Tindertrauma: 'Hij liet de slaapkamerdeur open zodat zijn moeder hoorde dat we seks hadden'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Hij liet de slaapkamerdeur open zodat zijn moeder hoorde dat we seks hadden'

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

13 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

13 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2023 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: de date van Wieke (28) hield er tijdens de seks een wel een hele vreemde gewoonte op na.

Wieke: 'Bram leerde ik kennen via een online datingsite. Ik werd gelijk aangetrokken door de bos lange, blonde krullen die ik op mijn scherm zag. Het feit hij ook nog eens gitarist was, vond ik interessant. We hadden een match en raakten online aan de praat. Naast knap en muzikaal was hij ook nog eens grappig. Op onze eerste date gingen we bandjes kijken op een speciale muziekdag in de kroeg. Daar vond ook onze eerste zoen plaats, ik voelde echt al een beetje kriebels.

De tweede keer spraken we bij hem thuis af. Ik leerde direct zijn moeder kennen, omdat hij nog thuis woonde. De kennismaking vond ik persoonlijk een beetje ongemakkelijk. Zijn moeder onderworp me gelijk aan een kruisverhoor. Wie was ik? Wat deed ik? En kon ik überhaupt wel voor haar zoon zorgen?

Lees ook: Tindertrauma: 'Zijn huis was zo vies dat ik bijna moest kokhalzen'

In totaal zijn Bram en ik twee maanden samen geweest. We spraken bijna altijd bij hem thuis af, omdat hij soms overvallen kon worden door pleinvrees. Zijn relatie met zijn moeder vond ik vrij ongezond. Ze moest hem overal toe aanzetten: ze zei wanneer hij moest eten, hoe hij moest communiceren. Ik vond het ook vreemd dat ze alles met elkaar deelden, zelfs intieme details over hun seksleven. Het toppunt was echter toen hij zei dat hij de deur openliet, zodat zijn moeder kon horen dat we seks hadden. Ik dacht in eerste instantie dat hij een domme grap maakte toen ik vroeg of hij de deur niet dicht moest doen, maar het bleek echt zo te zijn. Zijn moeder deed namelijk hetzelfde als haar vriend langskwam. Waarom ze dat deden? Geen idee. Ik heb er gelijk een punt achtergezet, omdat ik het zo walgelijk vond.

Ik zei tegen hem dat het net leek alsof hij was getrouwd met zijn moeder en ik graag een volwassen, serieuze relatie wilde met minder ziekelijke neigingen. We hebben elkaar daarna nooit meer gesproken.'

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen