Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #7

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #7

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

13 februari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

13 februari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Jij hebt echt zin om de stad onveilig te maken en dat gaat je lukken ook. Je flirt er lekker op los en ook nog met het gewenste resultaat. Verder doe je gewoon lekker je ding en trek je je weinig aan van wat anderen van je vinden. Goed zo, dát is vrijheid. In de breedste zin van het woord. 

Samen: De seks neemt een vogelvlucht tussen de lakens en zelfs daarbuiten. Bereid je maar voor op een wilde bedoening deze week. Jij en je lief krijgen geen genoeg van elkaar. Sterker nog,  jullie lusten er wel pap van. Ook buiten de slaapkamer ondernemen jullie nu meer samen. Gezellig want soms leven jullie wel wat langs elkaar heen. 

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Waar je soms nog wel eens verlegen kunt zijn ben je nu vol zelfvertrouwen en durf je zomaar de eerste stap te zetten. Of het nu gaat om oogcontact zoeken, een praatje maken of de eerste zoen geven, je doet het gewoon. En het pakt warempel nog goed uit ook. Ze gaan er met boter en suiker in, deze houding staat je prachtig! Samen: Jij en je lief zijn er inmiddels wel achter dat jullie echt samen verder willen en zijn dan ook klaar voor een volgende stap. En het gaat er behoorlijk serieus aan toe ook. Er worden wilde plannen gemaakt waar jullie je samen op kunnen verheugen. Het gaat lekker met de relatie, geniet ervan.  Lees ook: Een goed humeur en hoog libido: zo gebruik je je cyclus in je voordeel

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Waar je soms echt zin hebt om gewoon even alleen te zijn en je drukke hoofd leeg te maken, ga je nu voor actie en avontuur. Je doet wat je wilt, gaat katje lam en loopt in zeven sloten tegelijk, gewoon omdat het kan. Ondanks de dikke kater de volgende dag ben je wel weer een schat aan mooie ervaringen rijker. 

Samen: Je bent je ervan bewust dat je de laatste tijd weinig in de relatie hebt geïnvesteerd en wilt daar graag verandering in brengen. Je besteed extra aandacht aan je lief, koopt een lief cadeautje en bereidt zijn of haar lievelingsmaal. Nou, nou, het kan niet op. Straks denkt je partner nog dat je iets goed te maken hebt…

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je hebt minder moeite met jezelf blootgeven. Zowel op het emotionele vlak als of fysiek gebied leg je rustig je hele hebben en houden op tafel. Holadijee, alsof het niets is. Geen probleem Stier, zolang het goed voelt, gewoon doen. Blijf wel helder nadenken en houd je bij de minste of geringste twijfel toch liever een beetje in. 

Samen: Niet alleen een goed gesprek brengt jullie wat dichter bij elkaar, ook wat extra liefdevolle aanrakingen en wat vaker een fijne zoen hier of daar kan de relatie verbeteren. Jullie zijn geliefden, geen fuckbuddies of friends with benefits, toch? Niets mis met een beetje meer wederzijdse genegenheid. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je hebt deze week nogal last van een wurm in je arie. Niet echt natuurlijk maar je bent wel behoorlijk onrustig en kunt moeilijk stil zitten. Bang om iets te missen ga je erop uit en op zoek naar snelle flirts en misschien zelfs nog wel meer dan dat. Daarnaast wordt het lachen, gieren, brullen met je vrienden. Kortom, veel activiteit.

Samen: Je geliefde is nogal bot wat bij jou finaal in het verkeerde keelgat schiet. En dit steek je niet onder stoelen of banken ook. Wat denkt hij of zij wel niet! De kans is dan ook groot dat je in je onvrede blijft hangen en ook geen enkele behoefte hebt om samen nog iets leuks te doen. Wat een tijdverspilling zeg, kusje erop en weer door.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je voelt je top en zo zie je er ook uit. Als je openstaat voor een flirt dan is de kans op succes deze week zeer groot. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf zijn, je niet laten hinderen door (onnodige) onzekerheden en jezelf openstellen voor de liefde. De rest gaat dan vanzelf; anderen nemen het initiatief. 

Samen: Je hebt een nieuwe hobby en je lief is meer dan enthousiast wat je aangenaam verrast. Hij of zij support je en steunt je aan alle kanten. Daarbij wordt er flink wat af gebonkt en dat terwijl je het nog niet zo lang geleden in een opwelling weer eens wilde uitmaken. Niets veranderlijker dan een Kreeftje. 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Jij bent overal en nergens te vinden. Behalve dat je voortdurend op pad bent, ben je ook nog continu online. Probeer je iets meer te ontspannen en ook wat tijd zonder gezelschap of social media door te brengen. Klinkt saai maar je hebt het echt even nodig. Hoezo moet je 24/7 bereikbaar zijn voor geleuter?

Samen: De tijd van bankhangen is voorbij. Tijd voor spanning en actie. Niet alleen in bed maar zeker ook daarbuiten en al helemaal op plekken waar jullie nooit eerder zijn geweest. Dit is een perfect moment om elkaar te motiveren, een doe-vakantie te boeken of samen op zoek te gaan naar spannende workshops. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Iemand die jij erg leuk vindt heeft alles in zich om jouw nieuwe partner te worden, ware het niet dat er iets is wat deze potentiële relatie behoorlijk in de weg staat. Het kan gaan om niet te pruimen schoonfamilie, een (te) drukke baan, een debiele hobby of een niet te overbruggen afstand. Sjaak Afhaak in 3,2,1…

Samen: Hoewel er verleiding op de loer ligt ben je wel nog steeds gek op je partner die alles voor je doet. Blijf sterk in je schoenen staan want deze misstap zou je wel eens je relatie kunnen kosten. Jammer, want de ander blijkt achteraf een stuk minder leuk dan je dacht met als gevolg spijt als haren op je doos. Moet je allemaal niet willen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je geniet van je vrijheid maar een beetje extra aandacht is natuurlijk ook best welkom. Gelukkig maar want je wordt op je wenken bediend. Mooie woorden sliden als glibberige naaktslakken je DM in. Nou dat hoeft nu ook weer niet. Je hebt aandacht en aandacht en van dit soort glijerige belangstelling krijg je behoorlijk het zuur.

Samen: Je eierstokken kunnen nu zomaar flink beginnen te rammelen met als gevolg een allesoverheersende kinderwens. Denk er nog even over na. Misschien heb je er al één waar je je handen al meer dan vol hebt of je hebt er nog geen en twijfel je of je überhaupt wel klaar bent om je vrijheid in te leveren. Zijn jullie allebei zeker van jullie zaak? Go for it.

Lees ook: Waarom uren bingewatchen goed is voor je relatie

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Een spontane ontmoeting brengt je volledig van je stuk. Is het echt of is het een droom? De enige manier om hier achter te komen is de sprong wagen en een date regelen. Hoe eerder je weet of dit jouw match made in heaven is, hoe eerder je verdere stappen kunt ondernemen. En zo niet, kost het je ook weinig moeite om het net zo snel weer los te laten. Tijd verspillen is zó 2020.

Samen: Jij en je lief lachen wat af deze week. Heerlijk, samen in je broek ploeteren van de pret. Daarnaast hebben jullie het vooral gezellig samen en is er weinig sprake van onvrede, irritaties of andere ergernissen. Gewoon een ontspannen week waarin weinig actie wordt ondernomen en dit helemaal prima is.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je bent in luv maar hebt de neiging om veel te hard van stapel te lopen waardoor je de ander afschrikt en deze er als een haas vandoor gaat. Alles wat je najaagt zal willen vluchten, Boog. Dat zou jij toch moeten weten, je bent er zelf namelijk ook allergisch voor. Laat even een paar dagen niets van je horen en hij of zij gaat je vanzelf missen. 

Samen: Op seksgebied is de boel een beetje aan het inkakken. Mogelijk als gevolg van drukke agenda’s en andere verplichtingen buitenshuis want qua liefde en aantrekkingskracht zit het nog steeds helemaal snor en baard tussen jullie. Niets aan het handje dus hoogste tijd om die handjes weer eens wat meer te laten wapperen. En de rest. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Een leuke uitnodiging is naar je onderweg die het begin kan zijn van een spannend avontuur. Misschien ontmoet je iemand op een feestje bij vrienden maar het kan ook goed zijn dat iemand je gewoon lekker rechtstreeks mee op date vraagt. Durf ervoor open te staan en zeg gewoon ja. Kan jou het schelen, nee zeggen kan altijd nog. 

Samen: Tussen jou en je lief gaat het momenteel super goed waar je ook erg blij om bent. Jullie trekken meer naar elkaar toe, voeren betere gesprekken en de seks gaat er ook nog op vooruit. Misschien helpt het dat je niet overal zoveel bij nadenkt en gewoon geniet van het moment. Vooral lekker blijven doen. 

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen