Tindertrauma: de date van Impje liet awkward vlogs van hemzelf zien

Body & Mind

Tindertrauma: de date van Impje liet awkward vlogs van hemzelf zien

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

25 januari 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

interview Fleur van Benten

Gepubliceerd op

25 januari 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

interview Fleur van Benten

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2023 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Impjes date liet awkward vlogs van zichzelf zien en uitte zijn teleurstelling van de afwijzing met een saunafoto. 

Impje (36): 'De wereld van online daten was voor mij helemaal nieuw. Na ongeveer drie maanden rondneuzen kwam ik Teun tegen op Happn. Het sprak me vooral aan dat hij een in z'n eentje op reis was geweest: lekker avontuurlijk en interessant. Zelf heb ik dat ook meerdere keren gedaan, dus dat vond ik helemaal top. Ik zag een match. Lees ook: Tindertrauma: de onenightstand die niet maar one night bleef Tijdens onze eerste date gingen we wat drinken, en Teun zat meteen helemaal op zijn praatstoel. Ik ben erg relaxed van mezelf, als iemand wil praten denk ik: praat maar, ik stel wel vragen. Maar zo erg als de waterval van Teunn had ik nog nooit meegemaakt. Elke keer als hij mij een vraag stelde, werd mijn zin midden in m'n antwoord gegijzeld en toverde hij het om tot zijn verhaal. Ik had al heel snel door: dit gaat 'm niet worden. Dus besloot ik het maar gewoon uit te zitten, dan had ik in ieder geval een leuk verhaal om aan vriendinnen te vertellen.  Het dieptepunt was halverwege de date, toen hij zijn telefoon onder mijn neus duwde om vlogs te bekijken die hij tijdens zijn reis in Oost-Europa had gemaakt. Die waren echt afschuwelijk. Gewoon tenenkrommend slecht. Hij lulde aan een stuk door over bier drinken uit een fontein, wat sowieso al een onderwerp is dat mij niet veel boeit. Ik heb zelf een achtergrond in de media en weet hoe een goede vlog eruit moet zien, dus dat maakte het alleen maar erger. Hij kletste gewoon een hele tijd voor de camera, zonder plan. Ik merkte ook dat hij verwachtte dat ik de vlog heel leuk zou vinden. Gelukkig heb ik heel veel ervaring voor de klas, dus ik ben het wel gewend om enthousiast te reageren op iets wat barslecht is.  Pas bij het afscheid kwam ik erachter hoe gezellig Teun het had gehad. Die kuste me namelijk vol op de mond. Ik dacht meteen: oh fuck, heb ik echt zoveel verkeerde signalen gegeven? Toen ik thuiskwam, had ik allemaal appjes binnen over hoe leuk hij het wel niet had gehad. Ik besloot hem maar gewoon in die waan te laten slapen.  Lees ook: Tindertrauma: Mia's date sloot zichzelf op op de wc om niet te hoeven betalen De volgende dag vloog ik naar Spanje en pas toen ik bijna ging boarden had ik genoeg moed verzameld om hem te vertellen dat de date toch niet zo'n succes was van mijn kant. Beetje laf, maar ja, je moet wat. Toen ik het vliegtuig uitstapte had ik meteen reactie terug: een foto van hem met ontbloot bovenlijf in de sauna met een speciaalbiertje in zijn hand en de tekst 'Je gooit de handdoek te snel in de ring, lieverd #jeweetnietwatjemist'. Nou Teun, jou kan ik missen als een boer met kiespijn. Want dit is echt de beste keus die ik heb gemaakt. Ik ben benieuwd of zijn truc überhaupt ooit bij iemand gewerkt heeft, dat iemand dacht: oh, een foto van een zwetende man met bier in de sauna, dan ga ik me toch bedenken. Ik heb in ieder geval niet meer gereageerd.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen