Tindertrauma: 'Ik werd in een date met een stelletje gelokt terwijl ik voor háár kwam'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Ik werd in een date met een stelletje gelokt terwijl ik voor háár kwam'

Carmen Felix
Door

Carmen Felix

Gepubliceerd op

29 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

29 maart 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2023 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Robin kreeg er twee voor de prijs van een.

Robin (29): 'Op Tinder heb ik aangegeven dat ik biseksueel ben. En iedere bi die op de apps zit weet dat je dan voortdurend wordt aangesproken door stelletjes waarbij een man en een vrouw op zoek zijn naar een tweede vrouw, voor een leuke avond. Prima voor af en toe, maar ik wil ook wel eens meer dan alleen seks met een stel. Ik zit ook op de apps omdat ik uiteindelijk graag een fijne relatie met één persoon zou willen. Dus toen ik aan de praat raakte met Jozefien was ik blij om eindelijk weer eens een connectie te hebben met iemand op Tinder. We hebben niet te lang gechat, uit angst om het van tevoren al een beetje te verpesten door te veel gelul. Ik heb al gauw geopperd om eens een biertje te drinken. Ik had er echt heel veel zin in, ging naar de kapper, trok weer eens iets leuks uit de kast en had zelfs een beetje een gek gevoel in mijn buik, sinds lange tijd.

Lees ook: Loes' date zou koken, maar zijn moeder had de lasagne gemaakt

Kom ik daar aan, zit ze met een man aan tafel. Ik vermoedde eerst helemaal niks. Als je een niet lelijke vrouw bent, komt het vaak genoeg voor dat mannen zich aan je opdringen en brutale dingen doen, zoals bij je aan tafel schuiven terwijl je op iemand wacht. Ik zag dat ze mij ook herkende, liep op haar af en gaf haar drie zoenen. Ik zei grappend 'moet ik je redden van deze gast?' en toen haar gezicht een beetje betrok had ik het kunnen weten. Ze stelde me voor aan Joris, haar partner. Daarna zei ze eigenlijk meteen al 'niet boos worden, we willen je iets vragen'. Ik voelde me echt goed bedonderd, maar ik had net een halfuur door de kou gefietst en wilde op z'n minst een drankje voor ik weer rechtsomkeert maakte, dus ik besloot ze aan te horen. Hun excuus: ze wilden al heel lang een trio maar alle vrouwen die ze benaderden en interessant vonden hadden geen interesse dus besloten ze maar voor de ambush-tactiek te gaan. Ik heb nog gevraagd of ze dat nou serieus een slim plan vonden, heb ze voor m'n biertje laten betalen en ben weggegaan. Jozefien heb ik meteen erna geblokkeerd.'

Heb jij ook een mooi, deprimerend of bizar Tinderverhaal? Kom maar door!

delen
Carmen Felix

Carmen Felix (35) is freelancejournalist, fervent twitteraar en schreef het boek Je kunt het ook nooit goed doen. Ze is onlangs moeder geworden van dochter Vesper. Elke maand schrijft ze een column voor &C Magazine.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen