Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #47

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #47

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

20 november 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

20 november 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je vindt iemand aantrekkelijk die jou ook nog eens erg leuk vindt, maar het voelt toch niet helemaal goed om hier ook echt iets mee te doen. Natuurlijk kun je het gewoon een keer proberen, maar de kans dat de chemie ontbreekt die je zo graag wil voelen is groot.

Samen: Je worstelt met wat issues die niets met de relatie te maken hebben, maar alles met jezelf. Je partner kan dit op zichzelf betrekken, omdat je er liever niet over praat en wat afstandelijk en stil bent. Het is de hoogste tijd om open kaart te spelen. Dit zal voor jullie allebei opluchten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Net wanneer je denkt dat de liefde voorlopig niet voor jou is weggelegd, leer je iemand kennen die 'op papier' helemaal jouw type is. Niet alleen met het oog op het uiterlijk, maar ook nog qua karakter. En de ander ziet jou ook nog helemaal zitten. Ongelooflijke bofreet die je bent.

Samen: Jij en je lief gaan een fijne, rustige week tegemoet waarin er volop ruimte is voor serieuze gesprekken en het maken van nieuwe plannen. Verder maken jullie het thuis graag gezellig en gaat het er knus aan toe in de slaapkamer. Hoewel, knus. Zeg maar gerust behoorlijk intiem.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Als je kon sturen op wie je verliefd wordt of een knop had waarmee je bepaalde gevoelens aan en uit kon zetten, dan wist je het wel. Helaas is dit niet het geval en ben je nog steeds verliefd op iemand die dit hélemaal niet waard is. En dan is er ook nog iemand gek op jou waar jíj totaal niets mee kunt. Wat een gehannes.

Samen: Omdat het op je werk wat rustiger is deze week, is er meer tijd en ruimte om iets leuks met je partner te doen. Laat er geen gedoe met vriendinnen tussenkomen, die kunnen nu wel even wachten ook al denken ze zelf van niet. Vliegtuigstand is een fantastische optie als je even niet gestoord wil worden.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Op dit moment ben je vooral bezig om jezelf te beschermen tegen mispunten en kloothommels. Daar kun je per direct mee stoppen als je gewoon eens mensen zou daten die níet in grote koeienletters 'egoïstisch' op hun voorhoofd hebben staan. Voordat je met iemand afspreekt weet je negen van de tien keer al dat het bad news is en toch stap je erin. Hoeveel rode vlaggen wil je hebben?

Samen: De relatie gaat momenteel door een behoorlijke dip, maar dat wil niet zeggen dat er niets meer aan te doen is. Zolang je het nog een onprettig idee vindt als je partner een ander zou tongen, ben je er zeker nog niet klaar mee. Geen enkele relatie is altijd alleen maar gezellig en geen enkele partner is altijd alleen maar leuk. Ook jij niet.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Leuk dat iemand helemaal knotsgek op je is, maar zelf voel je het niet echt. Zolang de ander niet echt duidelijk avances maakt, kun je er tijdens jullie gesprekken prima tussendoor fietsen. Doet diegene dat direct of indirect wél? Dan kun je beter maar meteen iets droppen waaruit blijkt dat je geen interesse hebt. Voordat het écht ongemakkelijk wordt.

Samen: Hoewel de relatie hier en daar nog een beetje wiebelt en wankelt, staan jullie wel voor een beslissing die belangrijk kan zijn voor jullie toekomst. Luister niet alleen naar je gevoel, maar geef ook je gezond verstand even de ruimte. Wat zijn de voor- en nadelen en welke wegen zwaarder?

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #46

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Zonder dat je het zelf merkt, verval je tijdens het flirten en daten in oude gewoonten die je eigenlijk beter af zou kunnen leren. Kijk even van een afstandje naar wat je aan het doen bent en geef jezelf het advies dat je een goede vriendin zou geven als je haar zo bezig zag. Zo ingewikkeld is het niet.

Samen: Dat de communicatie momenteel even helemaal op zijn bakkes ligt, komt voornamelijk doordat jullie een beetje langs elkaar heen leven waardoor jullie langzaam maar zeker uit elkaar beginnen te groeien. Als dat niet is wat je wil, is dit het moment om in te grijpen. Wanneer zijn jullie voor het laatst gezellig samen uit eten geweest?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Er hangt liefde in de lucht, maar niet direct bij jou in de straat. Je vindt het verderop. Ga lekker uit met vrienden en vriendinnen en geef je ogen goed de kost. De kans dat je echt een lekker ding tegenkomt - die ook interesse in jou heeft - is zeker niet ondenkbaar.

Samen: Hoewel je partner stapeldol op je is en alles voor je over heeft, kun jij je zo nu en dan best wat koeltjes opstellen. Waarschijnlijk niet bewust, maar je doet het wel. Als het lastig is om bepaalde woorden uit te spreken, schrijf ze dan op in een lief appje of, nog leuker, in een toepasselijke kaart.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Het is nooit leuk als iemand je als speelbal gebruikt, terwijl jij echt serieuze bedoelingen had. Toch is het belangrijk om onder ogen te zien dat dit niet is wat je verdient en je leven als de sodemieter te herpakken. En jezelf erbij. En gooi ook per direct dat nummer weg, dat is totaal overbodig in je contacten.

Samen: Er is op dit moment één persoon die de relatie bij elkaar houdt, en jij bent het niet. Eerlijk is eerlijk Boog, met zo'n overvolle agenda en een heel arsenaal aan verplichtingen valt het niet mee om je geliefde aandacht te geven. Als je niet zo'n geduldige en begripvolle partner had, was het misschien wel heel anders gelopen tussen jullie.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Wat voor anderen heel goed werkt, kan voor jou een regelrechte hel zijn. Kijk niet naar wat anderen doen, maar kijk alleen naar jouw eigen behoeftes en vooral ook naar jouw eigen aversies. Wat wil je wel en wat wil je beslist niet? Hoe goed anderen het ook bedoelen, jij kent jezelf nog steeds het beste.

Samen: Hoewel het een beetje rommelt tussen jou en je lief weet je wat de oorzaak is van jullie onenigheid. En als je de oorzaak ergens van weet, dan kun je er ook een oplossing voor bedenken. Tenzij het probleem te diepgeworteld is om er nog iets aan te kunnen doen. Dan is het accepteren of er gewoon mee nokken. Sowieso goedkoper dan therapie.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Hoewel je geen zin hebt om alleen te zijn, is er ook niet echt iemand in de buurt waar je werkelijk iets mee wil. Jammer, want je bent wel flink bokkig. Een kudde geiten is er niets bij. Of je behelpt je met je speelgoed, of je appt iemand uit je contactenlijst wie je eigenlijk niet echt leuk vindt, maar er voor dit soort momenten nog wel even mee door kan.

Samen: Iemand die je kent van vroeger - of waar je misschien al eens een relatie hebt gehad - duikt plotseling weer op. Misschien niet direct in je leven, maar sowieso in je gedachten. Wanneer je deze persoon vergelijkt met huidige lief, komt je partner helaas niet al te best uit de bus. Voor je gevoel moet je hier iets mee, maar wat?

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Uit diverse hoeken regent het aandacht, verzoeken en voorstellen. En er zit warempel nog echt iets leuks tussen ook. De kans op liefde is groot deze week, dus kies er eentje uit en ga gewoon gezellig op date. Natuurlijk wel nog even die andere opties openhouden. Op één paard wedden verkleint de kans op winst aanzienlijk.

Samen: Hoewel het prima gaat tussen jou en je lief, kun je deze week moeilijk de verleiding weerstaan. Het is vooral het nieuwe en de spanning die lonkt. Daarbij is degene die met je flirt ook nog eens behoorlijk jouw type. Of je blijft sterk in je schoenen staan, of je geeft je eraan toe met de kans dat alles uitkomt en je relatie uitgaat. Tenzij je er op de valreep een open relatie kunt doordrukken bij je partner…

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Als mijn bedpartner geen wauw-factor heeft, fantaseer ik over andere jongens'

Ram 21 maart - 20 april Single: Juist als je graag een partner wil, is deze in geen velden of wegen te bekennen. Het is alsof ze het ruiken dat je net iets te graag wil. En we willen allemaal juist altijd iets wat we níet kunnen krijgen. Stel je een beetje hard to get, op maar wel met de deur op een kier. Succes verzekerd.

Samen: Je lief is naar jouw smaak teveel met anderen bezig. Hij/zij/hen liket zich een slag in de rondte op Insta en praat net iets te enthousiast met iemand die jij dat net niet gunt. Wat gaan we hieraan doen? Helemaal niets. Jij zorgt gewoon dat je de leukste bent en blijft. Jaloers gedoe is voor niemand leuk.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen