Gebruik het in je voordeel: tijdens een orgasme manifesteer je het beste

Body & Mind

Gebruik het in je voordeel: tijdens een orgasme manifesteer je het beste

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

26 september 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

26 september 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Geen zin in de hele poespas rondom manifesteren, wél zin om je dromen aan te trekken? Snappen we. Heb jij even geluk dat er een nieuwe manifestatie trend rond gaat waarbij klaarkomen het enige is wat je hoeft te doen.

Als je dan toch al bij je scharrel langsgaat, je vibrator uit de la trekt of met je partner in bed kruipt, kun je er net zo goed optimaal gebruik van maken. Wij schatten de kans om ons droomleven te manifesteren ineens een stuk hoger in.

Lesje manifesteren Even een 101-lesje spiritualiteit. Wil je succesvol manifesteren, dan is het belangrijkste dat je op een 'hoge frequentie' zit. Op dagen dat je je down voelt, heb je een lage frequentie, en op dagen dat je lekker in je vel zit, is-ie hoog. Volgens wetenschappers en filosofen is het zo dat je dingen aantrekt die dezelfde frequentie hebben als jij. Zit jij op een hoge vibratie, dan zul je dus meer positiviteit aantrekken, à la de law of attraction.

Lees ook: Wat jij deze zondag gaat doen? Wij weten het wel: masterdaten

Nu kun je vast al raden wanneer die vibratie op z'n allerhoogst is. Juist, ja. Tijdens een orgasme. Al die energie komt er in één keer uit, maar waarom zouden we die nog langer verloren laten gaan? Aan de bak moet je. 

De O-methode: zo zit het In plaats van dat je dus je manifestaties moet opschrijven, verbranden of in een moodboard moet knallen, gebruik je de energie die vrijkomt op het moment dat je klaarkomt. 'Het is een frequentie die heel moeilijk te bereiken is, maar dat lukt wel tijdens een orgasme,' zegt Sarah Per, manifestatiecoach en content creator op TikTok. Ze was de eerste die de O-methode op het platform introduceerde en noemt het 'de krachtigste manier om te manifesteren'. Is je vibrator al opgeladen?

Lees ook: Tindertrauma: 'Ik moest op zijn bed liggen zodat hij naar mijn kuiten kon kijken'

Bij deze methode draait het allemaal om visualiseren. Op het moment dat je klaarkomt, beeld je je in dat al je dromen werkelijkheid zijn en dat je al je doelen hebt gehaald. En voilà, je hebt succesvol gemanifesteerd. Volgens manifestatiecoach Sarah werkt de O-methode het beste om liefde aan te trekken, maar ook als je geld wilt manifesteren kun je met deze methode de handen uit de mouwen steken. We gaan rijk worden.

Hey, en als het niet werkt? Dan bleef het bij enkel een orgasme. Ook mooi meegenomen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen