Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #11

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #11

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

13 maart 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

13 maart 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je leert nu de meest bizarre types kennen die ook nog eens je interesse wekken. Alles wat anders is dan anders vind je nu aantrekkelijk en zelfs het daten meer dan waard. Bereid je voor op een bijzondere week waarin je diverse avonturen zult beleven. Of er een blijver tussen zit is nog maar de vraag, maar je houdt er in elk geval een leuk verhaal aan over. Samen: Zowel jij als je geliefde zijn toe aan wat meer spanning in bed. Andere standjes, nieuwe speeltjes, opwindende experimenten. Als jullie durven is dit ook een perfect moment om jullie diepste en wildste fantasieën met elkaar te delen. Ook buiten de slaapkamer kunnen jullie het prima met elkaar vinden en proberen jullie meer samen te doen. Lees ook: Een goed humeur en hoog libido: zo gebruik je je cyclus in je voordeel

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Jouw nieuwe liefde is dichterbij dan je denkt. Het is zelfs goed mogelijk dat je hem of haar al kent maar (nog) niet ziet als potentieel relatiemateriaal. Toch is dit geen enkele reden om het niet met hem of haar te proberen. Degenen waarvan je dacht dat ze het wel waren bleken het ook niet te zijn, dus waarom geef je deze ‘underdog’ niet gewoon een kans? 

Samen: Gedoe op je werk maakt dat je weinig tijd hebt voor je geliefde. Behalve wanneer je over je werk wilt praten, dan is het wel mogelijk om een uurtje voor hem of haar uit te trekken. Gelukkig is dit allemaal maar tijdelijk en kunnen jullie binnenkort weer echt van elkaar genieten. Als het weer wat rustiger is op je werk. Of je een andere baan hebt. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je hebt een muurtje om je heen opgebouwd en bent niet van plan om die voorlopig te laten afbreken door wie dan ook. Pas wel op dat je niet al te veel in het verleden blijft hangen. Wat gebeurd is, is gebeurd. Niet leuk maar laat het niet ook nog eens je toekomst vergallen. 

Samen: Problemen die door anderen worden veroorzaakt raken ook jou en zorgen voor de nodige stress. Gelukkig is je partner er onvoorwaardelijk voor je en sleept je door deze vervelende periode heen. Na een goed gesprek met je lief lukt het je zelfs om je weer even te ontspannen. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je laat niet alleen je oog op iemand vallen, je besluit ook meteen maar een dikke move te maken. De grap is alleen dat niet de ander maar jijzelf de verrassing van je leven krijgt. Plotseling blijkt hij of zij een oude bekende van een bekende te zijn of misschien zelfs wel de ex van iemand die je goed kent. Hm. Apart. 

Samen: Je zit niet zo lekker in je vel en de eerste op wie je dit afreageert is je partner. Het is nu eenmaal zo dat we degenen van wie we het meeste houden het hardst kwetsen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat hij of zij het ook lekker vindt om zo voor saus uitgefoeterd te worden. Hoogste tijd voor een goed gesprek. En excuses. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Als je het wel eens leuk zou vinden om iemand te ontmoeten die echt hélemaal voor je gaat, is het misschien handig om die vrijblijvende, oppervlakkige en halfbakken contacten te blokkeren en je meer open te stellen voor een wat serieuzere kandidaat. Type geen woorden maar daden, zeg maar. 

Samen: Je werk slokt je helemaal op en laat weinig ruimte over voor ontspanning. Je partner weet hoe belangrijk je carrière voor je is, dus doet er verder niet moeilijk over. Toch mist hij of zij die speciale momentjes samen. Misschien toch maar wat extra je best doen voor wat quality time?

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je leert leuke nieuwe mensen kennen waar je een fijne klik mee voelt. Helaas is een klik niet hetzelfde als een vonk. Een ‘nee’ wordt helaas geen ‘ja’ dit keer. Ook niet als je hem of haar beter leert kennen. Nou ja, je vriendenkring uitbreiden is ook leuk. Ook al is het nu al een berenklus om al je sociale contacten bij te houden.

Samen: Het gaat super goed tussen jou en je lief. Er worden niet alleen goede gesprekken gevoerd, jullie hebben samen ook nog de grootste lol en de beste seks. Beter dan dit wordt het haast niet dus houd dit vooral vast en geniet ervan. Is de liefde nog pril, dan is dit een goed moment om het officieel te maken of een volgende stap te zetten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Dat het even niet lukt in de liefde wil niet zeggen dat je niet op andere manieren plezier kunt maken. Focus je niet op dat wat er niet is, maar op wat je wel hebt. Leuke hobby’s, sport, vrienden. En neem even een Insta-break. Al dat gemekker in die verhalen, lekker belangrijk. Kijk wat meer om je heen, wie weet wie je zomaar tegenkomt.

Samen: Het is geen overbodige luxe om weer een beetje meer je best te doen voor je partner. Als je niet wilt dat de sleur erin sluipt of dat de dingen al te vanzelfsprekend worden is dit een goed moment om weer even extra aandacht aan elkaar te besteden. Gelukkig is de liefde nog volop aanwezig dus al te veel moeite kost het vast niet. Misschien een beetje geld, dat wel.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je bent wel een beetje klaar met het huidige aanbod. Dertien in een dozijn types met negen van de tien keer dezelfde doorsnee uitspraken, grapjes en opmerkingen beginnen je aardig de keel uit te hangen. Het liefst wil je iemand met een interessante baan, fame, aanzien of iets anders waar je een natte onderbroek van krijgt. Als jij hetzelfde hebt te bieden moet het lukken toch! Kwestie van de juiste plekken bezoeken.

Samen: Houd je bij de feiten en haal er niet allerlei andere zaken bij die totaal niet relevant zijn. Je hebt nogal de neiging om allerlei zijpaden in te slaan tot en met alle zesendertig exen van je partner aan toe. Die doen nu duidelijk niet ter zake. En stop ook met die hele kudde te checken op allerhande socials, waar gaat het over?!

Lees ook: Waarom uren bingewatchen goed is voor je relatie

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Pas op met wat je zegt of doet. Iemand in je omgeving verwart vriendelijkheid met verliefdheid en is ervan overtuigd dat je zijn of haar soulmate bent. Dit is nu juist het type waar je niets mee te maken wilt hebben. Als je geen behoefte hebt aan een stalker in je leven kun je al te grote ellende voorkomen door hem of haar per direct overal te blokken. 

Samen: Jullie relatie gaat met sprongen vooruit. Jij en je lief worden steeds gekker op elkaar en nemen ook steeds vaker de tijd om samen leuke dingen te ondernemen. Ook is dit een goed moment om financiële zaken te regelen. Zeker als jullie samen verder willen kan het geen kwaad om alvast na te denken over de (naaste) toekomst. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Iemand uit het verleden neemt weer contact met je op. Het kan gaan om een ex waarvan je dacht dat je er klaar mee was, maar het kan ook een oude vriend(in) zijn waar je al heel lang geen contact meer mee hebt gehad. De kans dat een oude liefde weer opbloeit is groot dus neem gerust de uitnodiging aan.

Samen: Hoewel jij en je lief zich nog steeds enorm tot elkaar aangetrokken voelen, kan het geen kwaad om even een open en eerlijk gesprek te voeren over bepaalde zaken die jullie dwars zitten. Natuurlijk is het risico van ruzie aanwezig, maar de kans op stomende goedmaakseks ook. Nou. Een geklaarde lucht en een spetterend orgasme, hoe erg kan het zijn.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je zit lekker in je vel, zit vol zelfvertrouwen en geniet volop van je vrijheid. Dit is niet het juiste moment om een nieuwe verbintenis aan te gaan. Liever ga je fijn je eigen gang en maak je lol met je vrienden. Ook staat de thuisbezorgd service regelmatig voor de deur. Netflixen doe je natuurlijk niet met een waffel vol witlof. Pizza wil je. En döner. En wok.

Samen: Hoewel jij en je lief anders over bepaalde zaken denken valt er redelijk met elkaar te communiceren. Sterker nog, na het een en ander te hebben uitgesproken gaan jullie samen lekker (uit) eten of iets anders leuk doen. Daarbij ben je ook nog eens in een gulle bui dus de kans dat er een cadeautje voor je partner in zit is ook nog eens aanwezig. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Flirten vind je prima, zolang het daarbij blijft. Voor een one-night-stand sta je ook open maar wel op voorwaarde dat je daarna niet alsnog geclaimd of op welke manier dan ook wordt lastig gevallen. Als de ander zijn of haar best heeft gedaan zit er misschien zelfs nog wel een afspraakje in maar in dat geval neem jij het initiatief. Zo dan. Anders koop je gewoon even een dildo.

Samen: Het is een klein beetje saai momenteel tussen jou en je lief maar eerlijk gezegd geniet je ook wel van de rust die dit met zich meebrengt. Even geen gedoe of bezoek. Gewoon alleen jij en je partner (en eventueel rond hobbelend kroost) lekker ontspannen in jullie hut. Het leven is zo druk als je het zelf maakt. 

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen