte om even lekker aan elkaar te frunniken. Ook tussen de lakens gaat het top. Zeker als het de afgelopen tijd wat minder is geweest met de wipperdewopski, kun je nu opgelucht ademhalen: jullie kunnen het nog steeds.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Flirten vind je prima, maar ze moeten vooral niet denken dat je zin hebt om jezelf aan de ketting te laten leggen. In het begin is het altijd leuk, totdat de ander denkt: kip ik heb je! Dan is het claimen en controleren geblazen. Zo werkt het dus niet, deze chick blijft voorlopig nog even lekker young, free and single

Samen: Vrijheid is je heilig momenteel, het liefst ga je er zoveel mogelijk uit, weg van de geur van kamerplanten en pantoffels. Hoewel je geliefde best wat vaker iets samen zou willen doen, ga jij het liefst gewoon je eigen gang. Samen tutten en frutten kan altijd nog, je hebt nog zoveel op je lijstje staan en dat ga je zeker ook allemaal doen. Alleen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je hoeft weinig moeite te doen voor aandacht. Juist omdat je zelf zo lekker in je vel zit en niet geforceerd op zoek bent naar een relatie, heb je een zelfverzekerde en relaxte uitstraling die voor veel mensen zeer aantrekkelijk is. Jij jaagt niet, er wórdt op je gejaagd. Lekker om gewild te zijn toch.

Samen: Een irritante woordenwisseling hangt in de lucht, maar als het je lukt om er niet al te lang in blijven hangen kan het best nog gezellig worden. Je partner staat hier zeker voor open, maar je weet hoe het gaat. Kom op Ram, gewoon even die bokkenpruik afzetten, hoe moeilijk kan het zijn.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je kijkt een beetje rond voor de leuk, maar echt serieus op zoek ben je niet. Beetje chatten hier en daar, beetje swipen, lekker uit verveling, kan jou het schelen. Je geniet van de aandacht en zodra iemand meer van je verwacht kun je altijd handig teruggrijpen naar de grote ghost-truc. Boe.

Samen: Ook al gebeurt er niets en is jullie leven op het moment één saaie aaneenschakeling van voorspelbaarheid, jullie zijn er blij mee. En met elkaar. Na alle feestdrukte heerlijk samen even achter de geraniums, hoe simpel en heerlijk kan het leven zijn. Vanavond lekker spruiten en een bal (al dan niet vegetarische) gehakt. Of doe eens gek en neem er twee.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je vindt het best leuk om een beetje aandacht te krijgen en eerlijk gezegd is het ook alweer een poos geleden dat je op de wipwap hebt gezeten. Maar meer dan dat wil je eigenlijk niet. Iemand die het leuk vindt om alleen af en toe langs te komen voor ongeremde heftige hoerige seks en verder niet zeikt? Anyone?

Samen: Tijd om weer eens lekker op date te gaan met je eigen lief. Restaurant, bios en na afloop een heel dik dessert met alles erop en eraan inclusief héél dikke vette kers op de taart. Jij en je partner zijn helemaal dol op elkaar en laten dit ook graag op alle mogelijke manieren en in alle denkbare standjes merken. Poeh, heftig.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je bent al een poosje met iemand aan het praten, maar elkaar ook even zien heeft kennelijk aan de andere kant nogal wat voeten in de aarde. Je gaat je bijna afvragen of hij of zij jou überhaupt wel echt wil ontmoeten. Hm. Als iemand je dat gevoel geeft, weet je toch eigenlijk allang hoe de vlag erbij hangt of niet?

Samen: Zo. Genoeg gekletst over wat jullie allemaal nog graag zouden willen, deze week is het tijd voor actie. Geen woorden maar daden. Handen uit de mouwen en een flinke schop onder de beider hollen. Ja, als jullie alleen maar blijven praten gebeurt er natuurlijk niks. Wie neemt het eerste initiatief?

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je bent zó hitsig dat je momenteel voor alles openstaat. Nou ja, bijna alles. Toch is de behoefte aan vunzige vrijerij groot momenteel. Noppen en naaien, grutten en graaien. Jezus wat plat, maar het is wel wat het is. Je hebt gewoon zin. Er staat vast nog wel iemand in je WhatsApp die er geen enkel bezwaar tegen heeft om je een veeg te komen geven. Gewoon even je ogen dicht en denken aan iemand die je wél wil.

Samen: De spanning tussen jou en je lief loopt hoog op en wel in positieve zin. Heel misschien gaat er even wat onzinnige ruzie aan vooraf, maar dat maakt het goedmaken er alleen maar lekkerder op. Romantiek is leuk voor erbij, wijntje, desnoods een kaarsje voor de vorm, maar waar het echt om draait speelt zich voornamelijk af in de slaapkamer.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je hebt het momenteel meer naar je zin met je vrienden dan dat je met een partner zou hebben. Heerlijk om je eigen plek te hebben en met niemand rekening te hoeven houden. Zelfs aan flirten of chatten heb je momenteel weinig behoefte. Soms doe je het toch, maar meer uit gewoonte. Je vindt het allemaal wel even prima zo.

Samen: Alles gaat zijn gangetje, behalve tussen de lakens. Daar gaat niks. Gewoon even geen zin, niks mis mee. Liever doe je dingen voor jezelf als bijvoorbeeld lekker lezen en netflixen. Wellicht heb je ook het sporten weer opgepakt of ben je erg druk met werk. Gewoon doen waar je zin in hebt en niet doen waar je geen zin in hebt. Bon.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Het aanbod is groot momenteel, wat het lastig maakt om te kiezen. Natuurlijk kun je ze allemaal rustig aan beter leren kennen, maar dan nog heeft de ene kandidaat een leuker gevoel voor humor en kan de ander beter luisteren. En dan is er nog die ene met een waanzinnig knap uiterlijk en verder niks. Maar wel weer gewoon leuk voor de heb. Tja.

Samen: Of je het nu wel of niet wil toegeven, de sleur sluipt er steeds meer in en de verveling slaat steeds meer toe. Dit is natuurlijk geen goed teken Weegschaal. Hoe nu verder? Praten heeft weinig nut, er moet van beide kanten gewoon actie ondernomen worden. Nu. Lees ook: In je genen: 6 momenten waarop je net je moeder bent

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je hebt totaal geen zin om naar andermans pijpen te dansen. Zelfs niet een héél klein beetje. Single zijn bevalt je eigenlijk wel en met je vrienden heb je het ook prima naar je zin. Als je na een druk weekend lekker onder je steen wil kruipen is er tenminste niemand die erover zeurt dat je ongezellig doet. En dat is wel zo prettig, want je houdt van je steen. 

Samen: Jij en je lief zijn toe aan meer spanning in bed en durven dit ook best naar elkaar uit te spreken. Wat alleen nog niet is uitgesproken zijn jullie meest diepe, intieme, ruige, ranzige fantasieën. Ja, wie A zegt moet ook B zeggen. Hoe heerlijk zou het zijn om alles met elkaar te kunnen beleven wat je wil?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: De liefde staat praktisch bij je om de hoek, dus als je toch wel weer behoefte krijgt aan een leuke relatie loont het absoluut om van je luie reet te komen en even serieus te gaan rondkijken. Dat er een potentiële partner in de buurt is, wil niet zeggen dat hij of zij ook met de wind mee vanzelf door je raam komt waaien. 

Samen: Thuis heerlijk onder een dekentje op de bank, elkaars voetjes masseren en tv-kijken kan ook gewoon heul fijn zijn. Uiteraard zijn er vast mensen die het truttigheid ten top vinden, maar die zijn waarschijnlijk alleen maar jaloers omdat ze zelf met hun blote kakken op een houten voetenroller moeten zitten. 

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen