Sexy time - De hemelse date #11: Zo ben ik nog nooit gekust

Body & Mind

Sexy time - De hemelse date #11: Zo ben ik nog nooit gekust

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

4 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Gepubliceerd op

4 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Zijn handen zijn nu overal. Ik begin zwaar te hijgen. Dit gebeurt. Dit gebeurt echt. Voor het eerst in mijn leven laat ik iets gebeuren puur gebaseerd op mijn verlangen en lusten.

Ik heb niet genoeg tijd gehad om dit te overdenken. Niet alle voors en tegens tegen elkaar afgewogen. Er is geen gisteren, morgen of vandaag. Er is alleen dit moment nu en ik geef me aan hem over.

Ik ga over de grens van wie ik dacht dat ik was en wie ik blijkbaar ben. Niks aan dit voelt onnatuurlijk, maar wel verkeerd. Dit mag niet, kan niet, maar waarom wil ik het toch zo graag? Waarom voelt dit alsof ik eindelijk iets doe wat ik echt wil.

Zijn tong vult mijn mond en ik proef zijn dwingende geilheid. Zo ben ik nog nooit gekust. Zelfs in de eerste weken met Erik heb ik dit nooit zo ervaren. Ik voel me een weerloze prooi die in de klauwen gelopen is van haar grootste vijand, maar dan wel vrijwillig.

Hij bijt zachtjes op mijn lip, zuigt zich vast aan mijn mond. Zijn grote handen knijpen in mijn borsten en een pijnlijke, oh zo heerlijke rilling trekt over mijn lijf. Ik hap naar lucht en graai om me heen naar zijn hete lichaam, dat onder mijn aanraking aanvoelt als een stevige, harde vleesmassa.

'Denk niet dat ik dit iedere dag doe. Alsjeblieft. Denk niet slecht over mij.'

Hij hijgt in mijn oor en ik zou zweren dat ik nu al in mijn slipje klaargekomen ben.

'Dit doe jij. Dit doe jij met mij. Ik wil je. Ik wil je zo graag. Hoe ver mag ik gaan? Mag ik in je? Mag ik je alles voelen?'

Mijn hoofd tolt van geilheid.

Hij pakt me bij mijn haren en trekt mijn hoofd iets naar achteren.

'Kijk me aan.'

Ik open mijn ogen die klaarblijkelijk dicht zaten.

'Zeg stop als ik te ver ga. Zeg het me, want ik heb mezelf niet meer in de hand.'

'Niet stoppen, alsjeblieft, niet stoppen.'

Zijn blik staat nu slinks en stout en ik voel hoe zijn grote hand via mijn onderbuik mijn slipje in glijdt. Ik slaak een kreet en voor ik het weet duwt ie zijn vingers bij me naar binnen. Ik ben zo nat dat het moeiteloos gaat en ik niet eens met zekerheid kan zeggen hoeveel het er zijn. Ik klem mezelf strakker tegen zijn lijf aan en beweeg mee met zijn ritme.

'Aaaaaagh.'

Ik houd het niet meer en gil het uit. Geen idee hoe hij het voor elkaar krijgt, maar zijn duim drukt nu behendig op mijn inmiddels harde knop. Snel smoort hij mijn geluid met zijn woeste vlezige tong en verschrikt kom ik schokkend klaar. Het zweet prikt op mijn slapen en tussen mijn borsten. Mijn lijf is oververhit en probeert zichzelf weer kalmte toe te spreken, als hij me behendig omdraait en mijn beide handen tegen de muur aan positioneert.

'Ik ga je nemen. Zeg me als ik moet stoppen. Maar ik moet je voelen. Ik moet.'

Ik kan geen woord uitbrengen, maar ik wil hem. Ik wil alles wat hij ook wil.

'Zeg het me. Zeg het nu.'

Ik slik, kom enigszins op adem en kijk nu achterom.

'Niet stoppen. Doorgaan. Ik wil je voelen.'

In een harde ruk trekt hij mijn slipje naar beneden en ramt ie zichzelf bij me naar binnen. Zijn hand weer voor mijn mond. Het geluid van zijn begeerte maakt me gek. Ik ben zonet nog gekomen, maar ik voel dat mijn tweede orgasme eraan zit te komen. Zijn lul beweegt zo heerlijk in me en raakt mijn plekje zo goed, dat ik bang ben mijn verstand te verliezen.

Ik laat het gebeuren. Ik laat me nemen door een ander. Ik kom voor de tweede keer klaar en ik wil het. Ik doe het met volle overtuiging. Dit is vreemdgaan. Dit is zo fout. Dit is vreselijk slecht. Hoe kan ik mezelf ooit nog in de spiegel aankijken. Ik bedrieg een man waar ik van hou. Maar ik kan niet stoppen. Ik wil niet stoppen. Ik heb mezelf nooit zo gehaat, maar tegelijkertijd mezelf zo puur en vrij gevoeld.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen