Tindertrauma: 'Hij viel in slaap tijdens de eerste date'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Hij viel in slaap tijdens de eerste date'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

15 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

15 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2023 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: de date van Rosita viel in slaap.

Rosita (30): 'Als twintiger had ik een periode waarin ik veel op Tinder zat. Ik weet nog goed dat ik een match had met Pascal. Na wat berichtjes over en weer besloten we op date te gaan: eerst een drankje doen en daarna de bioscoop. Altijd goed.

Tijdens het drankje merkte ik al dat Pascal niet bij mij paste. We hadden weinig overeenkomsten en het gesprek liep niet zo vlot als ik hoopte. Daarom gingen we na het drankje toch richting de bioscoop. Ik had van tevoren al plekken gereserveerd, maar zodra we de zaal binnenliepen, besloot Pascal zomaar dat hij ergens anders wilde zitten. Ik vond dat raar, ik had toch gewoon goede plekken gereserveerd?

Lees ook: Tindertrauma: 'Tijdens onze eerste date gingen we op visite bij zijn broer'

Mijn date wilde per se ergens anders zitten, dus ik ben maar gewoon naast hem gaan zitten. Wat moest ik dan? We waren immers samen op een date. Uiteindelijk kwamen er mensen binnen die de plekken hadden gereserveerd waar wij zaten. Na wat gemok gingen we eindelijk op de juiste plekken zitten.

In de tussentijd was ik behoorlijk afgeknapt, maar toen hij tijdens de film ook nog eens in slaap viel was de maat vol. Vanaf dat moment besloot ik officieel: dit gaat 'm absoluut niet worden.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Meer lezen