Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #17

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #17

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

24 april 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

24 april 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je vindt het heus wel oké om met bepaalde mensen te DM'en maar omdat het welbekende vonkje nog steeds niet is over gesprongen, heb je wel steeds minder zin om te terug reageren. Eigenlijk wordt het steeds meer een klusje. Hoogste tijd om te stoppen. Geen chemie. Punt. 

Samen: Je wilt er graag samen gezellig op uit maar je partner kiest er liever voor om thuis te blijven. Prima als hij of zij liever met of zonder zak chips op de bank blijft hangen, zolang jij je er maar niet door laat weerhouden. Bel een vriend(in) en ga lekker met hem of haar op pad. Of ga gewoon alleen. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Het regent likes op je foto's. Leuk, maar eigenlijk heb je liever gewoon iemand die je over het bed heen smijt en je alle hoeken van de kamer laat zien. Verrassing, degene die dit zou kunnen, staat gewoon tussen je volgers. En eigenlijk heb je ook best een idee wie dat zou kunnen zijn. Time for action.

Samen: Afgezien van die oneindige lappen tekst die er tijdens een ruzie via WhatsApp worden verstuurd, wordt er verder bar weinig gecommuniceerd. Een beetje kletsen vind je oké (vooral tijdens een film, hou gewoon je mond) maar uitspreken wat je werkelijk voelt vind je lastig. Misschien toch maar eens doen.  Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je vindt het heerlijk om te spelen maar verder dan dat hoeft het wat jou betreft even niet te gaan. Je houdt dan ook bewust de boot een beetje af. Vooral bij die ene dude/dudette die met je probeert aan te pappen maar eigenlijk gewoon een relatie heeft. Je verwacht het toch niet…

Samen: Jij en je partner gaan een gezellige week tegemoet. Jullie zijn allebei lekker in je hum en zitten aardig met elkaar op één lijn. Verder wordt een steeds terugkerend probleem eindelijk opgelost dus ook dat staat jullie niet meer in de weg. Verder nog iets? Ja doe maar een frikandel speciaal. 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Communicatief ben je momenteel zeer sterk waardoor je met weinig moeite iedereen om je vinger lult. En typt. Zowel schriftelijk als verbaal laat je al je concurrenten mijlenver achter je. Verder maak je met een nieuwe foto app verreweg de mooiste selfies. Deze week krijg je wat je wilt. En wie. 

Samen: Waar jij en je geliefde het tot voor kort ergens niet over eens konden worden, is er nu warempel een opening. Je partner staat op het punt toe te geven dus als je het een beetje handig aanpakt en op het juiste moment je slinkse trukendoos opengooit is de kans groot dat jij alsnog je zin krijgt. Zucht. What's new?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Diverse kansen dienen zich aan. Niet op liefde, maar wel op pure lust. Omdat je hier en daar meerdere visjes hebt uitgegooid komt hier nu ook uit diverse hoeken een reactie op. Tijd om je prooi binnen te hengelen. Of liever gezegd prooien. Jawel, het zijn er meerdere en niemand zegt dat je moet kiezen.

Samen: Je partner voelt zich wat onzeker en het feit dat jij daar weinig begrip voor toont helpt niet direct om zich beter te voelen. Wees niet boos of geïrriteerd maar zie het als een compliment. Hij of zij wil je gewoon niet kwijt. Misschien is het een idee om je lief deze week een extra (welgemeend) complimentje te geven? Lees ook: Het staat in de sterren: kinderen met dít sterrenbeeld zijn het meest koppig van allemaal

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: De kans dat je iemand tegen het heerlijke lijf loopt met wie je het liefst meteen de koffer in duikt is nu wel heel groot. Lust op het eerste gezicht en met een beetje geluk komt de liefde er ook nog achteraan. Laat het lekker over je heen komen en vraag vooral niet 'wat jullie nu hebben'. Jullie hebben het leuk en als je niet zeurt blijft dit ook zo. 

Samen: Hoewel het buiten steeds warmer wordt daalt in de slaapkamer de temperatuur steeds meer richting het vriespunt. Wat is er aan de hand Weegschaal? Moe? Geen zin? Toe aan verandering? Of eigenlijk gewoon toe aan een andere partner? Wees eerlijk naar jezelf én je lief. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je hebt je zinnen op iemand gezet en dit steek je niet bepaald onder stoelen of banken. De kans bestaat dat de ander zich gevleid voelt door jouw aandacht maar het is ook goed mogelijk dat hij of zij zich gestalkt voelt en je straks zomaar op de blok staat. Liefde blijft een gok.

Samen: Je loopt voortdurend op je tenen en houdt zoveel mogelijk rekening met je lief maar nog lijkt het niet genoeg. Je partner heeft een flinke bokkenpruik op en is voorlopig niet van plan om deze af te zetten. Hoogste tijd om fijn iets voor jezelf te doen. En wel ver uit het zicht van deze onbedaarlijke chagrijn. Doei.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Iets wat begint als een oppervlakkig gesprekje of zelfs als grapje zou zomaar het begin kunnen zijn van iets moois. Kap het contact niet zomaar af maar geef het even de tijd en kijkt hoe een en ander zich verder ontwikkelt. Ermee stoppen kan altijd nog maar als je te snel iets weggooit krijg je het niet zomaar weer terug.

Samen: De vrije tijd die jij en je partner deze week over hebben wordt goed besteed, namelijk aan elkaar. Niet thuis op de bank of in bed maar fijn buiten de deur. Samen lunchen, appeltaartje eten, warme chokie drinken, wandelen, uit eten. Jullie kunnen niet alleen rekenen op veel gezelligheid maar ook op een verbetering van de relatie.  Lees ook: Astro-nagels: deze nagellakkleur past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je doet je ding en ook het liefst alleen. Als je je vriendinnen alleen al hoort praten over alle drama die gepaard gaat met hun relaties krijg je er al een punthoofd van, laat staan als je er zelf weer mee te maken zou krijgen. Nee hoor, geef jouw portie maar even aan Fikkie. Kan die er een mooie warme drol van draaien.

Samen: Vrienden, familie, collega's, iedereen lijkt wel iets van je te willen en dat terwijl jij juist vooral even helemaal níets wilt. Wees gewoon eerlijk en zeg tegen iedereen die je appt, mailt of belt dat je even tijd voor jezelf nodig hebt. Ook tegen je partner die graag iets leuks met je wil doen. Super lief maar je trekt het gewoon even niet. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je bent behoorlijk populair en moet de aanbidders haast van je afslaan. Hoewel, waarom zou je dat doen? Geniet van de aandacht en doe er je voordeel mee. Pakken wat je pakken kan, kan jou het schelen. Het is lente, de bloemetjes bloeien en de bijtjes duiken er vol enthousiasme in. Het is gewoon de natuur.

Samen: Jij en je partner hebben het allebei zo druk dat jullie haast geen tijd hebben voor elkaar. Zelfs samen eten schiet er af en toe bij in. Geen enkel probleem, des te meer hebben jullie elkaar weer te vertellen wanneer jullie elkaar weer zien. Mits jullie niet de godganse dag lopen te appen. Of nog erger, Facetimen...

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Hoewel je iemand best leuk vindt ben je er toch nog niet helemaal klaar voor om je te binden. Helemaal niet erg, het is niet nu of nooit en als de ander dit wel zo ziet is hij of zij zeker niet de juiste voor jou. Het enige wat jij nu nodig hebt is een klein beetje geduld. Als dát al te veel gevraagd is…

Samen: Waar jij nee zegt, zegt je lief ja en andersom. Toch heeft je lief een punt en kan het geen kwaad om het een en ander eens vanuit zijn of haar oogpunt te bekijken. Eerlijk gezegd ben je ook best een beetje dwars momenteel. Misschien wel juist omdat je weet dat je partner gelijk heeft.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Net als je denkt dat jij degene bent die de touwtjes in handen heeft, worden de rollen omgedraaid en ben jij degene die nergens anders meer aan kan denken dan hem of haar. Geen idee welke spel de ander heeft toegepast maar dat je helemaal van de kaart bent is zeker. Je werk, je nachtrust, je eetlust, alles lijdt eronder. Je bent verliefd en niet zo’n beetje ook.

Samen: Je wilt graag anders gaan eten maar je partner lust lang niet alles wat jij wilt koken. Natuurlijk is het geen hotel waar je de keuze hebt uit meerdere menu's. Ook heb je wel wat anders te doen dan alleen maar in die keuken staan. Denk ik oplossingen en kom elkaar vooral een beetje tegemoet. 

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen