Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #12

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #12

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

20 maart 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

20 maart 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Flirten gaat je prima af deze week. Niet alleen je technieken zijn onweerstaanbaar, er is ook nog iemand in je omgeving op wie je ze echt graag wilt toepassen. De kans dat hier een echte relatie uit voortvloeit is groter dan je denkt dus waag deze kans. Het liefst gisteren.  Samen: De gevoelens voor elkaar worden sterker. Zeker als er nog niet zo lang geleden sprake was van ergernis en irritatie blijkt nu maar weer hoe leuk je je lief eigenlijk nog steeds vindt. Gelukkig maar dat jullie nog bij elkaar zijn want af en toe had je echt de neiging om er een dikke vette punt achter te zetten. Helemaal klaar mee. Niet dus. Lees ook: Een goed humeur en hoog libido: zo gebruik je je cyclus in je voordeel

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je hebt zo’n zin in een heet avontuurtje of wilt zó graag een nieuwe relatie, dat je iets te enthousiast te werk gaat. Tuurlijk, als je jezelf niet laat zien weet de ander ook niet dat je bestaat maar je bent nu wel heul erg in zijn of haar face. Doe even een stapje terug en laat een week niets van je horen. Een week ja. Je leest het goed. Even afkicken. 

Samen: Met het oog op een bepaalde situatie ben je nogal zeker van je zaak en vind je dat je partner er hetzelfde over moet denken als jij. Verrassing, dat doet hij of zij niet. Hoewel je een natuurtalent bent in drammen zal dit nu vooral een averechts effect hebben. Je lief vindt namelijk dat hij of zij ook een eigen mening mag hebben. Tss.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je ontmoet meerdere nieuwe mensen waar je een leuke klik mee hebt. Vooral in het uitgaansleven is de kans groot dat je iemand tegen het lijf loopt met wie je niet mee raakt uitgepraat. Nou ja, misschien alleen even tijdens de seks die erop volgt want de aantrekkingskracht tussen jullie is enorm. 

Samen: Jij en je partner hebben het super fijn samen en dit mag de hele wereld weten. Breed uitgemeten fotosessies, compleet met halve chicklits over het onderwerp ‘jullie’ vullen dagelijks je Insta. Weet je Stier, de beste relaties zijn die waar je juist nooit iets over ziet of hoort. Iets om over na te denken?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je zit lekker op je praatstoel en knoopt dan ook met gemak met iedereen een praatje aan. Het wordt een gezellige week maar een nieuwe liefde zit er helaas nog niet in. Waar je aantrekkelijke wezens hoopt tegen te komen loopt helaas niet veel soeps rond. Gelukkig kun je wel met ze lachen. Of in sommige gevallen óm ze lachen.

Samen: De communicatie met je lief is prima. Er wordt niets opgekropt of achtergehouden, wat zorgt voor open en aangename gesprekken. Verder doen jullie nu liever iets samen dan apart van elkaar. Zelfs als jullie met een groep vrienden weggaan zoeken jullie elkaar voortdurend op. Een beetje klef, maar wel lekker. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Hoewel je in het begin een beetje verlegen bent ten opzichte van iemand die je heel erg leuk vindt slaat na een chat of gesprek de sfeer al snel om naar spannend en opwindend. Juist je afwachtende houding wordt als mysterieus ervaren en prikkelt de ander om je graag beter te willen leren kennen. 

Samen: De grens tussen liefde en haat is behoorlijk dun deze week. Waar jullie elkaar het ene moment het schijt toewensen, sleuren jullie elkaar het andere moment aan de haren de slaapkamer in. Als jullie die plek al halen. Een weekje van pieken en dalen die jullie uiteindelijk ook weer wat dichter bij elkaar brengt. 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Hoewel je alleen maar vriendelijk wilt zijn denkt iemand in je omgeving dat je meer wilt dan dat. Er kunnen nu twee dingen gebeuren. Of diegene bazuint rond dat je hem of haar hebt proberen te versieren, óf hij of zij raakt tot over de oren verliefd en probeert jóu te versieren. Beide opties wil je niet dus beter maar iets minder lief lachen deze week. 

Samen: Een beetje meer wederzijds geduld en begrip is nodig en wellicht ook wat meer wederzijds respect. Er wordt deze week nogal wat uitgeflapt met als gevolg spijt achteraf. Zeg gerust eerlijk wat je vindt of voelt maar dan wel zonder de ander te beledigen. Echt, dit voegt totaal niets toe. Integendeel.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Het boeit je vrij weinig of er eerdaags wel of geen nieuwe liefde komt opdraven. Juist deze nonchalante houding maakt je onweerstaanbaar aantrekkelijk en gewild. Het zal allemaal wel en daarom willen anderen juist je interesse wekken. Eigenlijk komt het erop neer dat je een uitdaging bent.

Samen: Je doet graag iets extra’s voor je lief en dit is wederzijds. Jullie gaan een liefdevolle week tegemoet waarbij veel rekening gehouden wordt met elkaar. De relatie is stabiel en jullie zelf gelukkig ook. Wat fijn is, aangezien dit nog niet zo heel lang geleden nog wel anders was. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Hoewel je open staat voor de liefde en het je best wel weer leuk lijkt om een wasmand met iemand te delen, is er momenteel bar weinig dat jouw interesse kan wekken. Het uiterlijk is natuurlijk niet het allerbelangrijkst maar je moet het er uiteraard wel op kunnen. Dat is met het oog op het huidige aanbod niet het geval. 

Samen: Je partner zit kennelijk wat minder prettig in zijn of haar vel en heeft verschrikkelijk lange tenen. Je hoeft je maar even te bewegen en je staat er bovenop. Alles wat je nu zegt is bij voorbaat al fout dus bespaar je de moeite. Probeer conflicten te vermijden en toon alle begrip, ook als je dit niet hebt. 

Lees ook: Waarom uren bingewatchen goed is voor je relatie

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Dit is een ideale week voor friends with benefits dus als je nog ergens een potentiele friend with benefit in je bestand hebt staan, is dit hét moment om hem of haar weer eens een gezellig appje te sturen. Gooi wel een ijzersterke openingszin, dit is geen goed moment voor laffe hap uitspraken als ‘tijd geleden’ of nog erger: ‘hey, leef je nog.’ Niet. Doen.

Samen: Het groene monster staat weer eens aan je deur. Of moeten we zeggen ‘nog steeds’? Jaloezie en bezitsdrang spelen je parten en dit is niet de eerste keer. Maak je niet druk, Scorpio. Dat er iemand interesse toont in jouw partner wil niet zeggen dat jullie nu meteen de spullen moeten gaan verdelen. Ténzij jij je laat kennen en er een totaal onnodig drama van maakt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: De aandacht op de socials neemt een beetje af of in elk geval van degenen van wie je aandacht wilt. Jammer, maar een poosje minder posten werkt in dit geval beter dan dagelijks ladingen foto’s bulken. Maak bepaalde mensen een beetje nieuwsgierig naar je en de belangstelling neemt vanzelf weer toe. Less is more!

Samen: Jij en je partner hebben het leuk samen en met anderen. Waar jullie graag af en toe samen de rust op zoeken staan jullie ook open voor een gezellig avondje met vrienden. Kortom, alles gaat zijn gangetje, er pakken zich geen donkere wolken boven de relatie samen en het zonnetje schijnt. Daarover gesproken, hebben jullie de zomervakantie al geboekt?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je gaat een avontuurlijk weekje tegemoet waarin je uit diverse hoeken spannende flirts kunt verwachten. Sta hier gerust voor open want de kans dat er een leuke date uit voortvloeit is zeer aanwezig. Je bent nu zelfs iets minder kieskeurig dan anders wat de kans op een leuke klik groter maakt. Love is in the air en niet zo’n beetje ook.

Samen: Jullie seksleven krijgt deze week een enorme boost en dit is geen overbodige luxe. De neutrale 'wip omdat het moet maakt' plaats voor de ranzige neukpartij omdat het kan. Nieuwe standjes, opwindende experimenten, geile speeltjes, ondeugende rollenspellen, kom maar door! (En klaar.)

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Kijk deze week vooral even verder dan je neus lang is. Op meerdere vlakken kun je nu behoorlijk teleurgesteld raken. Iemand kan waanzinnig knap zijn op de foto maar in real life zomaar een catfish blijken. Of iemand die je al een poosje kent blijkt er plotseling een dubbele agenda (of persoonlijkheid) op na te houden. Kortom, wees voorzichtig. 

Samen: Onbegrip en misverstanden zijn deze week eerder regel dan uitzondering. Toch blijkt het na een goed gesprek allemaal wel mee te vallen en worden de dingen vrij snel opgehelderd. Maar ja, dan moeten jullie ook wel even rustig de tijd nemen om met elkaar te praten én naar elkaar te luisteren. En dat is dus het ding momenteel. Geen tijd en geen geduld.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen