Tindertrauma: 'Ik moest op zijn bed liggen zodat hij naar mijn kuiten kon kijken'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Ik moest op zijn bed liggen zodat hij naar mijn kuiten kon kijken'

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

20 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

20 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2023 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: de date van Elisa (42) had een kuitenfetisj.

'Ik was begin twintig toen ik online een leuke man leerde kennen van eind dertig. Na wat over en weer sms'en besloten we om bij hem thuis af te spreken. Gewoon een drankje doen en elkaar beter leren kennen. Behoorlijk spannend, want het was de eerste keer dat ik zoiets deed. Meestal sprak ik op neutraal terrein af. Dat ik duidelijke afspraken wilde maken wat betreft veiligheid begreep hij. Ik pakte na school de trein en hij zou me netjes weer thuisbrengen. Dat ik liever geen seks wilde, begreep hij ook. Hij zei zelfs dat hij het logisch vond dat dit mijn grenzen waren.

Toen ik binnenkwam, was mijn date net zo'n gentleman als online. We hadden het gezellig tot de sfeer na een paar drankjes omsloeg. Hij vertelde dat hij van vrouwenkuiten hield en hoe mooi ze eruit zagen als een vrouw hakken droeg. Tja, ieder zijn fetisj dacht ik nog. Kuiten kunnen ook heel mooi zijn. Toen hij begon te vertellen dat vrouwenkuiten het mooist zijn als ze op bed liggen, begreep ik gelijk welke kant hij op wilde. Ik moest op zijn bed liggen zodat hij naar mijn kuiten kon kijken. Nou, dat dacht ik dus mooi niet.

Lees ook: Tindertrauma: 'Hij liet de slaapkamerdeur open zodat zijn moeder hoorde dat we seks hadden'

Ondertussen begon mijn date steeds meer aan te sturen op seks. Ik herinnerde hem aan onze afspraak en hij raakte gelijk bozig en geïrriteerd. Eerst dreigde hij dat ik niet weg mocht en daarna riep hij dat ik maar lekker weg moest gaan en zelf moest uitzoeken hoe ik thuiskwam. Ik greep mijn spullen bij elkaar en stormde de deur uit, maar al snel kwam meneer achter me aan. Hij bond gelijk in en stond erop dat hij me thuis zou brengen. Na wat gesmeek, stemde ik in.

In de auto kregen we al snel weer ruzie. Mijn date vond dat ik mezelf aanstelde. Toen ik daar tegenin ging en zei dat hij mijn grenzen moest respecteren, zette hij zonder pardon de auto aan de kant en gooide hij mij eruit. Daar stond ik dan: in de nacht langs de kant van de weg, zo'n drie kwartier rijden verwijderd van mijn huis.

Uiteindelijk heb ik mijn beste vriend gebeld die mij ophaalde en thuisbracht. Hij was flink geschrokken, want ik had hem niet verteld dat ik een date had. De man in kwestie heb ik nooit meer gesproken. De volgende dag blokkeerde ik hem gelijk.

Hoewel ik er achteraf om kan lachen, besef ik me dat deze date behoorlijk mis had kunnen gaan. Ik heb er in ieder geval van geleerd: op deze manier daten doe ik nooit meer.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen