Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #16

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #16

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

17 april 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

17 april 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel je flink aan het flirten bent en volop van de aandacht geniet, zit je nog niet echt te wachten op een vaste relatie. In elk geval niet met de mensen met wie je aan het flirten bent. Gelukkig ben je recht door zee en geef je jouw aanbidders geen valse hoop. Als ze dit wel hebben dan ligt dat in elk geval niet aan jou. Next!

Samen: Jullie lusten er wel pap van deze week dus als er ook nog maar iets is waar jullie in bed (of daarbuiten) mee willen experimenteren is dit het moment. Heb je je ultieme fantasie nog niet durven bespreken met je lief? Voor de dag ermee. Wie weet hoe opwindend hij of zij het vindt en zo niet, dan niet. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Diverse personen zijn serieus geïnteresseerd in je maar de interesse is niet wederzijds. Jammer, want je zou het best prettig vinden om 's avonds weer eens lekker tegen iemand aan te kunnen kruipen. Koop voor de eenzame nachten anders gewoon even zo'n boyfriend of girlfriend pillow. Jazeker. Die bestaan. 

Samen: Jij wilt heel andere dingen in bed dan je partner en andersom. Als dat vaker voorkomt kun je je afvragen of jullie op dit gebied wel een match zijn en wat jullie hieraan zouden kunnen doen. Is dit gewoon even een fase, dan is er niks aan de hand. Komt vanzelf weer goed. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Hoewel je vooral online veel aandacht krijgt slide er ook jammerlijk veel troep je DM in. Gelukkig beschik je over veel mensenkennis en filter je zo de psycho’s en de narcisten eruit. Jammer want dat zijn wel net de knapste. Helaas pindakaas, nieuwe ronden nieuwe kansen. 

Samen: Zowel voor jou als voor je partner is dit een geweldige week. Geen ergernissen, geen onenigheden en al helemaal geen ruzie. Integendeel. Er heerst een soort hoera stemming waarbij alles voor de wind gaat. Jullie hebben dus ook helemaal geen reden tot klagen. Vier de liefde! En de rest. Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Hoewel je je uiteraard je behoeftes hebt, heb je geen behoefte aan iemand die alleen maar voor de seks interesse in je heeft. Je wilt je echt speciaal voor iemand voelen. Nog even geduld lieve Kreeft en je ontmoet iemand die wél echt voor jou gaat. Laat die wandelende soa's  jouw deur maar fijn voorbij gaan.

Samen: Het laatste waar je behoefte aan hebt is een partner in bed die je ligt te porren met een harde of opdringerig met een hand tussen je benen wroet. Praten wil je. Er is momenteel genoeg wat je dwars zit dus waar je vooral behoefte aan hebt is een luisterend oor. En nuttige feedback. Als dat al teveel gevraagd is…

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Iemand in je omgeving is leuk om mee te praten, te lachen en te stappen maar de vonk ontbreekt. Hoe graag je het ook zou willen, er is nul chemie. Forceren werkt vooral averechts. Als het eenmaal een nee is wordt het (meestal) niet zomaar een ja. En ja, dit is overduidelijk een nee. 

Samen: De sfeer tussen jou en je lief wisselt niet per dag maar per uur. Een week van torenhoge pieken en metersdiepe dalen en alles daartussenin. Niet saai maar soms wel tergend vermoeiend. Toch is dit misschien wel de reden waarom jullie zo dol op elkaar zijn. De relatie is tenminste nooit saai. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je hebt contact met meerdere personen die jou allemaal meer dan leuk vinden. Terwijl de één dit niet onder stoelen of banken steekt, geeft de ander af en toe subtiele hints. Toch is het allemaal niet echt waar je op hoopte. Je ziet het vooral als tijdverdrijf terwijl je rondkijkt naar iets minder voorspelbaars.

Samen: Een situatie waar jullie het niet over eens lijken te kunnen worden maar die wel al een poos voortsleept, veroorzaakt steeds meer scheurtjes in de relatie. Zonde want op andere vlakken kunnen jullie het nog steeds goed vinden. Als jullie op een goede manier door willen is dit toch wel het moment om samen tot een oplossing te komen. Lees ook: Het staat in de sterren: kinderen met dít sterrenbeeld zijn het meest koppig van allemaal

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je staat open voor de liefde en de liefde staat open voor jou. Desondanks is er weinig kans op een nieuwe relatie. Eerlijk is eerlijk, je doet je best, maar terwijl je iemand beter probeert te leren kennen weet je eigenlijk al dat dit ‘m niet gaat worden. Wat een gedoe allemaal om niks. Pff.

Samen: Jij en je lief krijgen steeds meer de behoefte om samen wat extra tijd door te brengen. Hoewel er diverse voorstellen en uitnodigingen van vrienden en familie binnen druppelen geven jullie toch de voorkeur aan lekker samen keutelen. Tenzij de feestjes of visites niet vooruit geschoven kunnen worden, dan is het oké.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Als je wilt scoren deze week, gooi dan je troef op tafel: je scherpe gevoel voor humor. Degene op wie jij je oog hebt laten vallen is een sucker voor sarcasme en cynisme en laat dit nu net jouw specialiteit zijn. Hop, van de stand-up comedy modus naar de lay-down fuck-move. Achterstevoren of ondersteboven, zoek het uit.

Samen: Aan wie het ligt laten we maar even in het midden, maar één van jullie is momenteel zo heetgebakerd dat een normaal gesprek al snel uitmondt in een plaatselijk noodweer. Donder en bliksem en oh, het is alweer over. Jullie zijn toch ook knettergek met zijn tweeën. Op elkaar. Dat scheelt. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Zeg alleen iets liefs of geils als je het ook echt meent. Je brengt nu met het grootste gemak iemand het hoofd op hol, zelfs als dit niet je bedoeling is. Laat ondeugende grapjes dus maar even achterwege, dit is niet het moment om te spelen. Tenzij je iemand bewust aan het lijntje wilt houden maar dit zou je natuurlijk nooit doen.

Samen: Wat maakt het uit dat jullie het niet met elkaar eens zijn. Zolang jullie elkaar niet van elkaars gelijk proberen te overtuigen is er niets aan de hand. Dit heeft namelijk niets met de waarheid te maken, het gaat om persoonlijke zienswijzen. En een mening is als een anus, iedereen heeft er één. Jij kakt deze drol eruit en je partner weer een andere. Niks meer aan doen. Lees ook: Astro-nagels: deze nagellakkleur past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je staat open voor een nieuwe vlam dus de gesprekken die je met je potentiële nieuwe partner voert moeten ook wel echt ergens over gaan. Het tijdperk van holadijee en we zien het allemaal wel ligt inmiddels achter je. Waak er wel voor dat je niet ál te serieus overkomt. Als je date graag verhoord wil worden gaat hij of zij wel naar het politiebureau.

Samen: Je hebt even behoefte aan rust. En dan bedoelen we vooral in de zin van géén behoefte aan seks en al helemaal geen getetter van je partner aan je hoofd. Deze week geef je de voorkeur aan een warme douche, ontspannend bad, je favoriete serie en een pizza op je schoot. En dat allemaal alleen. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Jij weet momenteel iedereen om je vinger te winden en dit doe je dan ook. Niet zozeer omdat je het serieus meent met iemand maar vooral om bevestigd te krijgen dat je nog best lekker in de markt ligt. Toch jammer dat je trucjes niet bij iedereen werken. Je weet zelf wel wie…

Samen: Het doet er niet toe wie er vorig jaar iets deed wat de ander niet leuk vond, hoe die hier toen op reageerde en wat er daarna allemaal gebeurde. Gepasseerd station! Wat is er nú aan de hand en hoe kan het worden opgelost. Dat is het enige wat jullie je nu hoeven af te vragen. Valt mee toch?

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je bent flink aan het appen en dm'en maar meer dan dat hoeft het wat jou betreft niet te worden. Wel een beetje lastig dat de ander denkt dat er wél meer in zit dan alleen online contact. Misschien wordt het langzamerhand tijd om iemand te ghosten. Of gewoon te zeggen dat het niet aan hem of haar ligt maar aan jou. Slechtste argument ooit, maar hij werkt wel. 

Samen: Een meningsverschil blijkt gebaseerd op een misverstand. Kijk, dit is wel een héle snelle manier om een ruzie op te lossen. Boek dicht en weer door. Wanneer zijn jullie samen voor het laatst een weekendje weggeweest? Gewoon doen, heerlijk even eruit, genieten van leuke dingen. Dus ook van elkaar! 

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen