Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #33

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #33

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

14 augustus 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

14 augustus 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Een spannende onenightstand maakt zoveel indruk op je dat je het liefst exact wil weten waarom dit lekkere ding met je is meegegaan en wat 'ie nu precies van je vindt. Als je dit soort vragen gaat stellen, weet je in elk geval zeker dat het sowieso bij één keer blijft. Be cool!

Samen: Juist omdat het op je werk zo retedruk is, is het belangrijk om in je vrije tijd even helemaal te ontspannen. Dat kan best alleen, maar hoe leuk zou het zijn om samen met je lief iets bijzonders te doen wat jullie nog niet eerder hebben gedaan. Bijvoorbeeld een duo massage nemen of een dagdeel een privé sauna huren. Lekkere lunch erbij, helemaal top.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Altijd moe? Deze sterrenbeelden hebben meer slaap nodig

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Dat je overal voor openstaat, wil niet zeggen dat je je wensen en eisen laat varen. Natuurlijk mag iedereen het proberen, maar de kans dat iemand deze week ook daadwerkelijk succes bij je boekt is kleiner dan klein. Desondanks geniet je van de aandacht. Prima zo.

Samen: Een onverwachte situatie zorgt ervoor dat je je meer aan je partner moet aanpassen. Lastig, want eigenlijk had je net andere plannen gemaakt. Dat is dus het nadeel van een relatie hebben, dat je soms dingen met tegenzin moet doen. Hoewel. Niks moet. Oh ja, toch wel.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: De volgverzoeken en dm's vliegen je deze week om de oren. Vleiend, alleen kun je er zelf weinig mee. Jij wil iemand in het echt zien. Kijken hoe diegene lacht, beweegt, loopt en vooral… kijken hoe de ander naar je kijkt.

Samen: Ja hoor, het is weer zover. Kermis in Huize Kreeft. Ook deze week krijg je het weer helemaal voor elkaar om een simpele situatie verrassend moeilijk te maken en voor elke oplossing die je partner aandraagt een nieuw probleem te verzinnen. Maar zeg nou eens eerlijk, waarom zou je dat doen?

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: In je omgeving zijn er meerdere personen die je ziet zitten. Tegelijkertijd hebben ze allemaal iets wat je minder aantrekkelijk vindt. Je hebt er nog een hele kluif aan om te ontdekken wat zwaarder weegt, de positieve of de minder positieve kanten. Grappig dat ze aan jou wel alles helemaal geweldig vinden.

Samen: Als je het allemaal even niet meer weet, is daar je lief, je reddende engel. Je partner weet jou als geen ander te kalmeren. Precies op het juiste moment zegt en doet je lover de juiste dingen. Nu alleen nog even flink janken van opluchting en ontroering en alles is weer fijn.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #32

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Iemand waar je al een hele poos een oogje op hebt, blijkt jou ook niet bepaald onaantrekkelijk te vinden. Sterker nog, je potentiële liefde begint steeds meer aandacht te vragen en toenadering te zoeken. Net als het moment zich voordoet dat 'het' er bijna van gaat komen krijg je twijfels. Pff, echt jij weer.

Samen: Volgens je partner houd jij je niet aan beloftes, maar jij weet ook nog wel het een en ander te bedenken waar je lief de boel behoorlijk heeft laten versloffen. Toch is het beter om elkaar gewoon gelijk te geven en allebei alsnog je afspraken na te komen. Veel minder gedoe.

Lees ook: Waarom het zo belangrijk is om elke dag een ontspanmoment te creëren voor jezelf

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Zonder ook maar even stil te staan bij de gevolgen van je acties sta je op het punt om je in een avontuur te storten met iemand die je nog maar kort geleden hebt ontmoet en dus amper kent. Is dat verstandig? Nee natuurlijk is dat het niet. Ga je het toch doen? Nou en of. Als je maar weet dat je bestie het er niet mee eens is.

Samen: Voordat je van leer trekt, kan het geen kwaad om eerst je lief even uit te laten praten en echt te luisteren naar wat 'ie te zeggen heeft. Je partner heeft echt een punt deze week en je kunt er nog je voordeel mee doen ook. 's Avonds samen met of zonder hond nog even een blokje om en lekker knus naar bed. Zo fijn.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Iemand waar je helemaal van ondersteboven bent, blijkt een behoorlijke slimmerd te zijn. Deze persoon hecht veel waarde aan een goed gesprek met inhoud. Voor jou geen enkel probleem natuurlijk, ténzij je tegelijkertijd in die ogen moet blijven kijken waarin je langzaam verdrinkt.

Samen: Plannen die jullie in het verleden samen hebben gemaakt, kunnen zomaar eerder worden gerealiseerd dan verwacht. Aan de ene kant natuurlijk superleuk, aan de andere kant een enorme bonk stress. En dan is het op je werk ook nog eens knetterdruk. Help!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je bent momenteel nogal voortvarend en doortastend in je versierpogingen, maar helaas wordt dit niet door iedereen gewaardeerd. Sterker nog, juist degene op wie je hiermee indruk hoopt te maken vindt het verre van verleidelijk om zo belaagd te worden. Met een tandje minder bereik je meer.

Samen: Hoewel je partner leuke plannen heeft om samen met jou te realiseren, zie jij overal beren op de weg en hopen schijt in het bos. Wees niet zo bezorgd en ga dit avontuur samen met je geliefde aan. Als het om je eigen ideeën gaat, ben je meestal ook niet zo huiverig toch? Heb vertrouwen en let's go! Lees ook: Vrienden voor het leven: deze sterrenbeelden zijn je beste maten

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Het daten hangt je mijlenver de keel uit en er is niets of niemand die daar nu iets aan kan veranderen. Zelfs een vriendinnenavond kan je gestolen worden. Het liefst kruip je met deken en al onder je steen en houd je iedereen ver buiten de deur. Behalve de pizzabezorger natuurlijk. Ding dong!

Samen: Je geliefde heeft een geweldige verrassing voor je in petto. De surprise is van romantische aard, maar kan ook een stout of sexy randje hebben. Uiteraard weet jij van niets en doe je alsof je zwaar verrast bent. Deze horoscoop heb je niet gelezen, no spoilers here.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: De kans op een nieuwe relatie is momenteel groter dan je denkt en ook nog met de persoon waar jij zelf helemaal verliefd op bent. De chemie tussen jullie is van verre voelbaar, dus zonde om hier niets mee te doen. Geef je toe aan de lust, dan komt de liefde vanzelf.

Samen: De financiën lopen niet zo lekker, maar gelukkig is er een oplossing. Neem rustig de tijd om er samen over te praten en zet alles netjes zwart op wit. Wees allebei eerlijk over jullie eigen overbodige uitgaven, dan komt er ook geen overbodige ruzie.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Vooral online vind je het leuk om met iedereen te kletsen en degenen die je interessant vindt een beetje beter te leren kennen. Vooral dat laatste is nu belangrijk. Er zit binnenkort een heuse date aan te komen en dan is het wel zo fijn als je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Vraag ze dus maar lekker de hemd van het lijf.

Samen: Je doet je best om het thuis een beetje gezellig te maken, maar je partner lijkt nergens voor in de stemming. Niets deugt en alles is saai en vervelend. Om over je geliefde zelf maar te zwijgen. Anders laat je je lief gewoon even lekker in diens eigen sop gaar koken. Met die verschrikkelijke bokkenpruik erbij.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Dit was zo geil dat ik er gelijk van klaarkwam' Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel het flirten je fantastisch afgaat, is er niemand die jouw hart sneller laat kloppen waardoor je ook echt verder wil gaan dan alleen een beetje lonken. Het blijft dus vooral bij een beetje spelen. Niets meer, niets minder.

Samen: Je bent de boel weer eens flink aan het overdenken waardoor je problemen creëert die totaal niet aan de orde zijn. Tenzij je je partner ermee gaat lastigvallen en ruzie gaat maken om iets waar de ander totaal geen weet van heeft. Omdat het hele scenario zich dus alleen maar in jouw hoofd afspeelt. Ga lekker vroeg naar bed en hou gewoon je mond.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen