Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #40

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #40

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

2 oktober 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

2 oktober 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Waar het in de liefde nog niet zo wil vlotten, krijg je er wel steeds meer leuke kennissen en vrienden bij. Voorlopig doe je er goed aan om je vooral te richten op je sociale leven in plaats van op een nieuwe relatie. Hoewel zich meerdere kansen op liefde zullen voordoen, is het 't gewoon nog net niet voor jou.

Samen: Door onvoorziene omstandigheden kun je een afspraak die je met je partner hebt gemaakt helaas niet nakomen. Teleurstelling alom aan de andere kant, inclusief pruillip. Jij kunt er iet zoveel mee. Het is wat het is. Kom op zeg, jullie zitten niet meer op de kleuterschool, een tegenvallertje hier of daar hoort bij het leven. En ook bij de liefde.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Iemand die verliefd is op jou komt van een koude kermis thuis. De liefde is niet wederzijds, helaas. Het ergste van alles? Deze persoon is niet de enige die met een gebroken hart naar huis gaat. Meerdere personen om jou heen willen iets van je wat je hen niet kan of wil geven. Helaas bellenblaas.

Samen: Hoewel je naar jouw idee je uiterste best doet om je partner een goed gevoel te bezorgen over jouw liefde voor hem/haar/hen, is het blijkbaar toch nog niet genoeg. Je lief is achterdochtig, onzeker en ook nog eens stinkend jaloers. Vechten tegen de bierkaai, Twin. Blijf vooral rustig en laat je niet op de kast jagen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Iemand die jij leuk vindt om vriendschappelijk mee om te gaan, wil veel meer van jou. Wees van het begin af aan duidelijk over jouw bedoelingen zodat de ander niet onnodig wordt teleurgesteld. Hopelijk zit er nog een leuke vriendschap in. Aan diens gevoel voor humor ligt het niet.

Samen: Hoewel het momenteel heel erg goed gaat tussen jou en je lief, ben je nog niet klaar voor de volgende stap. En dat is oké. Hardlopers zijn doodlopers. Het enige wat je wil, is hier zo lang mogelijk van genieten. Geef de dingen rustig de tijd en laat je niet opjagen. Zelfs niet door je grote liefde.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je hebt een poos weinig vertrouwen gehad in de liefde, maar nu komt er iemand op je pad die je op andere gedachten brengt. Met sommige mensen zou je het best nog eens willen proberen en deze persoon is daar duidelijk één van. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Samen: Net nu jij niet zo sterk in je schoenen staat en wel wat extra aandacht kunt gebruiken, ligt er een dijk van verleiding op de loer. Bedenk goed waar je aan begint, wat de risico's en vooral de gevolgen zijn van een eventuele misstap. Gaat het echt niet goed tussen jou en je partner? Probeer dit dan eerst op te lossen. Of in het ergste geval af te sluiten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #39

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Doordat je zo druk bent met van alles heb je niet in de gaten wat er om je heen gebeurt. Relax, Maagd. Het leven bestaat niet alleen uit werken, geld verdienen en je zaken op orde brengen. Vergeet vooral niet af en toe te ontspannen en om je heen te kijken. Iemand staat te springen om iets leuks met je te doen.

Samen: Wat je ook zegt, je partner heeft overal een weerwoord op. Veel te bijdehand en ontzettend irritant. Op deze manier wordt het wel heel lastig om een rustig, volwassen gesprek te voeren. Blijf kalm en zeg rustig dat je het heel vervelend vindt om op deze manier te moeten communiceren. Het is verdulleme geen pingpongwedstrijd.

Lees ook: Dit is waarom TikTok in de ban is van de 'everything shower'-trend

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je hebt sjans en niet zo'n beetje ook. Iemand heeft diens zinnen op jou gezet en is vastbesloten om jou binnen te hengelen. Geef het een kans, Weegschaal. Ermee stoppen kan altijd nog, al is de kans zeer groot dat je dit niet wil. Deze is echt leuk!

Samen: Jij en je lief genieten van de momenten thuis en vinden het heerlijk om vroeg de lampjes en waxinelichtjes aan te steken. Het feit dat jullie niets bijzonders doen maar hier desondanks intens van kunnen genieten maakt het zo bijzonder.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Juist als je zelf nul belangstelling in anderen toont, wil men niets liever dan jou beter leren kennen, vrienden worden of een relatie beginnen. Zoals nu dus. Jij, minding your own business, krijgt deze week alle aandacht waar je net niet naar op zoek bent. Pff, luxeprobleem.

Samen: Het gaat helemaal top tussen jou en je partner. De kans is daarom groot dat je in een emotionele bui zomaar iets spontaans doet met betrekking tot jullie gezamenlijke toekomst. En waarom ook niet. Als iets goed voelt, kan het niet verkeerd zijn. Er voor alle zekerheid nog een nachtje over slapen trouwens ook niet, maar dat is geheel aan jou.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Hoewel je iemand oprecht leuk vindt en deze gevoelens wederzijds zijn, is het verstandig om het kalm aan te doen. De ander heeft wat issues rond bindings- en/of verlatingsangst. Voor je het weet kom je te dichtbij en is de vogel gevlogen. Lief zijn zonder de ander te claimen is een goede eerste stap. En vraag vooral niet 'wat jullie hebben'. Brr.

Samen: Is de liefde nog pril? Dan is er geen vuiltje aan de lucht. Jullie zijn blij met elkaar en zullen dit voorlopig ook blijven. Als jij en je partner al langer met elkaar zijn, spelen de verliefde gevoelens van vroeger ineens weer op en lopen jullie over van passie en hartstocht. Met andere woorden: er wordt deze week gebonkt als bronstige beren.

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: De kans dat je eerdaags iemand tegenkomt met wie je een bijzondere vriendschap opbouwt, is vele malen groter dan dat je een grote liefde tegen het lijf loopt. Geeft niet, ook vrienden zijn belangrijk. De echte dan. De alleen-maar-nemers kun je missen als kiespijn. Daarover gesproken, wie kan er weg?

Samen: Hoewel jullie het best gezellig hebben, schittert de passie door afwezigheid. Met andere woorden: het is momenteel een gortdroge bedoening bij jullie thuis en 'daarbeneden' ook. Dat kan beter, Bokstra. Tenzij jullie allebei vrede hebben met een seksloos bestaan, ieder zijn ding natuurlijk.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je bent een wandelende magneet. Op iedere hoek van de straat krijg je er een aanbidder bij. Lastig al die aandacht, vooral als je geen idee hebt wat je ermee moet. Je bent net gewend aan je vrijgezellenbestaan en nu dit. Kssst. Opgebokt allemaal. Nu even niet! Hoewel… die ene is eigenlijk best leuk.

Samen: De sfeer is thuis niet optimaal en met jullie humeur is het niet bepaald beter gesteld. Dit is geen week om een discussie uit te lokken of elkaar moeilijke vragen te stellen. Laat elkaar vooral even met rust en de dingen voor wat ze zijn. Tenzij je zin hebt in een hok vol herrie natuurlijk, dan vooral lekker doen.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je hebt meer behoefte dan anders om met je vrienden af te spreken of gewoon iets leuks te doen met elkaar. Eigenlijk heb je nu vooral een beetje afleiding nodig en misschien zelfs een luisterend oor. Samen een lange wandeling in de natuur maken doet wonderen. En pizza. Dat ook.

Samen: Je bent de laatste tijd iets te vaak over je eigen grenzen heen gegaan en dat moet je deze week bezuren. Reageer je frustraties niet af op je geliefde, maar vertel eerlijk hoe de vork in de steel zit en vraag steun en begrip. Je partner zal alles doen om je te helpen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Tindertrauma: 'Zijn huis was zo vies dat ik bijna moest kokhalzen' Ram 21 maart - 20 april Single: Zonder dat je het in de gaten hebt, is er iemand helemaal smoor op jou. Deze persoon doet stinkend diens best om een klein beetje aandacht van je te krijgen. Jij, druk met van alles, hebt niets in de gaten. Jammer, want deze aanbidder zou zomaar jouw match made in heaven kunnen zijn.

Samen: Doordat je lief graag veel tijd met je wil doorbrengen voel je jezelf een beetje beperkt in je vrijheid binnen de relatie. Best gezellig natuurlijk om af en toe samen iets te ondernemen of thuis een beetje te friemelen en te foezelen, maar dat 24/7 zwaan-kleef-aan-gebeuren hoeft echt niet van jou. Je kunt maar beter gewoon duidelijk zijn.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen