Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #13

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #13

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

27 maart 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

27 maart 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je gaat een retesaaie week tegemoet waarin er weinig gebeurt en al helemaal niet op het gebied van de liefde. Degene die jij zelf al honderd jaar leuk vindt ziet jou nog steeds niet staan en degene die jou leuk vindt, vindt je zelf niet de moeite waard. Zoveel puzzelstukjes en niets past in elkaar. 

Samen: Er is van alles gaande binnen de relatie waar jullie het even over zouden moeten hebben maar eigenlijk ben je al dat geleuter spuugzat. Zonder je partner ervan op de hoogte te stellen hak je zelf een aantal knopen door en trek jij je eigen plan. Nou. Dat valt helemáál niet in goede aarde. Nu heb je er zomaar nóg een probleem bij; een briesende geliefde!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: De ene dag vind je die leuk en de andere dag krijg je zomaar weer vlinders in je buik van iemand anders. Eigenlijk vind je iedereen wel iets hebben. En dat is ook helemaal prima. Waarom zou je een keuze maken als je elke dag op iemand anders verliefd kunt zijn. Denk er niet te veel over na en geniet! Je knapt vanzelf wel weer op bepaalde types af, komt goed.

Samen: Jij en je partner hobbelen lekker samen de week door. Er gebeurt weinig spectaculairs en zelfs in bed gaat het er bedaard aan toe. Een rustige week waarin jullie van alles doen, behalve met elkaar. Een ideaal moment om weer eens gezellig met je vriendinnen af te spreken of lekker te gaan sporten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je bent onrustig en bang dat je iets mist, maar eenmaal de hort op blijkt dat er helemaal niets te missen valt. Eén grote saaie bedoening en allemaal mensen waar je precies niks mee hebt. Als de sodemieter terug naar huis en rondkijken op Instagram en Tinder. Ook ruk. Tja, soms zit het mee, soms zit het tegen. Zoals nu. Samen: Je zit heerlijk in je vel en dit straal je ook uit naar je lief die jouw zelfverzekerde houding woest aantrekkelijk vindt. Hij of zij kan niet van je afblijven en sleurt je als het even kan mee naar de slaapkamer. Als jij je schatje tenminste niet voor bent; je bent behoorlijk dominant momenteel en neemt graag het initiatief. Lees ook: Een goed humeur en hoog libido: zo gebruik je je cyclus in je voordeel

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: De kans dat je aan je trekken komt is groot maar het wordt je niet in de schoot geworpen; geen file voor je deur helaas. Er zit niets anders op dan je contacten even door te spitten of gewoon maar weer de Satisfyer erop te zetten. Die is sowieso het beste maar je wilt ook wel weer eens lekker door de kamer worden gesmeten en dat kan die dan net weer niet.

Samen: Het begint behoorlijk saai te worden tussen jou en je partner en als dit zo doorgaat kun je hem of haar niet garanderen dat je niet even verderop gaat kijken. Als je dit stiekem niet al doet. Hoogste tijd voor een goed en vooral ook eerlijk gesprek. Praten en alsnog niet  zeggen wat je op je hart hebt heeft totaal geen nut. 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je gaat er gezellig op uit en geeft je ogen goed de kost. Hoewel je hier en daar wel iets spot wat een leuke flirt waard is, zit er niets tussen waar je werkelijk warm of koud van wordt. Eigenlijk ben je vooral benieuwd of je nog een beetje lekker in de markt ligt. Daar kom je snel genoeg achter, het antwoord is ja. 

Samen: Druk, druk, druk. Hoewel er geen ruzie in de lucht hangt en je goede gesprekken met je lief kunt voeren is er even geen ruimte voor seks of andere spannende fratsen. Jullie hebben gewoon even je handen vol aan andere dingen, vooral je partner die op bepaalde gebieden nu echt behoefte heeft aan jouw steun.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je bent toe aan nieuwe uitdagingen en die vind je nu eenmaal niet thuis op de bank met de gordijnen dicht dus ga je er op uit. Hoewel het geen saaie week wordt gaat het helaas ook niet helemaal zijn wat je ervan verwacht. Leuke mensen met hier en daar een verdwaalde pannenkoek en helaas geen nieuwe liefde.

Samen: Jij en je lief krijgen meer tijd voor elkaar wat meer rust in de relatie brengt. Ook thuis is het weer als vanouds gezellig. Hapje, drankje, wipje. Eigenlijk heb je deze momenten wel gemist. Verder is dit een goed moment om samen nieuwe plannen te maken voor de naaste toekomst. Het woord 'verhuizen' valt meerdere malen. Spannend.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je hebt het weer eens helemaal gehad met daten. Liever richt je je aandacht op je vrienden en doe je leuke dingen met hen. Ze zeggen wel eens dat als je even helemaal niet met de liefde bezig bent, het dan vanzelf op je pad komt. Dat is bij jou deze week helaas niet het geval. 

Samen: Je partner houdt je een spiegel voor waarvan de reflectie je allerminst bevalt. In plaats van meteen te gaan jij-bakken kun je er ook gewoon even rustig over nadenken en bij jezelf te rade gaan. Je lief heeft namelijk niet helemaal ongelijk. Soms doen we nu eenmaal dingen waarvan we zelf niet in de gaten hebben dat ze bloedirritant zijn. Leermomentje.

Lees ook: Waarom uren bingewatchen goed is voor je relatie

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Spannende momenten doen zich voor en ze smaken naar meer! Je zit super lekker in je vel en zo zie je er ook uit dus aan aandacht geen gebrek. Gelukkig ook van types die je zelf helemaal ziet zitten dus het duurt niet lang voordat er een vonk overslaat en een binnenbrandje uitmondt in hoog oplaaiend vuur.

Samen: Je hebt grote behoefte aan spanning, veel zin in seks en minder moeite met trouw; tel uit je winst. Dit wordt een lastige week voor je partner, of hij of zij nu wel of niet weet dat je rondkijkt. Doe je het open en bloot, dan is dit natuurlijk ronduit kut voor je lief maar doe je het stiekem dan is dat misschien nog wel veel erger. Hoewel, wat niet weet, wat niet deert. Slecht…

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Het is alweer even geleden dat je echt lekkere seks hebt gehad maar dit is jouw geluksweek. Natuurlijk moet je zelf wel een beetje je best doen om je prooi je bed in te lokken maar als dit je lukt hopsen jullie de pannen van het dak. Een serieuze relatie zit er niet in maar dat boeit je niet. Een vaste fuckbuddy van dit kaliber is ook meer dan welkom.

Samen: Je loopt rond met twijfels over een bepaalde situatie en vraagt je geliefde om raad. Hoewel je het na zijn of haar advies nog steeds niet zeker weet houd je je wel aan zijn of haar mening vast. Als het onverhoopt verkeerd uitpakt heb je in ieder geval iemand om de schuld te geven.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je bent niet alleen behoorlijk in trek, je hebt ook nog het geluk om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Precies wanneer jij ergens bent zijn daar toevallig ook net de mensen die je daar wilt tegenkomen. Niet zozeer bekenden maar wel bepaalde types die je graag wilt léren kennen. 

Samen: Voor jou en je partner is dit een rustige periode waarin steeds duidelijker wordt hoe gek jullie op elkaar zijn en dat jullie echt samen verder willen. Verder is dit een goed moment om samen het huis op te knappen of anders in te richten. Klussen, shoppen, en dat allemaal zonder ruzie, met veel gezelligheid. Topweek!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je vindt het even helemaal prima zonder partner en dit straal je ook uit. Nul interesse in vragende blikken, waardeloze openingszinnen en standaard vragen over nietszeggende onderwerpen. Alles en iedereen is saai. Behalve jij, daarom vind je nu ook even geen match. Geniet van je vrijheid, geen gedoe, geen hoofdpijn.

Samen: Je wordt een beetje kriegel van het gezeur van je lief als je iets alleen wilt gaan doen of ergens in je eentje naartoe wilt. Het heeft totaal niets met je gevoelens voor je lief te maken maar hij of zij denkt van wel. Stel je partner gerust maar wees wel duidelijk over hoe je denkt over geklit en geclaim. 

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Jouw stille liefde (of openlijke schreeuw om aandacht) wordt beantwoord. Degene aan wie jij 24/7 loopt te denken is warempel ook geïnteresseerd in jou. Hoogste tijd om samen echt op date te gaan of direct door te stoten naar het volgende honk. Je gaat een heerlijke liefdevolle week tegemoet, laat die zwerm vlinders maar los!

Samen: In voor en tegenspoed. Wat dat betekent merken jullie deze week pas echt wanneer de één wat meer steun nodig heeft en de ander dit hem of haar onvoorwaardelijk geeft. Hoewel er weinig ruimte is voor wilde seks is er wel volop behoefte aan warmte en genegenheid. Al met al een liefdevolle week waarin verantwoordelijkheid wordt getoond.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen