Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #3

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #3

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

16 januari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

16 januari 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Aan aandacht geen gebrek. Sodeju! Je inbox ontploft bijna en wat is er aan de hand met al die likes op je Insta? Geniet van de belangstelling, maar voorkom dat je naast je schoenen gaat lopen. Goed, je bent een lekker ding en je nieuwe look doet ook veel goeds maar het binnenkantje maakt het of breekt een mooie uitstraling.

Samen: Het blijft lastig, maar een goed gesprek is ook deze week geen overbodige luxe. Laat elkaar rustig uitpraten, blijf geduldig naar elkaar luisteren en probeer te allen tijde een gulden middenweg te vinden in plaats van je eigen wil erdoorheen te persen. Dat geldt trouwens voor allebei. Maar vooral voor jou.

Lees ook: Dit gebeurt er met je lichaam als je lange tijd geen seks meer hebt

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je leert leuke nieuwe mensen kennen, maar een nieuwe liefde zit er nog niet tussen. Hoeft ook niet, je vindt het wel even best zo. Door je grappige opmerkingen en je scherpe grappen sta je sowieso in de belangstelling, waar je erg van geniet. Toch vind je het heerlijk om daarna weer alleen naar huis te gaan en daar even niét te hoeven praten. 

Samen: Het vertrouwen tussen jou en je geliefde neemt toe. Issues uit het verleden doen niet meer ter zake en als er al sprake was van een strijdbijl, kan deze nu six feet under worden begraven. Een heerlijk ontspannen weekje met veel gezelligheid, leuke gesprekken en geile seks. Hatsjikidee.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je zou het best leuk vinden om weer samen met iemand te zijn, om weer eens echt bij iemand te kunnen horen. Hierbij vind je het belangrijk dat iemand serieus is, maar niet saai, en in is voor spannende seks zonder eraan verslaafd te zijn. Ja, want dat type ken je ook. Wippen om het wippen. Die hoef je dus niet. Je heet tenslotte geen Nijntje.

Samen: Je voert deze week niet alleen goede gesprekken met je lief, hij of zij weet je ook nog echt te inspireren! Dat is waardevol, een partner die niet alleen met je meedenkt maar er ook nog af en toe iets nuttigs uit gooit. Verder bloeit de liefde steeds meer op tussen jullie. Ook leuk.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel je helemaal niet op zoek bent naar een nieuw blok aan je been gebeurt er deze week toch iets waar je hartje even sneller van gaat kloppen. Met de nadruk op 'even' want je bent er ook zo weer klaar mee maar toch is het leuk. Even die spannende flirt tussen de bedrijven door. Zo. En nu weer aan je werk.  

Samen: Je hebt behoefte aan een beetje spanning, maar dan wel zonder je partner te besodemieteren want dat verdient hij of zij natuurlijk niet. Enige optie, meer variatie aanbrengen in de seks met je eigen lief. Doe alsof hij of zij iemand anders is en ga eens voor een spannend rollenspel. Hitsig kostuumpje erbij, genieten geblazen!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Via via leer je iemand kennen waar je niet direct een relatie mee zou willen, maar wel iets anders mee zou willen doen. En dat gaat dan ook gebeuren want jouw wil is behoorlijk wet deze week. Wet and wild, zullen we maar zeggen. Hoe dan ook, je krijgt je zin, dus geniet ervan. Voor zolang het duurt. 

Samen: Jij en je geliefde zijn toe aan iets nieuws. Op een gegeven moment kom je op een punt dat je alles al eens gedaan hebt en dat is nu. Weinig verrassingen meer onder de zon en dus ook niet tussen de lakens. Misschien is dat het ding en is het een idee om het eens buiten het bed te doen. Of wel in bed, maar op een andere manier. Diepe, duistere fantasieën? Iemand?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Via de chat heb je contact met iemand die je weliswaar leuk vindt, maar die niet het gevoel in je losmaakt dat je wil voelen. Het zit meer in de net-niet-sfeer waardoor je twijfels hebt of je ermee moet doorgaan of niet. Het gekke is dat je het contact gaat missen wanneer je ermee zou stoppen. Het is niet zo zeer de persoon, maar vooral de aandacht die je leuk vindt. 

Samen: Je hebt een superleuke relatie en ook een dito partner. Desondanks heb je behoefte aan iets meer ruimte voor jezelf en wellicht ook zelfs iets meer vrijheid binnen de relatie. Dat betekent niet direct dat je met Jan en allemaal de horizontale tango wil doen, maar wel dat je iets minder in je nek gehijgd wil worden als je met iemand praat of naar iemand kijkt. Komen we bij punt twee. Succes!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Er is weinig sprake van romantiek om van verliefdheid nog maar te zwijgen. Toch is er iemand met wie je contact hebt, maar meer dan een contact zou je het ook niet willen noemen. Het enige dat goed is tussen jou en hem of haar is de seks. Nou ja. Dat is altijd nog beter dan niks. 

Samen: Jij en je lief zijn deze week zo hitsig als de hel. Punt. Meer valt er eigenlijk ook niet over te zeggen. Zodra jullie de mogelijkheid hebben duiken jullie tussen de lakens. En waarom ook niet. Jullie zijn stapeldol op elkaar, vinden elkaar woest aantrekkelijk en het is er ook nog het weer voor. Enjoy!

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je bent behoorlijk in trek Leeuw, de keuze is reuze zullen we maar zeggen. Niet bijster origineel, maar het is wel wat er nu aan de hand is. Er liggen meerdere kapers op de kust en aan jou de keuze wie er met de trofee vandoor mag gaan. Leer de gegadigden wel eerst wat beter kennen, want als je eenmaal gekozen hebt is de ander gevlogen. 

Samen: Bereid je maar voor op flink wat gedoe binnen de relatie. De kans dat jij je oog op iemand anders laat vallen is behoorlijk aanwezig. Niet alleen ben je gevoelig voor positieve aandacht, het is ook nog eens de persoon van wie je deze krijgt momenteel. Dat is potjandorie wel heul erg jouw type. Gevaarlijk!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Iemand vindt jou echt véél meer dan gewoon leuk, maar je bent zo druk met andere dingen dat je het niet eens in de gaten hebt. Jammer, want het is iemand die best eens heel goed bij je zou kunnen passen. Zonder dat je het weet heb je hem of haar al helemaal om je poezelige vingertje gewonden. 

Samen: Niet alleen de liefde tussen jou en je partner bloeit weer op, ook de fysieke aantrekkingskracht neemt toe. Jullie zoeken elkaar steeds vaker op, sturen elkaar spannende appjes en gaan in de avond steeds vroeger naar bed. En in een heel gekke bui zelfs midden op de dag. Holadijee!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je flirt er als een malle op los maar zodra iemand de spreekwoordelijke riem aantrekt ben je pleite. Je vindt bijna alles best zolang je maar niet wordt geclaimd. Kennelijk straal je dit aan alle kanten uit want ze houden zich aardig aan jouw 'regels'. Wel de lusten, niet de lasten. Dikke vette prima.

Samen: Tussen jou en je lief zit het helemaal snor. En baard ook! Jullie staan dichter bij elkaar en het vertrouwen is groter dan ooit. Dit zou zelfs zomaar een goed moment kunnen zijn om samen de volgende stap te nemen. Ga Insta-official, trek bij elkaar in, ga op zoek naar een ruimere woning of neem een labradoodle. Lees ook: In je genen: 6 momenten waarop je net je moeder bent

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Meestal ben jij de grillige binnen de relatie, maar deze week ontmoet je iemand die jou in dit geval een flinke spiegel voorhoudt en je misschien zelfs een koekje van eigen deeg geeft. De ander is minstens zo onvoorspelbaar als jijzelf waardoor je geen idee hebt waar je met hem of haar aan toe bent. Hmmm… interessant.

Samen: Het ene moment is het prettig en gezellig terwijl het er op het andere moment zomaar gespannen en onrustig aan toe gaat. Een week van hoge pieken, diepe dalen en alles daartussenin. Natuurlijk ligt het alleen maar aan je partner en ben jij slechts het zielige gebeten hondje. Nee. Natuurlijk niet. Tactloze Truus die je bent.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Als je al zulke hypergevoelige voelsprieten hebt, kun je deze ook beter maar goed gebruiken. Deze week komen er meerdere mensen op je pad die iets van je willen alleen is de ene bedoeling zuiverder dan de ander. Gelukkig kost het jou geen enkele moeite om de beschimmelde framboos eruit te filteren. 

Samen: Jij en je lief zitten boordevol nieuwe ideeën die jullie ook het liefst gisteren zouden uitvoeren. Helaas heeft een en ander tijd nodig om tot ontwikkeling te komen en een zak met geld zou ook best helpen. Alle mooie dingen hebben tijd nodig om te groeien. Ook jullie spaarrekening.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen