Rozen verwelken, vibrators niet: deze vibrator heeft 95% vijfsterrenrecensies

Body & Mind

Rozen verwelken, vibrators niet: deze vibrator heeft 95% vijfsterrenrecensies

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

25 september 2023 om 13:00

Gepubliceerd op

25 september 2023 om 13:00

Het maakt niet uit of de onderste lade van ons nachtkastje helemaal gevuld is met volwassen speelgoed, er is altijd wel ruimte voor wat nieuws. Vooral als dat nieuws een vibrator is die gegarandeerd succes belooft. Wij hebben er zo eentje gevonden.

Eentje die heel wat genot tussen de lakens belooft, zo blijkt uit de reviews. Van de 1806 mensen raden 1717 het product aan en maar liefst 95 procent geeft vijf sterren. Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt? En nee, het is niet de Satisfyer - ook al is die wel erg goed.

Tevreden En deze vibrator is er een in dezelfde categorie. Waar de Satisfyer je door middel van luchtdruk linea recta de hemel inschiet, doet de Sona Cruise vibrator van Lelo dat met geluidsgolven. Tenminste, als we de lyrische recensies mogen geloven.

Lees ook: Iedereen heeft het over sexual wellness, maar wat is het precies?

Gebruiksaanwijzing Zo werkt-ie: als je de Sona vibrator op het topje van je clitoris zet, stimuleer je dankzij die geluidsgolven gelijk heel het orgaan. En nee, een speaker op je clitoris zetten werkt niet hetzelfde - de zachte geluidsgolven van de Sona hebben precies de juiste frequentie om je meerdere orgasmes te geven.

Mooi ding Naast dat hij fokking goed zijn werk doet, staat het merk van deze vibrator ook nog eens bekend om haar looks. De toy ziet er zo elegant uit dat je hem ook gewoon boven op je nachtkastje kan leggen zonder dat iemand er gek van opkijkt. Eigenlijk is het bijna zonde om dat niet te doen - en bovendien bespaar je zo ook mooi ruimte in je la voor eventuele volgende aankopen.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Wil je ook lezen

Meer van deze auteur