Tindertrauma: 'Plotseling vertelde hij dat hij van wurgseks hield'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Plotseling vertelde hij dat hij van wurgseks hield'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

8 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

8 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2023 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: de date van Manon die van wurgseks hield.

Manon (27): 'Ik weet nog goed dat ik Andy een jaar geleden tegenkwam op Tinder. Hij had een knappe kop en een geinige bio, dus ik besloot naar rechts te swipen. Andy bleek mij ook leuk te vinden, want kort daarna hadden we een match. Bingo!

Tijdens het chatten klikte het, dus we wisselden redelijk snel nummers uit. Daarna volgde een eerste date. Samen een hapje eten kan geen kwaad dacht ik nog. Dat is redelijk safe. Nou, daar had ik mezelf dus flink in vergist. Samen een hapje eten kan wel degelijk kwaad. De avond begon gezellig, maar kreeg ineens een hele andere wending nadat we eten hadden besteld. Andy vertelde dat hij katholiek was, waarop ik grappend antwoordde of hij niet gelijk moest trouwen en waar mijn ring bleef. Daarop antwoordde hij doodserieus dat hij wel een cockring thuis had liggen.

Lees ook: Tindertrauma: 'Tijdens onze eerste date gingen we op visite bij zijn broer'

Ik vond het nogal een ongepaste opmerking. Hallo, we zaten middenin in een klein restaurant dat ook nog eens redelijk vol zat. Ik besloot er verder niet op in te gaan en praatte er overheen. Toch wist meneer van geen ophouden. Zodra het eten op tafel kwam, ging hij verder. Hij vertelde dat hij zijn seksuele voorkeuren aan het ontdekken was en dat hij erg van wurgseks hield. Mijn eetlust verdween direct en ik had geen idee wat ik hierop moest antwoorden.

Met heel veel ongemak en tegenzin heb ik zo snel mogelijk mijn eten naar binnengewerkt. Nadat Andy had afgerekend, ben ik naar de trein gehold. Ik moest zo snel mogelijk weg daar. Volgens mij heeft Andy de hint begrepen, want deze shockerende date was de eerste en allerlaatste keer met hem.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Meer lezen